Ärkeängeln Michael via Leslie-Ann Menzies, 25 september 2017

Ärkeängeln Michael, 25 september 2017

Via Leslie-Ann Menzies

 

Ännu en gång är det dags att få en lektion av Moder Natur, och speciellt av Träden.

Se er själva som ett magnifikt träd, som stadigt sänker ner sina rötter till Moder Jord. Känn stabiliteten. För nu den stabiliteten upp genom hela er kropp och ut genom kronchakrat och vidare till mitten av den Galaktiska Kärnan. Stabilitet uppifrån och ned. Stadigt förankrad. Återigen som det där trädet – tillåt er själva att böja och röra er efter vad som än far runt er. Ni behöver hålla balansen just nu, och att grunda er är viktigt. Hela er varelse kommer att tacka er för den här lilla övningen.

Naturen kan lära er så mycket. Det är dags att minnas er kontakt med ALLT i naturen och de sensoriska ledtrådarna som ges. Tala med träden, blommorna, fåglarna, insekterna – ALLA har ett meddelande till er. Det är verkligen dags att ta er tid att lyssna med de sinnen ni i eoner har stängt av, när ni valde att separera från ALLT.

Nu håller ni på att återigen minnas er kontakt med ALLT SOM ÄR.

INGEN MER SEPARATION

Ni och den allra minsta lilla insekt är ETT. Att minnas det kommer att ha en mäktig inverkan på hur ni fortsätter från det här ögonblicket och framåt.

När ni till fullo omfamnar er ENHET – att ni är Ett med ALLT – kommer en magisk förändring av er uppfattningsförmåga att inträffa inom och omkring er, och inte bara påverka er själva utan ALLT.

Kära Ni, ni börjar minnas så mycket av det som var, och tar nu tillbaka det till ert medvetande.

Mirakulösa skiften och förändringar sker nu över hela Jorden, när ni och Moder Jord gör den här magnifika övergången till det Nya Sättet att Vara.

Mänskligheten håller på att vakna upp och ta personligt ansvar för vad som sker, och förlitar sig inte längre på traditionella medier eller regeringar som talar om för er hur ert liv ska vara.

Med detta personliga ansvar kommer stora gåvor – frihet, visdom och egna val bland annat. Att ta tillbaka sin suveränitet – att minnas vilka ni är och varför ni kom hit, tillåter större möjligheter att förverkliga era drömmar.

Som medskapare litar ni på er förmåga att ”fråga” eller lägga fram er avsikt och få gehör för den. Så många medfödda förmågor som håller på att återkomma som ni faktiskt har ”dolt för er själva.” Nu när ert medvetande håller på vakna upp och ni minns, kommer stora förändringar att hända på planeten.

Att komma ihåg att ni alla är Ett är en katalysator för att inga fler krig/strider kommer att ske. Även överflödet kommer att flöda och delas av ALLA. Nya tekniker som gör det möjligt att behandla alla sjukdomar, kommer att bli tillgängliga för alla.

HÅLL FAST VID DEN HÄR INTENTIONEN – Ni Kära. Tack vare er kommer FRED att råda på Jorden för alla. Överflöd kommer att finnas för alla. Perfekt hälsa och välmående kommer att manifesteras för alla.

Intention är allt – ni är skaparna av den Nya Jorden. Håll kvar denna intention och se den Nya Jorden framför er. Och så är det.

Kära Ni, ni har alla strävat efter denna återförening och omstrukturering av allt. Det är nu hög tid att skörda belöningen för era ansträngningar.

Håll varandras händer och hjärtan – förankra dessa affirmationer av FRED, ÖVERFLÖD, PERFEKT HÄLSA i Jorden när ni gör er dagliga ”trädövning”, och se hur alla Varelser blommar i det rika, härliga Ljuset som nu genomsyrar Jorden.

Ljus och kärlek till er alla.

JAG ÄR ÄRKEÄNGELN MICHAEL

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-gemain.se

 

 

» Source – Channel: Lezlie Anne Menzies

 

Du gillar kanske också...