Sananda via James McConnell, 14 maj, 2017

Sananda

via James McConnell

14 maj, 2017

JAG ÄR Sananda.

Ja, det var jag som guidade er att vara med ert högre jag; att hjälpa er minnas att förstå, att hjälpa er få vetskap om allt som kommer från er, allt som ni har kommit hit för.

Ni alla har kommit hit med denna förbindelse. Var och en av er kom hit från de högre aspekterna av er själva, för att få uppleva och känna till de lägre nivåerna, så att ni skulle kunna få de förändringar till stånd, det skifte, den övergång som behövdes här på denna planet för att ni skulle kunna ta planeten och alla människor tillsammans med er och bli en del av det nya medvetandets uttryck. Och ni är det nya medvetandet.

Ifall ni genom alla dessa meddelanden får en förståelse gällande någonting överhuvudtaget, så är det att ni är detta nya medvetande. Ni är förändringarna som sker här på planeten.

Och när ni väl har fått en förståelse om att ni är dessa förändringar, så kommer ni att få en förståelse om att allting här sker på grund av er, på grund av er alla, på grund av det kollektiv ni är. Det kollektiva medvetandet skapar allting här, när ni rör er närmare och närmare den nya Gyllene Tidsåldern här på denna planet.

Var medvetna om att det har förekommit tidigare Gyllene Tidsåldrar här på planeten; detta är inte den första. Men ni är här för att få uppleva den, att få den att ske, att skapa denna övergång för alla att få etablera sig här, för alla att få vetskapen och förståelsen för vilka de är och varför de är här.

De tider som närmar sig håller nu på att skifta. Det förekommer ett stort skifte, det sker stora förändringar och medan ni framskrider genom detta skiftande, dessa skiftande förändringar, så görs ni redo, förbereds ni och får övning i att bli de som ska hjälpa till i hela den här processen, precis som ni nu blir. För varenda gång ni utför dessa meditationer, så antingen hjälper ni att skifta ert eget medvetande eller mänsklighetens medvetande eller bägge samtidigt.

Den här stunden idag handlade om att skifta ert eget medvetande. Den handlade om att ni skapade förbindelsen eller återupprättandet av den förbindelse som ni alltid har haft; ni har helt enkelt bara glömt bort den. Men glöm inte bort den mycket länge till, för allting håller på att komma samman, i och med att allting blir återtaget, tillbaka varifrån ni en gång kom.

Så som ni har fått höra: luta er tillbaka, slappna av, fäst era säkerhetsbälten. Det är sant att färden här och där kan bli lite guppig, men det är inget som ni inte skulle kunna hantera, inget som ni inte har förberetts för. Var bara redo på rätt plats vid rätt ögonblick vid rätt tid, för med all denna synkronicitet som sker – börjar ni inse att allting mer och mer blir synkroniserat samt att ni är en del av denna storslagna synkronicitet som just nu sker här. Ni kommer att fortsätta få dessa händelser, dessa synkroniserade händelser som sker i era liv, för i och med att ni allt oftare och alltmer konsekvent rör er till de högre vibrationerna, så får ni uppleva många fler av dessa synkroniciteter i era liv när allting kommer samman till en tidslinje. Ni har tidigare fått höra att de två tidslinjerna har delat upp sig i två eller flera och det stämmer. Men till slut kommer de två tidslinjerna att dela på sig fullständigt och ni blir kvar med den ena. Det är den som ni rör er mot in till den nya Gyllene Tidsåldern som ni står inför.

Jag Är Sananda. Jag älskar er djupt. Mer än ni någonsin kan föreställa er. Jag lämnar er nu med all min frid och kärlek och jag ger mig nu av för att någon annan kort ska få tala med er.

 

 

Channel: James McConnell
www.ancientawakenings.org – www.meetup.com/ancient-awakenings
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated. “Believing is seeing!”

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...