Sananda via James, 22 juli

Sananda

22 juli, 2015

Kanal: James McConnell

 

Detta är Sananda och som ni vet kommer jag rätt ofta till denna grupp eftersom ni är mina skatter. Ni är de som jag mycket flitigt och på nära håll arbetar med. Det betyder inte att jag inte dyker upp och är med många andra grupper, vilket jag naturligtvis är. Men det finns en åkallan – och ni har hört det kallet. Ni, var och en av er, svarar på uppdraget som ni har kommit hit för. Tiden är nu, som vi flera gånger tidigare har sagt. Ni har hört det från många olika källor; många olika nivåer har gett er den förståelsen att ni är nära, ni närmar er mållinjen. Alla de olika sätt på vilka detta omtalas: dominobrickorna faller och ja, dominobrickorna har börjat falla när ni börjar bevittna det. Även med alla ögon sett, de 3-dimensionella ögonen, för om någon önskar se och veta att någonting håller på att ske, behöver man bara öppna sina ögon, öppna sina öron, för det finns här att bevittna.

Men det är bara början. Det kommer ännu många saker för detta är ett företag som har varit på gång mycket länge. Och ni själva, när ni alltmer börjar förstå och har förberett er för dessa tider också under en mycket lång tid – i många, många livstider. För även i en uppskattad livstid då mycket lite sker eller verkar ske; till och med då höll ni på att förbereda er för detta. För detta är ett ofantligt tillfälle och ett som ni snabbt rör er mot. Ofantligt inte bara för dem här på planeten, utan ofantligt för dem ute i solsystemet, för dem som befinner sig i galaxen och till och med för dem som finns i själva universum. Allt håller på att dirigeras, som ni har hört, allt håller på att föras samman.

Men det är ni, ni själva, de som förstår och genljuder med dessa ord, det är ni, ni själva, som är de som kommer att få det att ske. För vi skulle inte kunna göra det utan er och vi kan inte göra det för er. Ni måste vara de som gör förändringar i ert medvetande. Ni måste vara de som rör er uppåt i vibration på de sätt som ni har blivit lärda att göra. Ni måste vara de som delar med er med er granne när behovet uppstår. För även om vi skulle kunna, så kan vi inte göra det för er. Det finns, som ni vet, ett primärdirektiv (Prime Directive) som benämns på många olika sätt, men detta hindrar oss från att direkt ingripa i era affärer. Men ändå ingriper vi till en viss punkt och vi kan hjälpa till en viss punkt. Vi har gett assistans närhelst och varhelst vi kan och på grund av det finns ni fortfarande kvar. För om det inte hade varit för detta, hade mycket redan skett som skulle ha förändrat historiens gång. Tiderna är nu nära inpå er. Gör allt vad ni kan för att vara förberedda. Gör allt som är nödvändigt för att vara närvarande i nuet så att när den stunden kommer, ni befinner er på en bra plats för att ta emot välsignelserna när de anländer hit. Vi vakar ständigt över er, ständigt medvetna om de förändringar som ni går igenom, både inombords och utanpå. Och vi välkomnar förändringarna eftersom allt kommer att komma till ett avslut; allt kommer att komma till en kulminering. Det som har talats om tidigare, rörelsen mot ett crescendo . . . och ni håller nu på att få uppleva just detta crescendo.

Jag är Sananda. Må all min frid och kärlek vara med var och en av er. Jag är alltid med er liksom också min skara, Lady Nada och alla andra som fortsätter att verka som era mentorer. Mycket snart nu kommer vi att finna att vi är tillsammans.

Frid och kärlek.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...