Sananda via Ann Dahlberg, 17 december, 2017

Sananda

Söndag 17 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag har kommit idag för att berätta en historia. En dag för mycket längesedan satt jag under ett träd och pratade med mina lärjungar. Jag berättade om livets begynnelse att allt är kommet från vår Fader/Moder Gud och att vi är skapade av honom. Jag berättade att vi är medskapare av våra egna liv. En lärjunge yttrade sig då och sade – Är allt inte redan förutbestämt? Jag svarade att det råder en fri vilja på Jorden och även om våra intentioner är att skapa ett förutbestämt öde på Jorden är det inte så säkert att det blir på det sättet. Tillsammans med dina guider så har du bestämt dig för att få en viss erfarenhet på Jorden men när du kommer ner så har du glömt bort vem du är och vad du skulle göra – Hur ska jag då kunna fullgöra mitt kontrakt undrar en annan lärjunge? Jag tittade på honom och svarade – Genom att vara i ditt hjärta, ditt hjärta visar vilken väg du ska gå. Har du redan stängt ditt hjärta så kan vägen bli svår men du har alltid änglar med dig som försöker öppna det igen. Ibland är vägen så svår, så de har svårt för att komma fram men de ger aldrig upp hoppet om din själ. Du har alltid möjlighet att öppna upp ditt hjärta och hela dina sår. De begrundade detta ett ögonblick och undrade sedan om det var möjligt att återvända till Gud om man var en förtappad varelse som drevs av onda avsikter. Jag svarade att vi har alla drivits av onda avsikter men vi har alla försökt bättra oss och startat resan för att söka Gud. Vi har bett om förlåtelse och vi har bett om hjälp för att gå en ljusare och bättre väg – Saliga äro de botfärdiga ty de kan återfinna sin Gud och sin kärlek i sitt hjärta. Ett öppet hjärta är ett kärleksfullt hjärta. De tittade misstroget på mig och undrade hur en ond människa åter kunde bli en god. Jag förstod deras tankar och sa att om en människa överöses med kärlek så kan ett litet ljus uppstå. Detta ljus kan bli större och starkare, efterhand kan det öppna upp ditt hjärta så att det till slut kan sippra ut lite ljus i världen. Många under kan ske men kärlekens under är det största av alla under. Jag log mot dem och sa – Ge ditt hjärta näring, låt det brinna en stor eld i ditt hjärta och du blir en Guds tjänare av ljus. Gud är kärlek och i ditt hjärta finns ett ljus av denna kärlek. – Har alla detta ljus i sitt hjärta undrade en av lärjungarna? – Ja alla har ett ljus. En del vårdar det och kastar mer ved i elden andra glömmer sitt hjärta och det finns kanske bara en glöd kvar av den stora eld som brann där en gång. Glöden kan dock aldrig släckas, den är en del av ert liv här på Jorden. Era goda tankar och handlingar bidrar till att hålla elden inom er levande. Era onda tankar och handlingar stryper elden och gör den mindre levande.

Njut av livet kära lärjungar, njut av livet, skratta och var glada ty det är då ni sprider era kärleksstrålar som kan hela både er själva och andra som ni möter på er väg. Lyssna till hjärtat och var i er egen sanning. Svärdet står för sanningen och klyver genom mörker och lögn. Det är ljusets svärd som ni ska hålla i handen. Svärdet som står för sanning, kärlek och ljus. Det lyser upp mörkret och uppenbarar vad som ligger dolt där. Inget kan hållas dolt för ljuset mina kära lärjungar. När ljuset har tänts över Jorden då flyr mörkret åt alla håll för att söka sig något skrymsle där de kan hålla sig dolda. När ljuset har tänt tillräckligt många hjärtan så kan mörkret inte stanna kvar längre. Det är då Jorden återföds till ett ljusväsen i Guds tjänst. – När sker detta undrade de och tittade förväntansfullt på mig? Jag log och sade – Tiden är alltid nu mina kära vänner, tiden är alltid nu och med detta lämnade jag dem för att begrunda det jag hade sagt.

Tiden är nu mina kära bröder och systrar, tiden är nu att kasta in lite ved på elden, ty ljuset har återvänt och det strålar från himlen ner till Er. Moder Jord strålar från sitt inre och eran strålglans blir vidare och större.

Jag älskar Er

Jesus (Sananda)

Du gillar kanske också...