SaLuSa via Mike Quinsey, 24 juli

SaLuSa

24 juli, 2015

Kanal: Mike Quinsey

 

Som alltid så äger så mycket rum på Jorden som ni inte är direkt medvetna om. De yttre tecknen finns runt omkring er och i allmänhet så kan folk känna förändringarna som äger rum. De kanske inte vet vad de är vid denna tid, men de kan känna de subtila skillnaderna i energierna runt omkring dem. Med dem finns en känsla av förändringarna som står på randen till manifestation, och känns som mycket positivt. Saker och ting kommer att fortsätta på detta sätt och växa tills att det till slut blir ett upplyftande som kan kännas av. En del kommer trots detta vara omedvetna, men de bland er som har arbetat med att lyfta era vibrationer kommer utan tvekan vara medvetna om det. Det kan mycket väl bli er första positiva känsla av förändringarna, och vi vet att många kommer att känna sig upplyftna utav vad som äger rum. Det kommer att fortsätta och det finns ingen väg tillbaka till de lägre vibrationerna.

Ni kan knappast ha undgått att lägga märke till att många regimer har det svårt att hålla kontrollen på folket. Detta kommer att fortsätta till att de gamla sätten har brutits upp och de nya kan introduceras. Många själar har inkarnerat av den anledningen vid denna tid, och väntar helt enkelt på tillfället att leda folket in i den nya Åldern. Mycket har redan planerats och väntar på att introduceras. Var säkra på att när förändringarna väl har satt igång så går det mycket snabbt. Runt omkring er finns det fler och fler tecken som klart visar på otillräckligheten av det gamla systemet och sammanbrottet av era ekonomier, som inte kan fortsätta i sin nuvarande form. Lösningar har tagits fram och när rätt tillfälle ges för dem att introduceras så kommer ni att finna att framstegen plötsligt tar ett kvantum steg framåt.

De som har något att vinna på att behålla de gamla sätten kommer att kämpa emot förändringarna, men utan framgång då planen inkluderar förändringar som kommer att alltid leda er framåt. En del kommer att ha uppfattningen att det nya bara kan komma till stånd när det gamla har förts bort, och kommer att försöka försena framstegen. De kan bara ha en begränsad påverkan på gällande frågor, då formen är stöpt. Så mycket står och väntar och bara väntar på ögonblicket då det kan introduceras. Då de saknar förståelse så blir många upprörda över vad de ser hända då det gamla bryter samman. Dock, när de kan se längre fram så kommer de att förstå betydelsen av vad som händer. Förändringarna kommer att bli mycket mer långtgående än ni skulle kunna ha kunnat tänka er, men är nödvändiga för att påskynda ert upplyftande in i de högre vibrationerna.

En del undrar vad de bör göra under perioden av förändringar, och vi föreslår att ni lever så normalt som möjligt, med vissa svårigheter. De bör bli kortlivade då den ultima anledningen för dem är så att säga ”skrubba däcket” och låt det nya manifestera. Det blir ett fantastiskt ögonblick då vi till sist tryggt och öppet kan landa på Jorden, men den tiden är långt borta då vi behöver vara helt och hållet fria från all tänkbar inblandning från den gamla hierarkin. Då tiden går kommer vi att back upp våra representanter som finns på Jorden och är redo och väntar på att spela sin roll med att få till stånd förändringarna. Alla kan till slut bli involverade till en viss grad, då det kommer att finnas mycket att göra. Dock inte så mycket som ni kanske tror, då ni kommer att ha fördelen av kunskap och utrustning som kommer att sätt er många år framåt från där ni nu är. Vi kan hjälpa er och lätta många uppgifter som annars skulle förefall omöjliga.

Vi hoppas ni börjar få en känsla för de nya energierna och kan sätta era förväntningar mycket högre än tidigare. Det finns så mycket som avsiktligt har undanhållits er som kraftigt skulle ha lyft upp er livskvalitet bortom dagens. Ni kommer lätta att ställa om er till de nya sätten att leva som kommer att avslöjas för er alla. Ni känner redan till genom idéer som har lagts fram för er vad potentialen för förändringar är. I själva verket kommer det otvivelaktigt överstiga era förväntningar, och ni kanske kommer att tycka att den största förändringen är den som frigör er från bokstavligen vara slavar med föga fri tid att följa era egna intressen. Med tiden kommer allt detta att ändras, men först kommer ni att uppleva livet utan ett behov av pengar såsom ni förstår det. Det är förmodligen för mycket för er att förstå hur ni kan överleva utan det, och det kräver en annan förståelse och inställning jämfört med hur ni nu lever. Den största skillnaden är att alla kommer att få sina behov tillfredsställda och ingen kommer att stå utan.

Ni blir nu medvetna om meningen med livet på Jorden, och vad framtiden lovar er, ni bör då vara mer lugna och kunna hantera alla situationer ni stöter på. För många så är nuläget fortfarande en utmaning och karma rensas ut, och ibland är det ogjorda uppgifter som går längre tillbaka än ert senaste liv. Nu är tiden för att avsluta alla gamla problem, men såsom med alla tidigare liv så har ni gått med på en plan som täcker era behov och hjälper er utveckling. I själva verket så händer inget av vikt av en tillfällighet även om det kan förefalla så. Ni har alla livsplaner som är med avsikt ämnade att bidra till er utveckling och gör så mestadels, då ni har guider som ser till att ni följer dem. Fri vilja är något som vanligtvis utövas innan ni kommer in i ett liv, även om det är sant att det sista ordet är ert.

Ni kan se tillbaka över Jordens historia med vetskap om att ni hade något med det att göra under era många liv. Mänskligheten har i själva verket i stort sett haft en fri hand att skapa och vad ni upplever idag är resultatet. I början så var det ändamålet med att ni gick nedåt i de olika dimensionerna, och efter ni förlorade kontakten med ert sanna jag satte ni igång med att skapa era egna lagar och regler för att leva. Utmaningen var att se om ni trots det kunde finna Ljuset och er väg tillbaka till Gud. Vi känner att många av er har rest ert till utmaningen och blivit framgångsrika och idag hjälper ni andra att också finna sin väg hemåt. Ni har tuffats till i ”skärselden” av mänskliga upplevelser och är nu väl utrustade att hjälpa andra som reser på samma väg.

Mina Kära, det finns många olika förklaringar som har lagts fram för att förklara vad livet handlar om och dess målsättning. Det kan därför vara förvillande, men vid alla tillfällen så följ er intuition och så gör ni inte stora fel. Kom också ihåg att era Guider alltid försöker att hjälpa, men det är naturligtvis svårt om en själ inte än har erkänt deras existens. Till slut kommer ni att finna Sanningen, för i slutändan så är det allt som existerar.

Jag är SaLuSa från Sirius, njuter av dessa tider med er i vetskap om att många av er har vaknat upp till sanningen och är säkra att lämna de lägre dimensionerna bakom er. Ni är lärt er lektioner som det har haft att erbjuda och är nu redo, om det är er önskan, att hjälpa andra som kämpar för att finna sanningen. Den Galaktiska Federationen ser framemot dagen som närmar sig då vi kan träffas som Ett, och arbeta tillsammans i Ljuset.

Tack, SaLuSa

Mike Quinsey

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

Ursprungssajt:

http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

 

Du gillar kanske också...