Sananda och San via Angel Skog, 20 november, 2018

Hej vackra medsjälar och bärare av ljuset på jorden.

Det är jag San som talar och med Sananda tätt vid min sida vill vi nu förmedla denna information och budskap till er blandade i en röst.

Vi vill idag tala om egot, detta ord som skapat så mycket smärta i era liv, men att minnas även glädje, lycka och kärlek.

Känslor upplevda ur ett tredimensionellt perspektiv, precis såsom det varit meningen. Även om upplevelsen här på jorden gått till en större extrem än menat från början, så är egot en gåva som gud gav sig själv för att få uppleva separation och på så sätt kunna uppleva sig själv igenom sig själv. För ni är alla gud, vi är gud och allt är gud, varenda liten blomma, myra och tår som faller från er kind är inget annat än gud, enhet och kärlek.

I varandet finns inget annat än varandet, för att detta varande ska veta att det är varande, måste det uppleva icke-varande. Och detta har egot här på jorden använts som syfte till, som ett verktyg. Ett verktyg som är lika vackert och fantastiskt som allt annat som ni ser i er, runt er, omkring er, här på jorden, på alla andra planeter, galaxer, solsystem och i alltets totala stillhet.

Detta “fula” ord EGO, EGOT får er att rygga som rädda kattungar.  Detta ord som är så fult och mött med avsky, är inget annat än en vacker aspekt utav er själva som jordbor, som tredimensionella varelser.

Egot är ingenting att vara rädd för, utan har haft det högsta gudomliga syftet för er själsliga utveckling. Och vackra medsjälar, med tårar i ögonen, om ni kunde se HUR detta egot har fått er att växa till de kraftfulla själarna som ni är idag. Många av er kommer att gå vidare med er vishet och assistera på tusentals andra planeter då upplevelsen på jorden fått er att växa så enormt i kraft, styrka men det mest väsentliga i ödmjukhet, och närhet till sanningen. Sanningen om enhet och villkorslös kärlek.

Är inte det fantastiskt? Vackra EGO, ert vackra ego, livstider igenom har det servat er på det mest gudomliga sätt och gett er så mycket utveckling att det borde hyllas och äras och respekteras för vad det precis är. Ett fantastiskt verktyg som genom dualitet, kärlek kontra hat, har gett er den största gåvan gud ville ge er, möjligheten att få uppleva er själva genom fri vilja, val och upplevelser.

Låt oss tillsammans hurra för egot.

Med all vår kärlek, glädje

 

Du gillar kanske också...