Sananda via Beatrice Madsen, 8 september, 2018

Sananda  via Beatrice Madsen      180908

Den stora skaparen vill ha upplevelsen av hur det är att vara människa. Den stora skaparen ville ha upplevelsen med hjälp av den högsta möjliga vibrationen, intentionen och med kärlekens allomfattande kraft.

Så föddes jag till er, för att omsluta er i ljus, i en total förståelse i en strävan att hjälpa er ur de lägre vibrationerna till en ljus och säker framtid, där vi kan mötas utan våld, utan lidande och sjukdomar, utan dömmanden , utan missgärningar och falska agendor.

Jag fick den stora erfarenheten av att vara människa. I det liv jag levde gick jag igenom allt, allt det som en människa kan känna och uppleva. Jag gick igenom detta för att kunna ha total förståelse för hur det är att vara DU.

Jag ser dig käraste människa. Jag ser hur du kämpar, jag ser hur du försöker välja den kärleksfulla vägen men inte alltid lyckas. Jag ser hur du gråter i smyg när du tror att ingen ser dig. Jag ser hur du dömer dig själv för att du tycker att du inte lyckats med att vara tillräckligt kärleksfull mot din nästa, i någon arbets- eller studieuppgift, någon maträtt som du hoppats göra fantastisk eller i ett köp som blev fel.

Vet, kära människa att jag älskar dig precis som du är. I dina misslyckanden, i din inperfektion, i din strävan att göra gott men det blev fel. Jag älskar dig i det att du är människa, utan förbehåll, utan krav på dig överhuvudtaget. Tänk om du kunde förstå hur stor min kärlek till DIG är. Den går bortom hela din fattningsförmåga och det är gott så.

Jag önskar att ni skulle stanna upp ett slag och bara titta er omkring i eran nyfödda värld. Stanna upp och se på de nu mer klara färgerna. Andas in den fuktmättade morgonens friska doft, och känn vad den ger dig. En udd av Moder Jords rena mull, löv som lämnar sina grenar för att berikas och sammansmälta med henne och ser fram emot sin vila för att kunna födas på nytt nästa vår. Ett ljud av ett barn som gråter eller skrattar, en kråka som lättar med sina kraftfulla vingslag. Stanna upp i ert jagande av tid, i er strävan att passa in och att göra rätt för er och vara med i gänget. När ni stannar upp, andas in och ser världen och upplever den utan värderanden och dömmanden, då är jag där och jag är där mitt i ditt andetag och njuter med dig av Moder Jord, luften, solen, regnet och allt som är precis såsom det är.

Vet att när jag ser dig så ser jag hela dig, varenda skrymsle och vrå. Det går inte att gömma något för mig. Jag jobbar med dig i det du vill förbättra och göra mer ljusfyllt. Varje gång en människa får en insikt, en djupare förståelse för sig själv och sin omvärld så jublar jag och gläds åt det ljus jag konkret kan se att det skapar. När ni sedan trillar tillbaka i det gamla mörkret är jag tillika där och tar emot dig i ditt fall, som en Moder och en Fader. Jag omsluter dig med ljus och kärlek och bär dig igenom dina svåra stunder, dina mörka vatten, stormar och katastrofer.

Ständigt föds vi på nytt, du och jag,  Du i Mig och Jag i Dig. Vet att allt är såsom det ska vara och ingeting är av spillo. Den nya jorden är född, det finns ingen återvändo. När du ser kaoset florera så le med mig och skapa den nya världen. Le inom dig för du vet att ljuset har segrat och allt är som det ska.

Du gillar kanske också...