Sananda via Ann Dahlberg, 3 mars, 2018

Sananda

Lördag 3 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag vill bara tala om att ni är högt älskade kära barn på Jorden. Ni har tagit er igenom en svår tid men nu kommer dimman att lätta lite grann. Fler och fler börjar få upp ögonen om vad det är som händer i deras värld och de vill ändra den rådande verkligheten till en verklighet som bättre passar mänskligheten och den planet som de bor på. De har förstått att det krävs en del insatser av dem själva men de är beredda på att förändra sin egen värld till fördel för sig själva och andra. De har förstått att den världen de lever i inte är en hållbar värld för Jorden och dess människor. Det måste till en stor förändring för att allt ska kunna leva och fortsätta att utvecklas på bästa sätt. De förstår att Jorden inte kan fortsätta att exploateras utan att en helt annan form av teknik och tänkande måste till för att rädda vår värld och oss själva från fullständig förstörelse. Liv är viktigare än makt och pengar. Att rädda planeten och allt liv som lever på den är en heroisk handling. Det kräver mod och ansvarsfullhet. Det kräver att man öppnar sitt hjärta och låter kärleken växa. Kärleken till din planet, till allt liv som bor på den. Det är många nu som har öppnat sina hjärtan och låtit kärleken strömmar ut. De kämpar för sin planet och den värld som de bor i. De vill hjälpa Moder Jord och mänskligheten att stiga upp. De ser det vackra och sköna i Moder Jords natur såväl som i människors hjärtan. De öppnar upp för en ny dag i mänsklighetens historia och det är många som följer dem nu.

Det blåser en kraftig vind över Jorden idag. En solvind som får människors hjärtan att bäva. De förstår och känner att det är något som händer inom dem själva och den värld som de bor i. Det yr kärlekspartiklar över Jorden idag och de fäster sig lite överallt på människor, djur och växter. Den nya tiden är i antågande och det finns ingen återvändo tillbaka. Ni kan bara öppna era hjärtan kära Jordbor. Det är det viktigaste arbete som ni har kvar att göra nu. Kärleken virvlar runt om er och söker på alla sätt öppna upp ert innersta. Var inte rädda för att öppna upp ert hjärta kära barn. Det är en gåva från Gud och han älskar er innerligt och önskar inget annat än att ni öppnar upp era hjärtan och tar de små stegen hem. Guds famn är vid och stor och är öppen för alla. Gud har alltid väntat på er ankomst och glädjen är nu stor över att Jorden är på väg hem med alla dess varelser.

Ni har nu mycket hjälp av era galaktiska bröder och systrar. De finns med och hjälper er hela tiden och försöker tala om vilken väg ni ska gå. Ni har alla olika vägar så de viskar i era hjärtan. Ni har många guider och skyddsänglar runt er nu, så ta steget hem kära barn. Vi längtar efter er precis som ni längtar efter oss. Stegen finns i era hjärtan och ni kan bit för bit öppna ert hjärtas port tills den står helt vidöppen. Det är då ni går en klar och tydlig väg in i ljuset till er nya dimension av kärlek och ljus. Det kommer att bli ett underbart återseende med familj och gamla vänner. Ni får all ledning och vägledning som ni behöver för att åter vandra i ljuset. Det ni har glömt kommer tillbaka minnenas flod återvänder men ni kommer att vara omringade av kärlek och de kommer att återuppstå i guldkopior. Den kärlek ni är på väg mot kära barn är en kärlek långt utöver era underbaraste upplevelser på Jorden.

Kärlek är livet, kärlek är allt, kärlek är upplösningen på allt som blivit mörkt och sorgligt. Kärleken är ljuset, friheten, livet, ja allt som är. Där det finns kärlek, där fattas inget, det är fullt i sig själv.

Jag lämnar er nu med stor kärlek i mitt hjärta. Jag låter det lysa över Jorden och människorna som bor där.

Jesus Sananda

You may also like...