Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 oktober

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 10 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har jag nyheter att berätta för er. Positiva nyheter, kära folk på Jorden. De allierade har gjort stora framsteg och pengarna är nu på väg ut i världen. Den värld ni lever i, kära barn på Jorden. Detta betyder att saker och ting nu kan manifesteras. Detta gör det möjligt för nya teknologier att komma fram som gagnar alla som lever på Jorden. När pengarna är till för alla, då blir det också lättare att ta fram sådant som är bra för alla. Ingen ska behöva frysa, vara törstig eller hungrig. Vi måste värna om varandra som den enhet som vi i själva verket är.

Det är kärlekens låga som sakta sprids över jorden nu. Låt den växa i era hjärtan nu, kära barn på Jorden. Det är dags att omfamna den och varandra nu. Vill ni se er värld förvandlas från ett slagfält till ett paradis, så måste ni starta med er själva. Var den kärlek som ni vill att världen ska vara och ni ser den snart manifesteras framför era ögon.

Förstå att ni är kärlek, kära barn på Jorden. Ni behöver bara titta djupt i ert inre, så kommer ni att känna det. Den lyser därinne med en klar låga. Ge den lite näring så kommer den att lysa upp hela er. Kärlek är näringen, mina vänner. Kärlek till er själva och er nästa. Ut och praktisera nu, kära barn. Det är hög tid för att sprida kärleken omkring sig nu. Det är dags att hoppa på tåget för det går snabbare och snabbare nu. När det kommer upp i hög hastighet kan det vara svårt att hänga med om man inte börjar nu. Energin kan då kännas för stark.

Allt vibrerar i en högre frekvens och kroppen måste anpassa sig därtill. Alla ni som haft upp – och nergångar vid olika energivågor som varit, har möjlighet att hjälpa dem som startar nu. De som vaknar nu har möjlighet att ta det lite i sänder eftersom ni håller energin på den höga nivå som jorden kräver nu. Det är ett stort uppvaknande som är på gång och många kan behöva hjälp att förstå vad det är som händer. Ett lugnande besked att allt är för deras och jordens bästa.

  • Att vi alla hör ihop och måste hjälpas åt för att vi och jorden ska fortsätta att må bra.
  • Att jordens resurser inte är oändliga utan att vi måste återställa en del av det vi har förstört.

Det krävs en renare teknologi och ett mer varsamt sätt att bruka jorden. Man kan inte bara ta utan att ge tillbaka i samma mängd. Balansen kära vänner är viktig. Den är viktig både utom och inom er. Sträva efter balansen i ert liv, såväl vad det gäller både arbete och vila. Det kan gälla både mat och konsumtion. Man blir inte lycklig av att ha mer. Man blir lycklig av att vara i balans med sig själv. Känna kärleken i sitt inre och låta friden omsluta sig. ”Det” mina vänner, det är målet för den här tiden.

Släpp fram kärleken ur ditt inre och bli den kärleksvarelse som du från början redan var. Då står du plötsligt på den ”Nya Jorden” och njuter av all dess skönhet.

Detta önskar vi Er av allt vårt hjärta.       Namaste

Med så mycket kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...