Sanant Kumara via Mia Lighthouse, 3 mars, 2018

 

3 mars 2018

Sanat Kumara (kanal: Mia Lighthouse)

Kära er alla.

Det är mitt uppdrag, mitt löfte till er att jag skulle kontakta er i denna tid och hjälpa er i denna övergångsperiod – för det är där ni befinner er nu – i övergångsperioden – vilket är den svåraste perioden då allt som tryckts ned, både kollektivt och på ett individuellt plan kommer upp till ytan för att granskas, rannsakas, för att renas, för att helas. Har ni tidigare tryckt undan känslor; rädslor, skam, ilska, frustration – vad det än är, så kommer det nu upp. Det är en kraftig utrensningsprocess. Ni har kommit olika långt i denna process och det är så som det ska vara – ni har alla tagit på er olika uppdrag, med olika utgångspunkter och olika förutsättningar och var och en ska utgå från där den befinner sig.

Det går redan strålande bra mina kära, men det är en fråga om hur länge ni vill att denna övergångsperiod ska pågå – de flesta av er önskar nog att den vore över nu och längtar efter att ljuset även börjar synas konkret i världen omkring er – att det fredliga paradis som utlovats er börjar synas omkring er. Men tänk då att det börjar med er, det börjar med att ni stillar ert sinne, går in i ert hjärta, kopplar upp er till det Himmelska Ljuset och till den gudomliga Moder Jord och fyller hela er varelse med kärlek. Jag talar om meditation, att gå in i sitt inre och koppla upp sig till sitt högsta Ljus och sammankalla det med Moder Jords ljus och det Himmelska Ljuset/Skapelsen/Källan/Allt som Är. Att göra minst ett sådant meditationspass per dag är bra, när det passar er, var det passar er. Med övning kan ni göra det på bussen eller var som helst ni befinner er, det handlar om inre närvaro. För att skapa denna höga närvaro uppmuntrar jag er att utöva yoga eller medveten närvaro som jag kallar det, i västvärlden kallar man det numera för Mindfullness – alltså att ta med sig denna höga medvetna närvaron i det man gör i sin vardag; när man handlar, lagar mat, äter, i mötet med människor, på sitt arbete. När man utövar Medveten Närvaro/Mindfullness i sin vardag så kommer man också snabbare och djupare in i sin meditation och denna blir med tiden långt mer kraftfull. (Drick också mycket vatten, ät ren (helst vegetarisk/vegansk) mat.)

Se på era liv; vad kan du göra för att ditt liv ska höjas ett litet snäpp till? Kanske har du redan för mycket? I så fall bör du fråga dig vad du kan trappa ned på i ditt liv för att lämna större utrymme för detta ljusarbete? Vad gör du för att du tror att du ”måste” eller kanske bara av gammal vana? Har du barn som kräver din uppmärksamhet – öva Medveten Närvaro i samvaro med dem – var Medvetet gladare, mer Närvarande tillsammans med dem, ha roligt tillsammans – det är bra för både dig och dina barn. Ja alla kan ni hitta sätt att få in en högre frekvens av ljus i ert dagliga liv.

Bara du vet vad som krävs för att du ska vara den du vill vara, för att du ska leva det liv du vill leva – ta steg i den riktningen, det kan vara små steg, troligtvis är det små steg, men ta dessa steg, steg för steg i den riktning som ditt hjärta säger åt dig att gå. Lyssna på ditt hjärta, följ ditt hjärta, ditt hjärta visar dig alltid den rätta vägen. Detta är en träningssak och man kan inte förvänta sig att man ska kunna köra en bil om man aldrig tagit en körlektion – denna liknelse var kanske överdriven, men ändå inte, för ofta blir ni frustrerade när inte allt blir som ni vill omgående – om ni istället tänker att det handlar om att ta dessa små steg i den riktning ni vill gå – SAMTIDIGT som ni höjer er energifrekvens, SAMTIDIGT som ni är mer medveten närvaro – ja, då kommer era manifestationer snabbare!

I Kärlek och Glädje, i Evighet, Amen, Om.

Du gillar kanske också...