SaLuSa via Mike Quinsey, 9 oktober

SaLuSa-3

SaLuSa 9 oktober 2015
Via Mike Quinsey

Så mycket sker på Jorden att det är svårt för er att avgöra exakt vad som händer. Karma spelas ut medan  Ljuset samtidigt framskrider för att föra igenom mer av de högre energierna. Fler och fler människor börjar förstå hur de har manipulerats av Illuminati, och det med rätta att känna sig arga att de har blivit vilseledda så länge. Inte bara det, men på vilket sätt ni har förnekats många av de framsteg som de har hållit för sig själva. Sanningen är att ni också visste om innan ni inkarnerade, att ni skulle uppleva en stark utmaning att ta bort er frihet och era rättigheter. Men ni kanske inte var medveten om att ni valdes på grund av er bakgrund och erfarenhet. Några kan kanske falla av, men det var känt att de allra flesta skulle resa sig mot de mörka Tjänarna. Därför har du kunnat motstå deras handlingar, så mycket att de inte längre kan vara säkra på att uppfylla sin egen agenda. Så vi kan säga att Ljuset har vunnit kampen mot dem och även om de kommer att kämpa till det bittra slutet, kan de inte vinna.

Det går inte att fastställa det exakta sättet på vilket  händelser kommer att spela ut, och vi kan därför inte förutsäga när Uppstigningen kommer att äga rum. Framstegen bör nu dock gå ännu snabbare och vi hjälper er på vägen. Ibland kan det tyckas att sakfrågorna stagnerar men var säker på att allt går bra, och vi kommer inte att tillåta er att försenas. I själva verket, där vi tillåts, kommer vi alltid hjälpa er, och det är ofta en fråga om att rätt rådgiva er eller när det är bäst tidpunkt för att agera. Vi gör detta genom subtila medel eller när vi träffar er under er sömn. Utmaningen som ni möter är en som ni själva måste ta itu med, men vi är ändå tillåtna att hjälpa er. Efter att nästan ha gått igenom den tuffaste delen av  er utveckling, så vet vi att ni kommer att stå som segrare. Klart att vissa själar kommer att förlora sina liv under dessa volatila tider men detta är del av deras avtalade karma, från vilket det kommer att gynnas.. I själva verket så erbjuder sluttiderna många storslagna möjligheter att rensa gamla karma för alltid och för alla.

Sluttiderna ger också stora möjligheter för att allas karma rensas ut, och särskilt om du följer Uppstigningen är det nödvändigt att göra det. Ni kan inte ta det med er, men vi måste tillägga att ni kan frigöras från den, om omständigheterna så tillåter. Vilken härlig tanke att ni kan vinka adjö till ytterligare en karma, när ni når en viss punkt i evolutionen. Om ni tänker efter ett ögonblick, så när vibrationerna höjs så finns det en punkt där ni bara kan tala sanning, och det i sig kommer att undvika många karmiska situationer. Människan har vant sig vid att tala halv sanningar så ofta att det blir det normala sättet att leva. En del av problemet är att tala sanning kan leda till problem för er eller andra, som du tenderar att dölja. Var säker på att i de högre dimensionerna kommer ni inte att möta samma problem och livet är så glatt och problemfritt.

Rent allmänt har vi försökt att ge er en känsla av hur det är att leva i de högre vibrationerna, men utan egentlig erfarenhet av dem är det svårt att finna lämpliga ord. Låt oss säga att ni kommer att vara överlyckliga över friheten ni får, och njuta av den lycka och kärlek som finns överallt – Inget mer slit, inga fler arbetssysslor och att ha all den tid ni vill ha för att tillfredsställa er kärlek för äventyr och nya utmaningar. Följ Lagen av Ett  och du kommer att njuta av er nyfunna frihet. Ibland kan jorden ge högst spännande utmaningarna, men dessa kommer snart att glömmas bort när ni har hela universum att uppleva. All den tid och arbete ni har lagt ned för att komma så här långt kommer att vara mer än värt ansträngningen som ni har gjort. Inte minst av allt så kom ihåg att ni återigen kan träffa era nära och kära och vänner, och vilken härlig återförening ni kommer att ha.

Vi tycker om att berätta om vad som väntar dig när du stiger, och utan tvekan så är  friheten att fullt och fritt uttrycka er  som den kärleksfulla själ som ni är, är en högst tillfredsställande upplevelse. Ni  kommer att bli hyllade för de erfarenheter som ni har haft och många själar kommer att uppskatta att träffa er och ”höra” allt om dem. I själva verket, som vi nämnde i ett tidigare meddelande, så tack vare er behöver inte andra själar inte nödvändigtvis uppleva exakt vad ni har gjort. Er erfarenhet kan delas till förmån för andra själar och så fortsätter inlärningscykeln . Med tiden kommer ni att lägga era Jordliga upplevelser bakom er, och de kommer att bli rent drömlika, men ni kommer alltid att ha nytta av dem. Ni har ju rest denna väg tidigare men då ni kommer tillbaka kommer det att bidra till era erfarenheter och så fortsätter det växa till en punkt där ni blir ett Galaktiskt väsen.

På grund av den förvirring och tillståndet som råder i världen, kommer det snart att bli en tid då många människor kommer att vara orolig över vad som händer omkring dem. Det är där ni kan dämpa deras farhågor, men var försiktig så att ni inte överöser dem med för mycket detaljer. Uppenbarligen är det inte alla som kommer att vilja lyssna på vad ni har att säga, och för vissa av dem är sanningen ett steg för långt bort för dem att tro. Låt dem att hitta sin egen sanning, men för all del tala med dem som uttrycker ett intresse. Vid sådana tillfällen är människor oftast bekymrade över vad som kommer att hända med deras familj och vänner. Familjer kommer i allmänhet att hålla ihop och fortsätta att uppleva och utvecklas tillsammans. Man måste dock komma ihåg att varje själ har ett val i varje skede av sin utveckling och det måste respekteras.

Med tanke på all negativitet på jorden måste man komma ihåg att ett liv som nu medför mycket testning, inte är ett tecken på er nivå av andlighet, särskilt nu när så många förmodligen spendera mycket tid att rensa gamla karmiska problem. Det kan istället tyda på att då ni har åtagit er att rensa ut karma så pekar det på att ni skall stiga. Så var försiktiga när ni väljer att bilda er en uppfattning om en annan själs framsteg. Ni kan inte veta såvida ni inte har läst Akasha-arkiven, och till och med då kommer ni att vara omedvetna om vad en själ har åtagit sig i detta liv. Vi vill betona att karma inte är ett straff utan en möjlighet att lösa problem som kan hålla tillbaka er avancering. Vad som kan uppfattas som bestraffning är helt enkelt en möjlighet att rätta till problem som ni har, ofta i samband med andra människor.

Jag är SaLuSa från Sirius, kommer som alltid att lyfta upp er och se till att ni vet att er själ aldrig reser ensam. Det finns alltid hjälpare och guider som följer era framsteg och ger er en mild knuff när ni behöver det. Vi påminner er ofta om att de är där för er, och är glada att hjälpa till när ni behöver hjälp. Oavsett vilket skede av evolutionen du har nått så det finns alltid själar som är redo att hjälpa dig, och så fortsätter det tills du når slutet av din resa. Följ dina intuitiva känslor när du är osäker, eftersom de inte kommer att svika dig, och de kommer att växa sig starkare vart efter du utvecklas. Egot kan komma i vägen, men ni kan vara säker på att det är att för att ta hand om era jordiska behov, som inte nödvändigtvis är er prioritet.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey.
Översättning: Lena Tedeblad – www.st-germain.se

 

 

Du kan prenumerera på sändlistan för dessa meddelanden genom att gå till www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html~~V
Vänsterklicka på rubriken ”Prenumerera på Tree Golden Ljus Weekly meddelanden” och det kommer att ta dig till prenumerations sidor – gå till botten och under rubriken ”etfirstcontact” ange din e-postadress två gånger. Du kommer att få en bekräftelse om du lyckas. Du kan också ”avbeställa” från samma sida. Formulärets överkant

 

Du gillar kanske också...