Sananda via Ann Dahlberg, 13 november

Jesus Sananda

Sananda

Söndag 13 november 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag vill berätta något idag. Jag är här för att inviga er nya värld som just nu har öppnat många dörrar för mänskligheten att vandra igenom. Många dörrar med välsignelser till Er alla. Var inte rädda för att öppna de dörrarna nu, kära barn på Jorden. Det finns många gåvor att hämta där. Gåvor till er själva och era medmänniskor. Sprid dessa gåvor som träden sprider sina frön. Vart och ett av dessa frön kan gro och det kan växa fram något stort. Något stort och hållbart för alla att ta del av.

Det är befrielsens tid, kära barn på Jorden. Ni kan börja släppa era bojor och öppna upp för friheten och möjligheterna som finns inom er. De kommer då också att manifesteras i er yttre verklighet. Det är nu som ni ska skratta och sjunga och släppa all rädsla som sitter fast i kroppen. Vi hjälper er gärna med det. Det är möjligheternas tid och ni kan få allt ni har drömt om och mer därtill. Bara ni lyfter era ögon upp mot skyn och välkomnar allt som händer. Allt som är för det bästa och goda för människor och djur.

Se era medmänniskor, se era barn, se och förstå att allt är gott och glädjefyllt. Njut av era ögonblick, njut av stunden och följ ditt hjärtas sång. Lyssna, så kommer du att höra det sjunga. En sång om glädje över den Nya Tid som är här. Den vill sprida ljuset som nu har nått Jorden med stor kraft. Ljuset som vill läka och omvandla allt som är mörkt och rädslofyllt. Tiden är ”nu” kära barn på Jorden. Den Nya Tiden är här och många är det som har anammat ljuset och börjat ta de första spadtagen. De ser och förstår att tiden är inne för mänskligheten att vända sin mörka historia till en ljus och kärleksfull. De förstår att vi alla är ”ett” och att vi måste hjälpas åt, så att alla kan få en ljus och kärleksfull tillvaro.

Allt som lever och rör sig på Jorden har rätt till kärlek och respekt, ty allt har kommit från Vår Faders, eller om ni så vill, den Högstes hand. Den Högsta Källan, från vilka ni alla härstammar och som ni alltid strävar att återvända till. Ni har tagit ett steg tillbaka till Den Källan nu kära barn och glädjen är stor häruppe, eftersom återseendets tid närmar sig med stor hastighet. De håller andan nu och följer utvecklingen på Jorden med stor uppmärksamhet. Det är nu som alla kan få möjlighet att ”vakna” och få allt de behöver för att gå vidare i sin andliga utveckling. En utveckling som leder dem hem till sina familjer som inte önskar annat än att få återse dem igen.

Det är en stor uppgift ni har framför er, men många av er är redan förberedda och har planerat in sin del i att frälsa den här världen och dess befolkning till ett bättre liv, där kärlek och hälsa är ett hedersord. En god hälsa ger ett gott liv, bra mat, rent vatten och en förståelse av vad du själv och jorden behöver för att må bra. En förändring måste här ske till förmån för Jorden som den livgivare hon är. Hon behöver ges alla förutsättningar för att hela sin jord och sitt vatten för att ni ska kunna hela era kroppar så att ni fullt ut kan bli ”ett” med er själva. En frisk och en sund kropp, ger en frisk och en sund själ. Det här är det viktigaste som ni kan göra för er själva och er Jord just nu. Låt arbetet börja kära barn på Jorden. Tiden är inne och vi är med Er dagligen och följer ert arbete.

Stor kärlek från alla oss mästare och guider. Vi älskar Er! Vi är med Er! Vi följer Er varthelst ni går nu. Kalla på oss och vi hjälper och healar vad ni än ber om.

Må Mina Vingar Omsluta Er alla!

Sananda

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...