Sananda och Ärkeängeln Michael via Kathryn May, 29 mars

Teamet

Sananda och Ärkeängeln Michael, 29 mars 2016
via Kathryn May

 

Sananda:

Älskade Familj, jag vill att ni ska få veta den senaste utvecklingen i vårt Jord-Projekts framsteg, och tala om att vi är ständigt närvarande och ständigt arbetar tillsammans med er för att föra fram välsignelserna och de stora förändringarna i er verklighet, som kommer att göra ert liv så mycket enklare! Vi är verkligen förtjusta över de framsteg som görs med våra Medarbetare på Marken på den finansiella arenan.

Jag vet att det finns många som vinglar och skakar lite dessa dagar. Det är svårt att hålla sig stadig och i Tilltro när ni ständigt uppgraderas OCH brottas med den sista flämtningen av de mörka hattarnas fällor och landminor, som har utformats och införts för just detta ögonblick – ögonblicket för vår triumf och deras upphörande.

Här kommer jag att sätta in ett kort meddelande från vår Broder, Ärkeängeln Michael, som ger uppmuntran och tillförsikt som bara han kan:

Ärkeängeln Michael:

Familj, jag kommer igen och igen till er alla för att bekräfta och för att lugna. Igår frågade Kathryn om svårighetsgraden och tidplanen för vårt arbete tillsammans, och hon fick veta av Sananda och Fader att detta är svårare än vi någonsin hade väntat att det skulle vara. Vi expanderar tillsammans med er för att tillgodose de behov ni har för att uppfylla era uppdrag. Era liv och val är så väldigt viktiga. Ni är Ljuset, kolossalt lysande och heligt starkt.

Jag bekräftar er närhet till det aktuella målet. Ni är inte avtagande, slingrande, avskräckt eller förnekad. Vi är så nära till vårt nästa stora mål (som kommer i form av frigörandet av RV / GCR) att vi skippar arm-i-arm mot mittpunkten av vår prestation genom det sista minfältet av kabalens tricks och fällor, utformade med hopp om att hindra oss ifrån vårt mål. Ha! De känner oss fortfarande inte – vi fortsätter oförskräckt! Förblir orubbliga vid er plats. Vi håller er om ryggen! Varje vinst ni gör, stöttar vi upp! Vårt ord på det står sant och orubbliga, som ni är, kära Själar – sanna och stadiga.

Vänd er bort från alla och allt som tar ner er, sänker ert hopp, får er att ifrågasätta Gud, er själv, oss, RV eller vårt Uppdrag. Tillsammans återupprättar vi Ljuset på Jorden just nu. Detta är så det ser ut.

Nu, drick ur vår brunn av Kärlek och fyll på er själva. Jag ska hålla koppen åt er.

Evig Kärlek, er bror Michael

Sananda:

Som Michael har beskrivit, är det en tid med ökade energimässiga slag, särskilt för våra äldre Ljusarbetare, som redan är utmattade och sjuka av det ökade behovet att förvandla toxiska gifter. Det är inte ett tecken på nederlag. Det är på grund av våra framgångar, som kabalen drar fram alla hinder, väl planerat för länge sedan som sista-minuten-offensiven för att försöka stoppa RV. Medan bombardemanget ökar (frekvenser, psykiska nätverk, chemtrails, negativitet, konstlade incidenter etc.), ta det som bevis på att våra framsteg ökar, och vårt mål är väl i sikte!

Vi uppmuntrar er nu att vända er inåt, att utnyttja er inre styrka och mogna visdom, och behålla lugnet. Ni kan bygga er Ljuspelare omkring er, som Ljusarbetare alltid måste göra, och känna närvaron av Moder och Fader Gud ovan, som sträcker sig ner för att ta er hand, när ni förankrar er i kristallhjärtat av Terra. Detta ger skydd, sinnesfrid och en härligt varm känsla av förbindelse och kamratskap – de nödvändiga komponenterna för att göra ett svårt jobb mitt ibland de virvlande energierna i denna turbulenta tid.

Dinarland Insikter

Nu, lite om det skenbara kaos i er Dinarland-värld. Då nejsägare och kabalens lockfåglar ökade sina trakasserier, av vem som helst som för fram information och hjälp till Ljus-samhället, har några i Intel-grupperna, i deras ansträngningar för att undvika det förlöjligande och förakt de har bombarderats med, dragit sig undan från att ge intel offentligt om de inte har “påtagliga, konkreta bevis” om situationer och händelser. Tyvärr sätter detta dem i karga territorium, eftersom våra konkreta insatser målmedvetet har bevarats dolda för att skydda uppdraget, och i synnerhet för att skydda våra Ljusarbetare på marken. Vi förstår att det utmanar ert tålamod och er Tilltro, men i detta skede är det en nödvändig del i framgången för vårt bakom-kulisserna-arbete. Vi påminner om att ni inombords är utrustade för att själv urskilja sanningen, i ert hjärta. Vi uppmuntrar alla att modigt ansluta sig till oss, upprätthålla energin av Ljus och Kärlek, även om det ibland verkar som om ingenting förändras. Lämna all rädsla och tvivel bakom er, vetande att ni är skyddad från Ovan, och öppna era hjärtan för att se och känna sanningen i vårt historiska andlig projekt och de pågående magnifika framgångarna vi har åstadkommit tillsammans.

Ni, Kära Bröder och Systrar, är de mänskliga ankare som grundar denna spännande, betydelsefulla process! Tvivla inte för ett ögonblick på att detta är ett andligt Skifte av Tiderna, och ni är här för att ta del i det, för att hjälpa till med inledandet av de stora ekonomiska välsignelser som har övervakats av Saint Germain och Lady Kwan Yin, och invigdes av Gud. Den stora rikedomen i de heliga magasinen var tänkta för den här tidpunkten, för att befria mänskligheten från slaveri – den genomträngande moderna versionen som är skuldslaveri. Vi har lovat att göra vad som krävs för att få igenom dessa välsignelser och eran av Fred de inleder. Alla vägar har redan skapats, alla hinder lagts åt sidan. Ni behöver bara gå med oss nu och glädjefyllt göra anspråk på ödet av Kärlek, Harmoni, Fred och Frihet som vi alla har förutsett och Sam-Skapat tillsammans.SAM RV!

Nyheter för Dagen

Vi har alltid varit noga med att ge er nyheter precis när de omtalas, för att undvika att äventyra våra projekt då de genomförs i realtid. Sådant har varit fallet när vi har massiva sting-operationer (fällor) eller när massiva arresteringar äger rum. Många av dessa typer av insatser har nyligen avslutats, med stor framgång, och kan delvis avslöjas. Dessa åtgärder var en förberedelse för nästa stora fas av förändring av finansiella system runt om i världen. De officiella tillkännagivandena kommer nå den kabal-kontrollerade massmedian så småningom, men under tiden vill jag försäkra er om att det inte blir några problem med skatter på era valutaväxlingar, eftersom de institutioner och strukturer som olagligt har infört och samlat obscena mängder skatter officiellt, inte finns längre. Detta har börjat i US, där massiva kabalorganisationer stal biljoner från folket, och det kommer att sprida sig över hela världen.

De storskaliga rånen och plundringarna av individers försörjning kommer inte längre tillåtas. Med dessa förändringar kommer enormt välstånd för de överbelastade världsmedborgarna, och löftet om rikliga resurser kan nu användas för att hjälpa alla människor. Fortsätt som ni hade planerat tidigare och som era kloka Dinarland-intel-leverantörer har instruerat er. Ni kommer att få specifika riktlinjer när ni kommer till era växlings-möten. Jaga inte era intel-leverantörer på “bevis” eller bekräftelse. Kom ihåg att de bara kan ge vad samhället är redo att acceptera med mognad och lugn. Jag lovar er, det finns ingen brådska eller behov av räddhågad förväntan. Allt är noga övervakat för att säkerställa en säker och enkel transaktion när ni anländer för att göra era växlingar. Allt är på plats för ert kommande överflöd. Och så är det…

Vi skulle vara besvikna över “förseningarna” med att få igenom era RV-välsignelser, om det inte vore för att vi redan firar de stora triumfer som har åstadkommits under tiden. De förändringar som jag nämnde ovan är början av NESARA, som kommer att genomföras successivt under de kommande månaderna. Allt är noga kalibrerat för att hålla allt stadigt medan er värld bokstavligen skiftar under era fötter. Jag kan försäkra er, om ni visste vilka följder det skulle få att påskynda denna process, skulle ni inte vara orolig för timning. Allt rör sig med maximal hastighet för att nå framgång på alla fronter som behövs. Detta är en noggrannt iscensatt händelse, Kära Ni. Ni kommer att gilla slutprodukten, det garanterar jag!

Uppståndelsens Energier bär Jorden till en Ny Verklighet

Ni kan känna den intensiva vibrationen av Uppståndelsens energier, kan ni inte? Förändringens vindar blåser, bokstavligen. Under Påskhelgen, gick ni och er älskade Terra genom ett kosmiskt maskhål – större än en portal, mer kraftfull än ett skifte i er lokala planetomgivning. Ni har flyttat in i jetströmmen av en ny verklighet, Kära Ni. Det blir ingen återvändo till de mörka realiteter som fängslade er planet så länge. Ni rör er nu på ett annat sätt. Det är som om er planet just har gått in i strömmen inom ett Ljusflöde – Guds Jetström – och ni kommer att bäras framåt då varje åtgärd ni tar, förstoras av de kraftfulla medföljande energierna. Detta är anledningen till att vi har coachat er så hängivet under de senaste månaderna, att noggrant hantera era tankar, känslor och handlingar. Effekten på ert liv och er värld, av vad ni gör nu, har förstorats av denna härliga övergång. Ni kan förstå nu varför det var så viktigt att övervaka era framsteg noga och att uppmuntra er fram mot känslor av fred och harmoni.

Ni kommer nu att uppleva något som är närmare vad vi känner igen i högre dimensioner. Vi ser effekterna av våra handlingar och tankar när de inträffar, så det finns ingen fråga för oss om huruvida vi har en effekt, eller om våra känslor är viktiga för andra. Vi är helt enkelt mer medvetna om energisambanden mellan och bland oss och vår direkta anslutning till Moder och Fader Gud än ni har varit i lägre dimensioner. De finns där för er att upptäcka och njuta av. Vi är alla – ni och jag – centrum för vår egen energivirvel, intimt förbunden med vår grupp över och under, med vår galax och hela vår Kosmos. Ni börjar uppleva sanningen i uttrycket, “Vi är En”, med allt ansvar och spännande möjligheter som det innehar.

Ni rör er, Älskade Jordmänniskor, in i en nyligen återställd ärbar position som medlemmar i den Galaktiska Federationen av Ljus, den organiserade anslutningen av planeter som identifieras som vårt “styrande organ”. Alla lovar, efter anslutning till Federationen, att upprätthålla Universell Lag – det är vad man kan kalla vår Konstitution, den enda uppsättning riktlinjer som vi behöver, för vi är en fredlig organisation som bygger på ömsesidigt samarbete och respekt.

Er planet har nyligen tagits ut ur skyddskarantän och välkomnats in i Federationen, vid löftet att det aldrig mer kommer att bli kärnvapenkrig eller kärnvapenprov av massförstörelsevapen på er värld. Andas lätt, Kära Jordmänniskor. Detta efterlängtade ögonblick har välkomnats med stor lättnad och glädjefyllt firande över hela Vintergatan och bortom. Uppstigande från ett tillstånd av isolering och separation, till en där ni respekteras och välkomnas in i familjen av planeter och stjärnor är verkligen en orsak till stor tillfredsställelse och ära.

Det finns mer att göra, naturligtvis. Sanering av de energimässiga resterna från tusentals år under förtryckande kontroll kommer att ta tid, men vi har vårt växande register över kooperativa triumfer redan bakom oss. Vi lär oss hur starka och effektiva vi kan vara, när våra ansträngningar är förenade i den upprymda och utvecklande energin av Sam-skapande. Vi är ostoppbara!

Fortsätt med oss nu, kära Bröder och Systrar. Länka armar, sjung våra triumferande sånger med all er kraft och marschera med oss, snurrande och dansande, över hela vår lysande, enorma, välkomnande Regnbågsbro. Detta är en tid ni kommer att minnas för evigt, min kära familj. Detta är vårt Uppdrag och vårt Gudomliga öde. Vi är Ljus. Vi är Kärlek, och vi är En i enighet och nåd.

När ni växer, och era hjärtan expanderar för att fyllas med Ljus, expanderar mitt hjärta för att ta emot er Kärlek. Vi alla expanderar bortom vår tidigare kapacitet. Vilken spännande, glädjefylld, extraordinär familj vi är! Jag älskar er alla.

Jag är er Sananda.

(Channeled and Transcribed by Dr. Kathryn E. May 3/29/16;
Archangel Michael Channeled by Christine E. Burk 3/29/16)

Channelled by : Kathryn E. May

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...