Sananda via Ann Dahlberg, 28 juni, 2017

Sananda

Onsdag 28 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag skriver idag för att påminna Er om hur viktigt det är att fokusera i ert inre, i ert hjärta. Det är lätt att tappa fokus om man inte har en inre koncentration. Det är mycket som pågår i er yttre värld som distraherar er och dra er uppmärksamhet till sig. Det är bäst att då och då gå in och checka av vad som är viktigt och vad som är mindre relevant för er just nu. Det viktigaste är att ni är jordade och i fokus med er själva. Släpp allt som stör er inre fokus nu. Det kan finnas mycket som har fastnat i kroppen som kommer upp genom olika händelser i ert liv eller så blir ni påminda om något. Det kan vara sorg, det kan vara rädsla, besvikelser av olika slag. Gå då in i ert hjärta och ge er själva den kärlek ni behöver för att kunna släppa det. Era guider finns också behjälpliga om ni ber om det. Moder Jord och er Fader/Moder Gud finns alltid med er och hjälper Er närhelst ni ber om det.

Det är omtumlande tider och det är mycket som väcks upp av glömda och gömda saker. Det är ett stort uppvaknande och vi förstår att det kan vara besvärligt ibland men ni ska veta att ni alltid är lika älskade och aktade för dem ni är. Varhelst ni finner något mörkt i er själva, förlåt er själva och släpp det. Vi har alla gjort något i vår stora omedvetenhet. Det är i vår medvetenhet som vi ska akta och älska vår nästa, ty det är då vi förstår att vi alla är ”ett”. Det är då vi förstår att genom att skada vår nästa så skadar vi oss själva. Vi hör ju alla ihop så det sår du tillfogar någon annans själ, det sätter sig även i din egen. Det är på så vis som dörren stängs som ett skydd mot yttervärlden och dig själv. Ja, så kan det bli kära barn på Jorden men nu är det dags att öppna alla dörrar och låta ljuset strömma in och strömma ut igen till alla som behöver det. Ja och det är många som behöver ljus och kärlek idag.

Vår kära Fader/Moder Gud har släppt ner sin starka ljusstråle på Jorden och den påverkar allas hjärtan på ett eller annat sätt. Den starka ljusstrålen består dock bara av kärlek och du kan få så mycket kärlek som du önskar och behöver. Du behöver bara ta in och känna att den finns där runt dig. Släpp in lite i taget om det blir för starkt att ta in allt på en gång. Lite i sänder öppnar ljuset ditt hjärta och till slut står du där i din fulla blomning. Den vackra blomma som en gång skapades av Fader/Moder Gud själv.

Det är mot er fullbordan som ni vandrar nu kära barn på Jorden. Se er omkring med det ljus som växer inom er och ni ser skönheten i er omvärld och i de ting som finns runt er. Ni ser skönheten hos människorna, djuren och växterna och förstår att allt är perfekt och vackert precis som det är. Det ursprungliga och naturliga äger redan sin skönhet och är i perfekt balans med allt som är. I ert ursprung är ni redan allt, inget behöver tilläggas eller dras ifrån – Ni är allt i perfekt skönhet och balans med allt som är. Ni går mot er fullbordan, ert ursprung som en ljusets kärleksvarelse och det borde glädja och lugna era hjärtan.

Vi finns med Er på er resa hem till er själva och det är en underbar och vacker resa.

Jag lägger rosor på Er väg för att ni lättare ska hitta hem.

Med stor kärlek

Sananda

Du gillar kanske också...