Sananda via Erena Velazques, 10 juni 2021

 

Sananda via Erena Velazques

10 juni 2021

Hälsningar Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Jag är Sananda, och jag är glad att få kommunicera med min älskade mänsklighet om några viktiga frågor. Jag observerar dagligen Moder Jord från mitt skepp Nya Jerusalem, och jag får hela tiden underrättelser om vad som pågår på er planet Jorden.

Det gör mig ledsen att många av er fortfarande lyssnar på och följer nyheter och information som bär negativa energier och är fulla av olika typer av implantat. Nyhetskällorna och vissa individer under befäl av de Negativa Entiteterna fortsätter att sprida propaganda om riskerna för storskaliga katastrofala händelser, som skapandet av ett Svart Hål som kan svälja planeten, låta Luciferianer komma genom det, eller göra en exakt kopia av Jorden med negativa polariteter.

Låt mig förklara och försäkra er, kära ni, att detta inte kommer att hända, Ashtar med sin flotta tillsammans med Allianser övervakar er värld dygnet runt, och Galaktiska flottor kommer inte att tillåta några katastrofala incidenter, vilket skulle kunna förstöra hela Vintergatan. Många katastrofala händelser har redan förhindrats av den Galaktiska Federationen av Ljus, med hjälp från många vänskapliga civilisationer.

Ert enda bekymmer just nu är hur ni ska stå kvar i höga vibrationer, vilket är extremt viktigt för er övergång till Nya Jorden. Ljusarbetargemenskapen skapar ofta meditationer, vänligen delta i dem när ni kan. Det kollektiva Medvetandet har höjts ett tag nu och fler människor vaknar upp varje dag.

Detta är avgörande och inflytelserika tider för transformation av den mänskliga civilisationen. Var snälla och var mer selektiva angående vad ni tittar på, lyssnar på och läser, då vissa källor kan vara indoktrinerade av negativitet eller implantat. Mörkrets desperation är mycket stor nu, eftersom de mycket väl vet att de förlorat striden.

Ljuset representerar frihet och lycka, Mörkret handlar om förstörelse och lidande. Påminn er alltid om att ni inte är ensamma, det finns miljoner varelser som stöttar framgången för denna Uppstigningshändelse. Ni kan bjuda in dem att delta i era gruppmeditationer. De sänder positiva vibrationer för att hjälpa er med transformationen av denna vackra planet.

Ni är starkare än ni tror, se tillbaka på alla de svårigheter ni övervunnit under alla de oräkneliga livstider ni levt. När ert DNA blir återställt till de ursprungliga 12 strängarna, kommer ni att bli kvar i dessa fysiska kroppar i tusentals år, utan något behov av healingteknologi.

Efter er Uppstigning kommer ni alla att kunna bli kvar på Moder Gaia så länge ni vill, utan att lämna era kroppar, eller ni kan åka runt i Universum, Galaxerna och Stjärnsystemen. Makten att vara odödlig kommer tillbaka, den togs från mänskligheten av de korrupta själarna.

Detta är ingen barnsaga, det är den riktiga sanningen, föreställ er bara för en sekund hur underbart det blir för er att leva ert liv utan bekymmer för hälsa, pengar etc. Den Gyllene Tidsåldern närmar sig slutligen denna planet som fått lida alltför länge. Speciellt Ljus-Gemenskapen som gått genom många svårigheter.

Vänligen, glöm aldrig vem ni är, Ljuset, och att ni kom hit för att rädda denna värld från förstörelse. Jag är Sananda, och det är alltid att nöje att tala med er alla. Tack.

Ni är Ljuset och Kärleken

Sananda.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...