Sananda via Jahn Kassl, 15 juni, 2023

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Kommer världen att gå under?
Jahn J Kassl 2023-06-15
Ofattbara urladdningar
Älskade människor, kommer världen att gå under eller upphöra?
Du tittar på dagens händelser och du kan se att allt kommer till sin spets, att allt rör sig i EN riktning, mot en otrolig urladdning.
Det kommer att hända på ett sätt som gör att de sjukdomar som har drabbat denna mänsklighet, kommer att kastas ut.
Helandet kommer att bli lika radikalt som de händelser som föregår den.
Ondskan kommer att utrotas och lögner, hat och oenighet kommer att tas bort från mänskliga hjärtan. Alla människor kommer att ha möjlighet att omvända sig och avsäga sig sina falska gudar inför den dag som är nära.
Den nuvarande tiden överträffar allt som tidigare hänt, beträffande det moraliska fördärvet. Aldrig tidigare har den här jorden blivit så skändad, och aldrig tidigare har människor blivit så misshandlade och duperade.
Sannerligen, de sista tiderna har kommit.
Hur förbereder man sig?
På många platser uppmanas man att förbereda sig eller vara förberedd. Men hur kan du förbereda dig för det ofattbara, eller kunna förutse det oväntade?
Det är en omöjlighet – och därför vägleder jag dig: Var beredd tillsammans med GUD! GUD är den ende som kan och kommer att leda dig säkert genom denna tid.
Att vara förberedd genom att fylla på med mat, vatten eller bränsle är bra och betryggande – men det är den minsta delen, den delen som inte spelar någon roll i slutändan.
I slutändan kommer det att bero på hur mycket du öppnar dig för ljuset, och hur mycket du är villig att göra dig av med av ditt gamla liv – som en utsliten kappa.
I slutändan sker transformationen av världen genom en enda kreativ impuls från Skaparen – och du kan bara förbereda dig för detta tillsammans med GUD.
Var inte rädd, det finns ingen anledning till det. När rädslor uppstår, observera dem, acceptera dem, låt dem stiga upp – som när en dimma stiger upp innan den skingras i solens ljus.
Håll dig stadigt förankrad i ditt hjärta och lyssna på evigheten, för den STORE som är GUD, följer med och vägleder dig varje steg på vägen.
Jag är SANANDA
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *