Meddelanden från Yeshua via Jeri Castronova, 14 januari 2022 

Meddelanden från Yeshua via Jeri Castronova | 14 januari 2022 

 

När vi satt på verandan dök en vacker regnbåge upp runt solen. Det verkade som ett mirakel och en välsignelse att få detta budskap samtidigt.

 

Meddelande från Yeshua

 

Det är ett nöje att sitta med er på verandan med solen i ansiktet. Och ja, jag kan känna värmen och ljuset från den stora orben. Även om jag inte har fysisk form, känner jag så som människor gör när det gäller att njuta av det enkla nöjet att koppla  av i solen, vare sig det är på stranden, i bergen eller var som helst där ljuset lyser sin energi, med vibrationer för healing och hälsa.

 

Ni, mina vänner och andra som har svårt att sitta och göra ingenting vid den här tiden på året, kan känna avund från de i de kallare regionerna. Men de njuter naturligtvis av snö och skidåkning.

 

Dagens budskap handlar om att finna tacksamhet i vad ni än gör – arbetar hemma, vara på jobbet, leka hemma eller i parken med barnen, skapa ett vackert projekt eller lära er något nytt. Allt läggs till i närvaron av er själva och i era färdigheter.

 

Att berätta vad ni tror på för era vänner, er familj och främlingar, kan ge er stor glädje, oavsett om de tror på er eller inte. Det är deras val. Men kom ihåg, mina vänner, det är upp till er att finna er sanning och att dela den när ni kan. Den som lyssnar kanske inte accepterar den, men har hört er och kommer kanske ihåg era ord vid en tidpunkt och blir då sann för dem.

 

Vi vet aldrig när våra ord kan vara det som räddar en person från en förödande händelse, eller ett livsförändrande drag. Sanningen bär ljuset. Närhelst ni berättar er sanning, så berörs de som söker ljuset. Inte bara via det de hör, utan ljuset faller på huden och absorberas av varelsens inre. Sanningen ligger i skönheten från era skapelser, kärleken från ert hjärta och era varelsers ljus.

 

Var välsignade denna dag, med en vacker regnbågssol, ett tacksamt hjärta och en kärleksfull Gud, som vägleder ert ljus.

 

Dessa meddelanden laddas ner från den Uppstigna Mästaren Yeshua. Han ber dem presenteras i olika former för att nå de som söker hjälp från de gudomliga regionerna, i denna mest utmanande tid på jorden. Tack för att du skrev dessa meddelanden i din publikation.
Jeri Castronova, PhD. www.jericastronova.com

 

 

Home – Jeri Castronova PhD, Sedona AZ spiritual psychologist and author

Jeri Castronova PhD, Sedona AZ psychic, Spiritual Psychologist, Author, Quantum Healer, spiritual mastery techni…

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...