Sananda via Ann Dahlberg, 22 juni, 2017

Sananda

Torsdag 22 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag har kommit idag för att bereda vägen för den Nya Tiden som är i antågande. Den Nya Världen som finns vid era fötter kära barn på Jorden. Det gäller för Er att ta tag i era drömmar och se dem förverkligade. Är drömmen tillräckligt stark och levande så manifesterar den sig på bara några ögonblick. Det är ögonblick som gäller nu, för de stora folkmassorna börjar röra på sig och då menar jag att de rör sig mot ljuset. Ljuset är en rörelse precis som ni är, allt rör sig åt ena eller andra hållet. Just nu är det en stor rörelse till ljusets favör. Det är många hjärtan som börjar luckras upp och öppna sig för ljuset.

Det skiner starkt på Er Jord idag och det påverkar alla, det blir fler och fler som vänder sitt ansikte mot ljuset och låter det skina ner i sitt hjärta. Fler och fler söker sanningen i den illusoriska värld som de lever i. För att hitta sanningen så behöver man hitta ljuset i sitt hjärta, ty där lyser det klart och rent. Därinne hittar ni också ert autentiska jag och det mod ni behöver för att gå vidare nu.

Stanna upp i er själva, en liten stund varje dag och ni finner det lugn och den sanning som vilar där.Det är dags att ta fram detta och gå vidare nu, för den Nya Världen väntar på Er ankomst. Vinden har vänt och det blåser bara ljumma vindar idag, för den starka motvinden har avtagit och kan inte längre hindra ert arbete. Det är GÅ …som gäller nu och det är Er som vi alla väntar på. Det är erat ljus och eran glädje som vi vill höra skalla runt Jorden idag. Det är eran iver och eran entusiasm som vi väntar på.

Ljuset är här kära barn på Jorden, låt det fylla er, låt det ge Er kraft, låt det ge Er mod så att den stora förändringen kan starta – förändringen som sker inom och utom er. Allt håller på att transformeras om, se er omkring, se och känn att förändringen finns där, hos både växter och djur. Ja även hos solen, luften och jorden kan den förnimmas. Spring barfota i gräset och ta emot energierna från elementen runt omkring dig. De kommer att gå direkt in i din kropp, om du tillåter det, där kommer de att fylla varje cell med det ljus de bär med sig. Det väcker upp allt ljus som håller sig dolt i din kropp, det talar om för allt som lever i din kropp att det är dags att vakna. Det är dags för ljuset att vakna upp från sin Törnrosasömn och träda fram. Tiden är nu för allt levande på Vår Jord att vakna upp från sin slummer, vakna upp till sin sanning och sitt ljus. Jorden är på väg till sitt eget ljus och det kan bli ett abrupt uppvaknande för de som sover djupt.

Ta er tid att vila i Er själva. Ta er tid att vistas ute i det fria. Ta er tid att känna in och uppleva ljuset från allt som finns runt er. Det är dags nu, ni kan inte vänta mer, de första stegen bör vara nu. Det är viktigt att stanna upp, andas, känna in ljuset som vibrerar runt omkring. Det söker Er nu, så ställ er öppna och bjud in ljuset och kärleken i ert liv. När ni väl har gjort detta så kommer det att gå som en dans. Motståndet är litet och kärleken vibrerar stort idag, så resan blir lättare än ni tror. Tveka inte utan möt Er själva, det blir inte så svårt, ni kommer att finna mycket kärlek där. Kärleken finns runt om er nu i form av många kärleksfulla guider och väsen.

Den kärleksfulla världen står för dörren och ni har alla en förmåga att kliva in i den. Vad väntar ni på? Dörren är öppen och vi väntar på Er. Ni är älskade långt bortom er fantasi och föreställningsförmåga så ni behöver inte vara rädda. Ni är mycket omhuldade och älskade så det finns inget att vara rädd för. Ni kan vara trygga och lugna med att ni går in i en kärleksfull värld, där endast ljus och kärlek existerar.

Jag står beredd att ta emot Er. Mina armar är vidöppna och fulla av kärlek. Jag sänder Er nu ljus och mod så att ni ska våga ta de sista stegen in i ljuset.

Kärleksfullt

Sananda

You may also like...