Yeshua via Galaxygirl, 28 oktober 2019

Yeshua, 28 oktober 2019

Via Galaxygirl

Hälsningar vänner! Jag är er Yeshua. Jag ser att många av er är spända och lite plågade. Med alla dessa politiska och globala förändringar verkar det finnas mycket bråk i världen, och det kan vara förvirrande, så som det också var under min tid som Kristus. Får jag påminna er om att även ni är Kristus när ni är helt i linje med mig, med Moder/Fader Guds högre vibrerande energier, som älskar er så mycket. För ni förstår, ni är kärlek, ni har bara glömt det, men ni kommer att minnas. Det ingår i spelet.

Det ingår även i spelet att minnas vilka ni är och att välja att återförenas med det högsta ljuset, med Kristusbarnet inom er. Det handlar om anpassning. De dolda mysterierna kommer snart att avslöjas. De inre knutarna behöver lösas upp i ert psyke. Jag ser vilka ni verkligen är. Jag ser stor skönhet, mod, kärlek och ljus. Jag ser hur Källan strålar inom er, mina vänner.

Tillåt mig att placera min hand inuti ert hjärta, precis som den här kanalen har bett mig om att göra, för det är en kärleksfull tanke, eller hur? Att ingjuta kärlek i det innersta av ert hjärta, den känsligaste delen, där ert inre barn kanske har fastnat och glömts bort. Det är dags att finna ert inre barn igen och hela henne eller honom, att hela er själva och att ge er själva samma nåd och helande som ni så osjälviskt ger till världen.

Ta en minut och andas och känn hur min röda stråle kommer in i ert hjärta. Känn värmen från min kärlek för er. En del av er kan känna en stöt eller lite värme. Det är samma sak, det är jag. Hör skrattet och känn tårarna från ert inre barn och skicka kärlek. Känn min kärlek för er i alla de delar av er som ni kanske skulle vilja glömma. Jag ser nåd. Jag ser perfektion. Jag ser mig själv stående där tillsammans med er och skratta av ren glädje. Kom ihåg mitt skratt och återfinna ert eget skratt, för det finns där inom er. Det fnittrande barnets inre glädje kan inte längre hållas inne, för de högre energierna har anlänt, och finns inom er.

Jag är er Yeshua! Jag har kommit för att hålla er nära i en enda stor kram. Kom och låt oss ta en lång promenad tillsammans och njuta av den omgivande skönheten hos Moder Gaia. Det svala, mjuka gräset under mina bara fötter är en av mina favoritsaker. Kärleken till er själva, kärleken till Gaia, allt måste helas och återigen bli ihågkommit. Ni kom hit för att läka det här. Ni är starka nog för uppgiften.

Kom ihåg att jag alltid är med er intill tidens ände och naturligtvis in i början av det nya där vi står nu, på randen till det nya. Kanske är det därför ni har känt er lite spända, lite nervösa. Slappna av i mig och låt oss återfinna er glädje. Vad är det som ger er glädje? Kanske är det dags att utforska detta vidare om det har gått så lång tid att ni ens vet svaret på det.

Jag har vandrat många mil vid er sida. Jag känner till er oro, era frågor. Andas! Släpp dem! Låt all oro flyga iväg med vinden. Håll min hand och låt oss tillsammans möta den nya dagens gryning och vandra framåt hand i hand i förtröstan. Uppdraget är redan en succé, vänner. Kan ni känna det? Hävda att det är så och det kommer att ske. All kaos virvlar runt er, eller hur, men ni måste fokusera på mig. Ni är i stormens öga. Det är relativt lugnt i ögat av en kraftig storm. Där Är Jag med er. Ni kanske är lite blöta, men ni är säkra.

Ni är oerhört älskade. Ni har tillgång till alla de resurser som finns tillgängliga. Den finansiella biten är omhändertagen, för rökridåerna har skingrats för länge sedan. Människor är redo att se med klara ögon igen, och sanningen kommer att bringa klarhet. Men kom alltid ihåg att jag är er sanna tillgång, att Kristusljuset är er sanna tillgång, att Gud är den enda tillgång som ni någonsin kommer att behöva. För kärlek är allt som finns. Experimentet är avslutat. Ni är vittnen till det sista steget, mikrosekunden innan nästa sida i boken vänds. Kom ihåg detta ögonblick! Njut av det! Gå hand i hand med mig.

Jag är er Yeshi, er Yeshua. Jag är den jag är, precis som ni är. Kom ihåg mig och på så sätt minns er själva, ert sanna jag upplyst med det Kristusmedvetandet som ser klart, älskar fullt ut och är lika med frid. Frid vänner. Jag är alltid tillgänglig för er. Jag är er Yeshua.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...