Sananda via Ann Dahlberg, 10 maj, 2018

Sananda  

Torsdag 10 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och idag är det en speciell dag för mig. I vissa länder kallas den Kristi Himmelsfärds dag. Det betyder att jag i min jordiska men femdimensionella kropp steg upp till min faders boningar synlig för dem som trodde på mina ord. Det här är vad eran planet just nu är i färd med att göra och även ni kära människor på Jorden. Era kroppar blir alltmer förfinade i takt med att ni blir allt mer förvirrade.:) (skratt) Ja, det var kanske att ta i, men ni kan ha den känslan av att känna er lite extra sköra och osäkra över vart kroppen och livet tar vägen med er. En känsla av att något nytt är på ingång i ert liv, men ni kan inte sätta foten på vad ännu. Det finns en stillhet och en vibration inom er som ni ännu inte vet hur ni ska härbärgera. Ni kan höra två röster inom er, egorösten (tankens röst) och rösten från ert ”högre jag”, och ibland kan ni tycka att det är svårt att skilja dem åt. När detta inträffar är det bäst att vara stilla och lyssna inåt samtidigt som du stänger av dina tankar. Följ endast din andning och efter en stund kan du höra en tyst röst inifrån dig själv. Den rösten är det bäst att följa, den rösten vill dig bara väl och hjälper dig framåt tills du blir säkrare och säkrare på vilken väg du ska gå.

Det är en stor dag idag, ty den påminner om den stora händelse som nu är på väg att ske med Jorden och hela dess befolkning. Det är storleken på transformationen som är den stora skillnaden och som gör det till en grandios händelse i Universum. Det är ett fantastiskt skådespel som vi ska bevara i våra minnen för alla som vill uppleva det. Jorden har tagit sitt första steg in i sin ljusa dimension. Hon har tagit in så många ljuspartiklar som hon har haft möjlighet till och det är dessa som nu påverkar er värld på olika sätt. Det sker på en minimal såväl som på en maximal nivå. Det kan därför kännas som att du går bakåt i din utveckling, fast du i själva verket går framåt. Du kan uppleva det som att du har tappat din höga energi, men i själva verket är det en ny och högre energi på ingång och det kan ta ett tag innan du har assimilerat den, till att bli en del av ditt liv. Det kan i sin tur leda till att du förändrar en del av ditt synsätt och dina vanor. Du kan bete dig på ett annorlunda sätt än vad du gjorde förut till andras förvåning och eventuella rädsla. Du förlorar kanske en del vänner samtidigt som du vinner nya. Livet tar nya steg med dig och följer du bara ditt hjärta så är din väg ljus. Andra människor kan se eller känna att det skimrar lite extra om dig och de dras mot eller ifrån dig. De som har börjat sin resa och vill fortsätta sin ljusa väg följer gärna i dina spår. De som är rädda för att ändra sina tankar och vanor drar sig helst undan. Det krävs mod att förändras men till slut kräver livet det av dig i alla fall. Händelser som sker i livet påverkar dig att se saker på ett annorlunda vis och dina vanor och tankar förändras. Det är så vi allihop har lärt oss att ta de steg som vi tar.

Mänskligheten är nu på väg, vi ser att ni tar jättekliv från den ena verkligheten till den andra. Det böljar som av vågor när ni nu rör er framåt till ert nya öde av ljus och kärlek. Vi står runt er, vi finns över er, vi finns under er. Överallt är ni omringade nu kära vänner. Vi älskar er så mycket och är så glada för er beslutsamhet att nu åter träda in i ljuset.

Mycket ljus och kärlek skickar jag till Er.

Er trogne broder

Sananda

 

 

Du gillar kanske också...