Sananda via James McConnell, 23 september 2018

Sananda via James McConnell, 23 september 2018

Per Staffan 23 september 2018

I am lord Sananda

Jag är herren Sananda

Mitt Älskade hjärta, min dyrbara syster, jag kommer idag att ge dig ett budskap, ett budskap om kärlek, ett budskap om tacksamhet för välsignelser, jag är välsignad, du är nu kopplad till aspekter av ditt gudomliga väsen, du är en del av ett vackert kollektiv, ett gudomligt monadiskt väsen, och nu är det dags att ansluta dig till dessa delar av jaget, ni kan lära av varandra och utveckla ”stöd och älska alla aspekter av varandra. ”Du är inte längre lärjungen, du är återigen mästaren, att stötta varandra och andra delar av dig själv uttrycks med kärlek från de högre världarna, det är en välsignelse att alla kommer tillsammans igen vid denna tidpunkt.

När jag kommer till dig i detta gudomliga Nu i detta nollpunktsfält av Enhet, för att berätta för dig och Mänskligheten, att ni nu är i den Stora stormen. Föreställ dig själv i havet. Du är mitt i en stor orkan, vågorna börjar komma upp till 100 fot, sedan når vågorna 200 fot och så vidare och du befinner dig i centrum av stormens öga i vetskap om att du kan vara i stormens öga länge. Dagar och veckor passerar på ditt linjära sätt och du är fortfarande i denna storm, ”gunås”, så börjar vågorna plötsligt lugna ner sig, molnen spricker upp på himlen och Solen skiner igenom ”solskenet lyser igenom så ljust att det lyser upp hela himlen!! –

Det jag talar om är övergången till Händelsen!

Du har ridit ut stormen för att komma till punkten av enhet!

Till punkten ren neutralitet.

Min kära, du rider på stormen, för närvarande är du i Centrum för den här Stora stormen, men kom ihåg att alla stormar kommer att avta för att ljuset skall kunna komma igen.

Den Stora händelsen, den är precis vid horisonten, håll din haka över vattenytan, min kära.

Jag älskar dig övermåttan, jag är med dig mer än du förstår, jag är bara ett andetag från dig.

All min gudomliga frid och kärlek, kära syster Aurora Athena.

Lord Sananda

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...