Sananda och OWS via James McConnell 30 maj 2022

Sananda och OWS via James McConnell 30 maj 2022

 

SANANDA (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Sananda. Jag kommer nu för att vara med er, för att fortsätta dela, för att fortsätta föra meddelandena vidare.

Så det är dags för er nu att överväga en fråga om perspektiv, eftersom många av er ibland är tröstlösa, till och med rädda, men för att komma till huvudproblemen, dessa rädsloproblem finns överallt på planeten, eftersom mörkrets krafter fortsätter att komma med dem, eller försöker hålla fast vid dem för att fortsätta sprida rädsla. Ibland viker vi oss för dem, även om bara för ett ögonblick. Sedan när det ögonblicket har passerat, börjar er urskillningsförmåga, och då när ni inser och känner de högre vibrationerna igen, då försvinner rädslan och ni kan inte längre kontrolleras.

Tänk perspektiv nu. Och hur denna korta tidsperiod kan jämföras med den större bilden, med förhållande till hur länge ni alla har hållit på med det här, men ni glömmer för ett ögonblick att ni alla har gjort det förut som ”System-förstörare”, som vi har kallat er. Glöm det för ett ögonblick, och tänk tillbaka på innan ni kom till denna evolution på Jorden, och den Stora Konklaven när ni alla kallades fram. Ni anmälde er för att komma hit frivilligt. Ni har hört detta många gånger förut.

Men perspektiv. För tusentals och åter tusentals år sedan, för länge, länge sedan och i en galax långt, långt borta, började ni denna resa. Och ni kom hit livstid, efter livstid, efter livstid och befann er ibland djupt nere i mörkret, fråntagen ljuset, och kände er ofta utan hopp, hjälplösa. Det fanns ingenting ni kunde göra, för att hjälpa kollektivet, och livstid, efter livstid, efter livstid glömde ni igen, och igen, och igen, vilka ni är. Och sedan kom det vissa livstider då ni mindes att ni hade Andens gåvor igen. Sedan lämnade ni och kom tillbaka, men glömde återigen.

Men denna livstid, den här, så långt fram från när ni började denna resa. Här är ni nu på väg mot ett slut på denna del av resan. Och får till ett avslut på den här delen av er System-förstörarkarriär. Ja, jag använde uttrycket “karriär” avsiktligt. För när ni tänker på det i det större perspektivet, så är det en karriär: inte ett jobb, en karriär. Något ni varit med om länge. Så nu när ni ser det från ett större till ett mindre perspektiv, hur mycket mindre är inte bilden nu.

Och många av er säger att det har gått tio år sedan 2012, när vi först började höra om många av dessa saker som kommer nu. ”Inget har hänt; vi ser det ännu inte” Men vi har sagt många, många gånger, för de som har ögon som kan se och öron som kan höra.

Perspektiv. Tusentals och åter tusentals år faller nu under en kort tidsperiod. Nu i slutet av den långa, långa resan, finns mållinjen där. Ni kan se det! Ni kanske inte har korsat den än, men ni kan se den! Kunde ni se den under de tidigare livstiderna? Nej. Men nu kan ni. Den finns där inom räckhåll.

Perspektiv. En större bild av den stora universella planen, som en liten bild, en liten show som sker nu.

Ja, det är verkligen en show, en film, en pjäs. Matrisen. Matrisen nystas upp på grund av Ljuset. På grund av ert ljus. Perspektiv. Ni finns här nu i detta ögonblick. Och ögonblicken framåt blir färre och färre och färre, för att nå det sista crescendot som återigen finns precis där. Uppstigningens brant finns precis där.

Känn er inte längre tröstlösa, eller deprimerade över att ni inte ser det ni vill se. För ni ser det ni behöver se vid den här tiden, allihop. Allt handlar om perspektiv.

Jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet. Och fortsätt att förstå hur mycket ni alla presterat tillsammans fram till denna punkt av resan.

 

EN SOM TJÄNAR (OWS) (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är frånvarande, men vi kommer att ta oss igenom och göra vad vi kan för att svara på era frågor om ni har några. Vi är redo. Ni kan slå på ljudet på era telefoner och ställa frågor om ni vill.

Gäst: En Som Tjänar, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Hej. God morgon. Tack för att ni finns här. Jag visste redan för ett par veckor sedan då man för första gången i den guidade meditationen, tog ljuset från alla chakran in i Själschakrat, som är det vita chakrat. Jag visste om det: jag märkte att det fanns något väldigt spektakulärt, väldigt viktigt och betydelsefullt, men jag insåg det inte förrän under meditationen idag. Det var som om vi sammanförde alla våra chakrans färger i Själschakrats vita färg. Sedan kommer vi att få en koppling till ljuskroppen. Och det är min fråga: vad innebär det att sammanföra alla färger från våra chakran i det vita ljuset? Det var en underbar meditation idag, och hur vi expanderar den. Och hur är förhållandet till ljuskroppen som vi håller på att bli, den kristallina ljuskroppen som vi håller på att bli? Kan ni snälla utvidga det? Tack så mycket.

OWS: Vi har arbetat med ett program för er alla under en tid här. För att ni under djup meditation skulle ta till er det ni behövde för dessa tider som många av er var i, när ni vistades i grottor eller liknande vilket många av er gjorde. Ni var mer i Östern när ni befann er i de livstiderna. Vi tog det ni gjorde under dessa tider och satte det i ett perspektiv. Vi kommer att använda den termen som Sananda gjorde, för den är lämplig här. Perspektiv i termer av att föra in det som gjordes under de tiderna, till era nuvarande omständigheter här, där ni är omgivna av människor och tankar, och röran med kontroll och rädslotankar och allt sådant. Så att ni skulle kunna arbeta i systemet här och, ja, öppna upp detta system på vid gavel. Så vi har arbetat med det här programmet för er, tagit er steg för steg och tagit er till den punkt där ni nu börjar arbeta mer och mer med er ljuskropp, som ni har sagt här. Det är en överföring, så att säga, till nästa uttryck av att arbeta mer med er ljuskropp, när ni börjar föra samman allt. Okej? Svarar detta på din fråga?

Gäst: Ja. Så det är en underbar bekräftelse, för det var det jag tänkte. Det är en underbar bekräftelse för mig, för nu verkar det helt vettigt.

OWS: Ja.

Gäst: För i fysiken absorberar ljuset alla färger. Och svart stöter bort allt ljus.

OWS: Ja.

Gäst: Och förresten, i den här eran är kvinnor så fanatiska med att bära svarta klänningar, för att de tycker de är eleganta. Det måste ändras! (Skrattar) Jag har sett det här länge. Så dumt. Om ni går på fest är alla svartklädda, för att de tycker att de ser smalare ut. Men om de gör det är det blir de utmattande, för då har de inget ljus. Och jag förstår att färger är vibrationer.

OWS: Tänk på gamla civilisationer och alla färger de hade på sina plagg. Ja, du har rätt.

Gäst: Ja.

OWS: Ja, väldigt rätt. Till och med era indianer här i landet, de hade många fjädrar i olika färger på sina huvudbonader, och liknande saker. Många olika färger. Ja, du har rätt.

Och nästa steg vi rör oss mot från er ljuskropp, är vad många av er har hört talas om som er regnbågskropp. Den kommer.

Gäst: Tack. Tack så mycket, En Som Tjänar, jag uppskattar er alla.

OWS: Okej, vi går vidare här. Finns det fler frågor?

Gäst: Hej. Vi pratade i vår diskussion om att åtminstone en ledare, Kaliforniens guvernör, skulle omhändertas och åtalas. Men vissa ledare är antingen dubbelgångare eller kloner, eller något annat. Jag vet att ni inte kommer att berätta om guvernör Newsom, men kan ni säga om det faktiskt är sant att vissa andra ledare, politiker, faktiskt omhändertas av den goda sidan och åtalas, och om några av de människor som vi ser är dubbelgångare eller kloner?

OWS: Det stämmer. Allt är en del av showen som utspelar sig framför dig. Så ja, det händer. Återigen, det är bara för de som har ögon som ser och öron som kan höra vid denna tidpunkt. Men det förändras snabbt, eftersom sanningarna kommer fram, som du har förstått här. När vibrationerna fortsätter att öka över planeten, är det svårare och svårare för mörkrets krafter att fortsätta att hålla kontroll, och fortsätta att hålla sig i bakgrunden och gömma sig. De måste komma fram nu. De tvingas ta fram sanningarna och allt detta som kommer ut nu. Svarar detta på din fråga?

Gäst: Underbart. Jag kände bara att massorna också kommer att få reda på vad som händer förr eller senare.

OWS: Det kommer de.

Gäst: Underbart.

OWS: Finns det några ytterligare frågor här? Ingen? Då är vi redo för e-postfrågan.

Gäst: Okej. E-postfrågan är: kommer Stjärnfröna att tas upp till skeppen som ett sätt att koppla bort dem från matrisen?

OWS: Det vi kan berätta om detta är att ni redan kopplar ur matrisen. Varje ögonblick som ni finner glädje, då kopplar ni bort matrisen, från den tredimensionella illusionen som mörkrets krafter fortsätter att försöka hålla fast kontrollen över, hålla er i den illusionen, hålla er i matrisen.

Men precis som Neo och Morpheus och de andra som var med i filmen bröt sig ut ur matrisen, ur den tredimensionella illusionen som utspelade sig framför alla, precis så som de gjorde gör ni också, eller har redan har gjort det i många avseenden. För alla ni har tagit det röda pillret. Inte det blå pillret, det röda pillret.

Om ni förstår filmen, så var filmen ”The Matrix” tänkt att föra fram avslöjanden här. En mycket viktig del av avslöjandet. Så den gjorde mycket av detta. I början var det bara för de som kunde se och höra. Men det har förändrats ganska mycket i och med den filmen och filmerna efter den, alla de andra som har tagits fram för att ta fram avslöjandet av sanningen på många olika sätt.

Så oavsett om ni kommer tas upp på skeppen eller inte, så är det en potential vid det här laget, men ingenting är hugget i sten. Det kan komma. Men det kan efter händelsen komma mer, med landningen av dessa skepp och allt det där. Sedan kommer ni att forslas upp på skeppen och få välja vad ni vill göra härnäst. Många av er, efter ett väl utfört jobb, eller en väl utförd karriär här, som vi ser det, kommer att vara redo för R & R (vila och avkoppling) under en period. Och sedan kommer ni att hoppa direkt tillbaka in i saker och ting igen. Okej? Vi hoppas att detta svarar på frågan. Och nu måste vi släppa kanalen.

Ta det som Sananda har gett er om perspektiv, och inse att allt som händer nu är väldigt, väldigt litet i den stora, stora universella planen här. Ni är delar av detta, helt klart. Men fortsätt inte att känna, ”när kommer det att hända, varför händer det inte” – för det händer redan.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...