Sananda via James McConnell, 2 september, 2018

Sananda, 2 september 2018 

Via James McConnell

JAG ÄR Sananda.

Och som alltid är det ett nöje att vara tillsammans med er, att kunna delta i dessa omvälvande tider som ligger framför er, framför oss alla. Ty molnen drar nu ihop sig och stormarna tilltar.

Vart ni än tittar kommer ni att börja se vad ögonen inte har velat se, men som det inre ögat nu, det tredje ögat håller på att öppna upp för. Många av er ser olika skepp i molnen. Ni tittar på natthimlen och ser vad ni tror är stjärnor, men ni inser nu att det inte är stjärnor utan skepp. Skepp som inte längre är insvepta i de högre vibrationerna, utan som ni nu kan se.

Många av er inser det här, att ni inte bara kan se dessa syner, utan även har möjlighet att kommunicera med dem telepatiskt. Ni behöver bara lita på den telepatiska kommunikationen. Ni har alla den förmågan om ni bara öppnar upp för den. Minns!

Minns att ni har denna förmåga; att ni kan kommunicera med stjärnorna. Ni kan kommunicera med det Galaktiska. Ni kan kommunicera med alla som är redo att ta emot er. Det är dags nu, mina bröder och systrar, dags att öppna upp. Öppna upp för allt som finns; allt det som ni inte tidigare kunde se, men som ni nu kan se.

Många håller på att vakna upp över hela planeten. Många börjar fundera över varför de är här och vad alltihop handlar om. Många undrar vad de kan göra för att hjälpa till. Och eftersom dessa frågor börjar komma fram finns det de av er, vägvisarna, ljuskrigarna, som är redo att stiga fram och svara på de frågor som de har.

Men svara inte på deras frågor förrän de ställer dem. För om de inte är redo, är det inte er sak att svara på de frågor de ännu inte har. Låt dem söka såsom ni en gång själva sökte. Och när ni sökte började ni ta emot svar. Fråga och ni ska få svar. Och nu börjar många, många fler att fråga. De börjar undra. För tiden är inne och stormarna börjar närma sig.

Men när stormarna närmar sig, när molnen kommer in, kommer de att spricka upp och Ljuset kommer att lysa igenom. Ty det kan bara bli så, för Ljuset är Sanningen. Vägen, Sanningen och Livet. JAG ÄR Vägen, Sanningen och Livet. Var och en av er är Vägen, Sanningen och Livet … eller Ljuset.

Ha tillit till er själva nu. Lita på att allt är exakt som det ska vara, och att ni är exakt på rätt plats vid rätt tidpunkt i rätt ögonblick. Och det ögonblick som ni är i nu, är det ögonblick som kommer att föra er framåt in i nästa ögonblick, och i nästa, och i nästa. Och innan ni vet ordet av, när dessa ögonblick har samlats, när de fortsätter att hopa sig, kommer ni att befinna er i framtiden, i nuet som leder till en mirakulös och omvälvande framtid.

Allt är i sin ordning. Allt som har hänt bakom kulisserna börjar nu komma fram och avslöjas för allmänheten mer och mer. Och ni som vägvisare står redo att hjälpa till när denna information börjar komma fram.

Det är upp till er, mina bröder och systrar, mina kära vänner. Det är upp till var och en av er att vara där för dem som mer och mer börjar ställa dessa frågor som ni ställde för länge sedan. För när de ställer dessa frågor så börjar de vakna upp. Och när de börjar vakna upp och vända sig till mentorer, som kommer att vara ni, då kommer de själva att också bli mentorer för andra och så vidare och så vidare, och fortsätta att sprida Ljuset och den kärlek och det medvetna uppvaknande som sker överallt.

Många av er kanske ännu inte ser det, kanske ännu inte är medvetna om det, men det händer och kan inte stoppas. De mörka krafterna kan inte längre stoppa denna drivkraft från att ske. De försöker. De kommer att fortsätta att göra vad de kan för att hålla sig fast vid det liv som de känner till. Men det livet håller snabbt på att glida dem ur händerna, glida genom deras fingrar, eftersom de inte kan hålla tillbaka Ljuset. Hur hårt de än försöker så kommer Ljuset att lysa igenom.

JAG ÄR Sananda och jag lämnar er nu i kärlek och frid. Jag kommer att fortsätta att vädja till var och en av er att fortsätta att sprida Ljuset så ofta ni kan och vart ni än går. Men inte till den grad att ni inkräktar på någon annans fria vilja.

Må frid och kärlek vara med er alla.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...