Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 7 september 2018

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 7 september 2018

Per Staffan 7 september 2018

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 7 september 2018

Av Caroline Oceana Ryan

Den senaste guidningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldste, Änglarna och Ärkeänglarna, kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är väldigt nöjda över att få den här tiden för att prata med er igen.

Vi ser att många av er tittar något på klockan eller kalendern (även om ni känner deras ökande irrelevans), och undrar när det Stora Ögonblicket som ni känner närmar sig faktiskt kommer att inträffa.

Och vi skulle säga att er förväntan om det ögonblicket hjälper det att hända.

Det är faktiskt inte bara ett ögonblick som ni ser fram emot, och Samskapar med era förväntningar och bilder, utan en hel serie av ögonblick.

Vi talar om händelser som förebådar och introducerar stor förändring, och ännu viktigare, en serie energivågor som ger er styrka och självbilder som ligger långt ifrån vad ni har känt i tidigare Jordeliv.

Faktum är att de sätt som du känner dig själv på nu, de sätt du ser, upplever och känner om livet, när du ser det genom ögonen på ditt nuvarande Jordeliv och andeväsen – de förändras så snabbt, att du kanske vissa dagar känner att du vaknar på morgonen som en annan person än du var när du gick och la dig kvällen innan.

Det är inget att frukta eller känna sig konstig för.

Även om personligheten kan försöka hålla dig tillbaka och dra dig tillbaka till gamla vanor – småsintheten du var lärd att utöva, rädslan eller ångesten du plockade upp intuitivt från spädbarnsåldern, den lilla självbild du fick av din familj, dina skolor eller din religion.

Inget av det gäller längre och det beror inte på att någon magisk Ljusvåg rör sig genom ditt Universum för att ”fixa” allt och göra dig större än vad ditt tidigare liv någonsin kunde ha föreställt sig.

Förvisso, det Ljuset rör sig verkligen genom Universum – men du är dess drivkraft, dess motivation och dess Medskapare.

Du har placerat dig i en mänsklig kropp vid detta ögonblick på Jordens tidslinje, inte bara för att hjälpa till i Hennes och mänsklighetens Uppstigning, hur vackert och viktigt jobb det än är.

Du har kommit hit nu så att du själv kan bidra till det skifte som hela Universum upplever, vilket är ett steg uppåt i frekvens på alla nivåer.

Du har sett att det inte finns något stillastående, någonstans i naturen eller ens i mänskligt liv.

Det finns ett konstant flöde av rörelse framåt, så att även de personer eller händelser som verkar gå bakåt eller glömma tidigare styrkor och förmågor, kommer på något sätt fortfarande att bidra till ett kraftfullt framåtflöde och utveckling i er värld.

Det är därför, på en högre nivå, när du ser de som favoriserar en viss ras som marscherar på gatorna, att du inte får panik eller blir cynisk.

Det är därför, även om du är i extremt väder och Jorden förändras, som du behåller ett inre lugn.

Det är därför, med tanke på ledarskapets tomrum där detta element behövs mest, som du förblir centrerad och bekräftar att Allt Är Väl.

Inte för att du ”inte känner till fakta”, men för att dina ögon är fokuserade på något så mycket större än någon yttre händelse eller uppsättning omständigheter.

Det är också därför som sjukdom, en tillfällig brist på pengar eller vänskap eller pågående familjegräl inte påverkar dig så smärtsamt som de en gång gjorde.

När dina ögon är fokuserade på horisonten, och den horisonten är full av härliga färger, Ljus och oändlig skönhet som blir allt ljusare hela tiden, finns det ingen tid att få panik för detaljerna längs vägen till att nå dit.

Ni är de som ni har väntat på, som vi många gånger har sagt, så vackert profeterat av Hopis äldste.

Och du är den med den ständigt vidgande och ständigt djupnande känslan av din egen Medskapande visdom, din egen Gudomlighet, ditt eget kraftfulla Väsen.

Så att bara det nuvarande ögonblicket, och allt du har att vara tacksam för, är det som är viktigt nu.

Och den ökande känslan av optimism, att något Stort och underbart håller på att hända?

Den finns där av en anledning, och ni är de som lägger grunden och skapar vägen till det ni har föreställt er.

Ni är inte här som åskådare, eller enbart mottagare av andras välvilja!

Ni är välviljan, annars skulle det inte visa sig runt om i världen på så många sätt.

Även om de goda nyheterna i allmänhet är dolda för er, så i en sista ansträngning för att hålla er beroende av rädslan och stressen som skapas av de dåliga nyheterna, informerar er alltmer kraftfulla intuition er dagligen om att mycket händer nu som visas i era himlar, skiften i era maktcentra, förvandlingar i människors hjärtan.

Allt detta, för att inleda den nya eran av Fred och välstånd på sätt som ingen armé, regering eller maktfäste kan försvaga eller fördröja.

Det är därför ni är här nu!

Det är din närvaro som har orsakat en motivations-/Samskapelsesvallvåg i de Universella cyklerna, rörelsen från högre frekvenser och högre energioktaver, när de flyter genom din galax och många miljoner andra.

Och så nu är det den inre rösten som säger hur sakerna är, mer än de yttre.

Vi uppmuntrar er att lyssna, vänner!

Ta tid varje dag för att höra vad ert Andeteam av guider, Änglaväktare och högre jag säger!

Nu är det dags att fråga dem, inte en förmodad nyhetskälla eller expert på den här frågan, vad som verkligen händer på din planet och i ditt Universum.

Be om en vision om vad som verkligen händer, och du kommer att få en, antingen som en energinedladdning som kommer att informera din förståelse på en mycket djup nivå eller som ett direkt budskap till ditt hjärtsinne.

Du är auktoriteten nu – upphovet till det du upplever, i ditt individuella liv och i denna nya era av det Universella livet.

Du, Medskaparen! Den vackra, bemyndigade varelsen!

Vi bugar oss för er, och för Gudomligheten som vi ser inom er – som blir mer synlig för varje dag.

Namaste, Ljusbärare!

Det är för er som vi är här, och er för oss, för vi är Ett.

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, behåll integriteten av denna information genom att skriva ut den exakt som du hittar den här, inklusive länken the link to the original post.till det ursprungliga inlägget. Tack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...