Sananda via Ann Dahlberg, 3 juni

Jesus Sananda

Sananda

Fredag 3 juni 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Jesus även kallad Sananda som är mitt riktiga namn. Det håller på att ske något stort på Jorden idag. Ljuset lyser starkare än någonsin och en efter en vaknar ni upp. Mitt hjärta sväller över av kärlek för er alla idag, vare sig ni lever i ett mikrosamhälle eller i ett makrosamhälle. Jorden stegar sig nu uppåt med stora kliv. Det är en fröjd att se all den aktivitet som sker på Jorden idag. Gaia drar en lättnadens suck för nu är det solskenet som har tagit över på Jorden. Det ljusa finns vid era fötter, kära Jordbor. Det är bara att kliva in i det. Det mörka har haft sin epok, nu är det det ljusa som har tagit över.

Vi gläds med Er och saluterar er framgång in i den ljusa vår som är eran. Det ena kommer att avlösa det andra. Alla kommer snart att se och förstå att en ny tid är i antågande. Fler och fler villiga händer kommer att anmäla sig för att rätta till Jordens balans och städa upp efter sig. Vi är en del av jorden och behöver samma naturliga produkter som den. Allt vi gör för Vår Jord gör vi också för oss själva.

Det är sannerligen värt att fira att så många börjar förstå sin sanna uppgift på Jorden, uppgiften att hela och förändra Jorden och oss själva till dess heliga ursprung. Det var den stora missionen ni hade när ni valde att gå ner på Jorden vid den här tidpunkten. En del av er har banat väg, så att andra har kunnat komma, för att slutföra arbetet. Vi är alla en del av detta stora kugghjul. Alla behövs för att maskineriet ska fungera. Ni är alla viktiga och det viktigaste är att ni hittar fram till ert eget hjärta. Ju fler hjärtan som binds samman, ju lättare lyfter ni.

Ni svävar redan, kära Jordbor ni svävar redan en bit ovanför marken. Det dröjer inte länge, innan ni lyfter er upp till den ”Nya Värld” som redan är er. Ja den är Er, inget kan längre hindra er väg upp till ljuset. Moder Jord har redan börjat gå in i femte dimensionen och många av er har följt med henne. Sakteliga är hela klotet på väg in i den här ljusa dimensionen och de av er som väljer att följa med henne. Fler och fler väljer detta nu, vare sig de är ljusa eller mörka. Alla får den hjälp som de behöver för att gå vidare nu.

Ni behöver bara följa ert hjärta så har ni svaret där. Er själ är intimt sammankopplad med era ”högre jag” och era guider, så hon vet precis den rätta vägen för er att gå. Lyssna inåt och förstå att ni inte är ensamma. Ni har många runt er och alla vill er väl. De vill hjälpa er så mycket som de kan och bara får. Ni måste ge dem tillåtelse att hjälpa er, för att de ska kunna göra det. Be om hjälp och ni får hjälp. Be om svar och ni får svar. Det är er inre vägledning vi pratar om. Ni har den alla bara ni söker den.

Finn en plats i lugn och ro, där ni kan vara stilla och känner att ni mår bra. Stilla er och sök i ert inre och ni finner den vägledning som ni behöver för att ta nästa steg i ert liv. Stegen går uppför hela tiden men trappan blir mindre och mindre. Till sist syns där bara ljus och du är ”ett” med ”Den Högsta Källan” av ljus. Skaparen av allt som finns. Vi är alla en del av ”Vår Skapare” som också är en del av oss.

Kärleken flödar nu över Jorden och ger er det hopp, ni behöver för att gå vidare in i ljuset där ni hör hemma.

Jag älskar Er så mycket

Sananda

Du gillar kanske också...