Sananda via Ann Dahlberg, 20 februari

Jesus Sananda

Sananda

Lördag 20 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Sananda och jag vill tacka för ett storartat arbete, som nu har utförts på Jorden. Jag och alla häruppe är så stolta över Er. Det har inte varit en lätt uppgift som ni har tagit på er men ni lyckades till slut. Det kanske inte ser så ut men vägen ligger öppen för er och allt går framåt nu. Fram mot den nya dimensionen som är ”Kärlekens tid”.

Det är dags att omfamna varandra nu och ge alla så mycket kärlek som de behöver för att hela och läka sig själva. Det första steget mot det ”nya jag” där alla era förmågor ska integreras. Det är en spännande resa som ni har framför Er. Era många ”jag” kommer att integreras och ni kommer att förstå er egen resa och vart den har fört er. Vilka erfarenheter det var som ni ville lägga till helheten.

Allt arbete är gjort för det högsta goda, så småningom kommer ni att inse det. Ni måste ha hela historien, hela bilden för att förstå vad er pusselbit passade in. Det är mycket som ni kommer att få berättat för er och mycket som ni kommer att berätta för oss. Var och en av er har sin egen livshistoria med massor av spännande händelser och äventyr som ni har varit med om. Det kan se mörkt ut emellanåt men det kan ge den djupa kontrast som behövs för att förstå och inse vilka ni på djupet verkligen är. Djupt inuti er finns bara ren och klar kärlek.

Efter en lång tid i mörker lyser ljuset desto starkare. Efter ett kärlekslöst liv känns och uppskattas kärleken desto mer. Utan kontraster skulle ditt liv bli rätt enahanda. En monoton tillvaro i all oändlighet. Lyckligtvis så finns det kontraster i alla dimensioner men inte så branta som i de lägre dimensionerna. De blir inte heller så mörka. Det fungerar helt enkelt på ett annat vis, på ett sätt som jag har svårt att förklara för er här men som ni kommer att förstå när ni har vaknat upp till er själva. De existerar blott som små spänningar som ger livet en extra krydda. Tillvaron är fortfarande ljus och kärleksfull.

Efter den långa tid som ni har levt i mörker så kommer ni att njuta av ljuset och kärleken på ett djupt och innerligt sätt. Vi kommer att finnas där och dela detta med er. Era familjer kommer att ösa kärlek över er och ni kommer äntligen att få känna hur det är att vara en kär och efterlängtad familjemedlem. Detta kommer att vara er framtid så länge ni önskar det. När ni har vilat ut hos era familjer kommer ni att vilja hjälpa era bröder och systrar att bygga upp den här delen av galaxen.

Framtiden ser ljus ut mina vänner. Vi längtar alla efter er återkomst.

Med så mycket kärlek

Sananda

Du gillar kanske också...