Sananda via Ann Dahlberg, 11 oktober

Jesus Sananda

Sananda

Söndag 11 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag har kommit till Er idag, för att berätta om den ”Nya Jorden”. Från vår utsikt kan vi nu se hur den ”Nya Jorden” träder fram i hela dess skönhet och glans. Detta gläder oss mycket och glädjetårar rullar ner från våra kinder. Skulle ni se vad vi ser, så skulle ni förstå vår starka sinnesrörelse. Det är ett otroligt färgspektra i och runt denna planet. Det kan ta andan ur vilken varelse som helst.

Det är en ära att få vara med henne under denna tid på Jorden. Att få hjälpa och stiga upp med denna skönhet är få förunnat. Så sträck på er ni människor som nu går på Jorden, med vetskap om att ni är utvalda till att befinna er med henne, under dessa hennes sista dagar i den tyngre energin.

Moder Gaia, allas vår moder strålar nu mer än någonsin mot oss i skyn. Hon är på väg som ni alla vet. Den sista resten står ni för, som bebor henne på ytan. Detta gäller alla hennes invånare i mikrokosmos såväl som i makrokosmos. Det är i ett samspel som ni stiger upp nu.

Allt har en förmåga att rena sig själv, men det mest förorenade måste ni hjälpa till med. Teknologier kommer att finnas som gör det lättare för er att klara detta arbete. Det viktigaste är förstås rensandet inom er själva. De som är klara med det, kan gå vidare för att rensa det som finns utom er själva, för då finns den sanna vetskapen och kunskapen där. Det ger Gaia möjlighet att få den bästa hjälpen hon kan behöva, för att rensa bort och återställa det som har blivit förstört under årtiondens förlopp.

Gaia har alltid älskat och velat skydda er, kära barn på Jorden, men hon liksom ni har haft mycket att kämpa med. Nu är den kampen slut och Gaia är snart lyckligt och väl hemma i den sfär, som hon så länge har längtat efter.

Många av er kommer att följa med henne upp, andra kommer att välja andra vägar. Det finns många vägar att gå och alla är personligt valda. Tro på er själva, kära Jordbor, ni kommer dit ni vill komma. Det finns inget rätt eller fel, allt är perfekt sprunget från er själva. Ni har valt er väg och den vägen kommer ni att gå. Ni får den ledning ni behöver för att gå den vägen ni har valt. Ni har alla väsen runt er som leder er dit ni ska. Det får ta den tid det tar. Livet är evigt så ni har gott om tid:)

Med detta önskar jag Er lycka till på färden.

Jag älskar Er så mycket

Sananda

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...