Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 juni 2021

 

En Solståndsgåva i Juni för de Vakna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar och väntar och känner till möjligheterna för vad vi kan leverera till er alla inför det kommande solståndseventet i juni. Vi vet att många av er känner att ni är redo för något och allt som vi skulle kunna kasta på er, men vi måste arbeta inom parametrarna för vad som tillåts av era Högre Jag, och vi kan inte heller överväldiga resten av mänskligheten med vad de inte är redo för. Och så förhandlar vi och överväger, och som alltid letar vi efter möjligheter att bara nå de av er som är redo.

Ett av sätten på vilket vi har kunnat bli mer exakta är att använda mindre portaler. Dessa mindre portaler kan fungera som en enhet som skjuter en laser. Vi kan ha exakt noggrannhet och leverera energi direkt dit ni behöver dem mest. Därför arbetar vi för närvarande med det högre jaget i det väckta kollektivet för att se vad som är tillåtet att leverera till er alla vid solståndet, och lite före och lite efter också. Vi vill leverera energier som skulle utvidga ert medvetande och öppna er för era flerdimensionella jag.

Vi vill specifikt rikta in era tallkottkörtlar för att göra detta. Som de flesta av er vet är tallkottkörteln den fysiska representationen av det tredje ögat, och det tredje ögat låter er se interdimensionellt. Det är något vi tycker att de som är vakna verkligen skulle ha nytta av just nu, eftersom ni behöver veta hur mycket hjälp det finns runt er. Ni måste veta hur mycket stöd ni har, hur många varelser det finns som skickar er kärlek och ljus.

Och för de flesta är att se att tro. Och så, på ett eller annat sätt kan ni förvänta er en tredje ögonchakra uppgradering för den kommande solståndshändelsen i juni. Vi har många, många fler uppgraderingar och aktiveringar som kommer, och vi är inte ensamma. Vi är bara en grupp från ett stjärnsystem som vill hjälpa mänskligheten att höja er medvetenhetsnivå så att ni kan fortsätta att gå framåt i er uppstigning och hjälpa så många andra som vill stiga upp med er som ni kan. Detta är en guldålder av upplysning för de av er som är villiga att vara i era kroppar, att vara hjärtcentrerade och att vara där för era medmänniskor, av vilka många aldrig har haft det stöd i det fysiska som de behöver.

Det är där ni alla kommer att fortsätta att komma in och vara lärare, läkare och guider som de behöver. Det är vad alla gåvor vi sänder till er i slutändan är för, och vi vet att ni kommer att använda dem på bästa sätt för att vi har sett alla era tidslinjer, och för att vi älskar er och litar på er så väldigt mycket.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...