Sananda via James McConnell, 26 augusti 2018

Sananda via James McConnell, 26 augusti 2018

Per Staffan 28 augusti 2018

JAG ÄR Sananda

Som alltid är det ett nöje att vara med dig, att kunna dela och öppna upp medvetandet inom dig och alla runt omkring dig eller hjälpa till med det. För det är vad detta handlar om – att öka medvetandet var du än kan, närhelst du kan.

Gör det till din dagliga aktivitet, ditt dagliga syfte, kanske du säger – att öka ditt medvetande när möjligheten uppstår, oavsett vad det kan vara. Känn Kärleken rinna genom din kropp och när som Kärleken rör sig genom din kropp, skicka ut den. Skicka ut den till vem som än skulle behöva den. Låt Kärleken uttrycka sig utåt. För vet att du ÄR den Kärlek som uttryckte kärlek till Fader-Moder Gud. Låt den alltid uttrycka sig utåt. Håll den inte inne. Släpp ut den. Uttryck Kärleken, Medvetandet, Ljuset.

Som ni vet fortsätter många saker att förändras. Många skiften händer. Och samma gamla visa håller inte längre. Vissa skulle fortfarande hålla fast vid den, de vill ha status quo. Men det förändras alltihop – för status quo är inte samma gamla visa, det kommer inte vara tillåtet mycket längre. Och för dem som vill stanna i det tillståndet och vill fortsätta att känna det bekanta i sina liv, som vill stanna inom den komfortzon som de alltid har känt till, det kommer att vara möjligt för dem. men för er som är redo att gå vidare till en Högre Nivå av Medvetenhet, Högre Vibrationer, att faktiskt uppleva i vaket tillstånd de drömmar, de erfarenheter ni har talat om, att faktiskt ha det här i alla ögonblick, detta är vad som ligger framför för er.

Och jag säger nu, som Sananda, det är dags att förbli lugna när Stormen närmar sig. Vi har tidigare talat om denna Storm. Ni hör det på många olika sätt, och den närmar sig. Och med den kommer många förändringar.

Ni behöver endast fortsätta att ha tålamod bara lite till. För de många saker som har hänt i bakgrunden börjar nu komma fram och kommer att uppenbaras. Och det finns inget som kan stoppa det. För det är förutbestämt. Det är avsikten att Sanningen skall bli uppenbarad för hela mänskligheten.

Och sanningen kommer på många olika sätt från många olika källor. En av dessa källor är era media. För även det som ni kallar massmedia börjar börja vända. Eftersom de som har kontroll eller har varit i kontroll kommer att förlora den kontrollen, eller kommer att vända den, och Sanningen kommer att avslöjas från många olika håll.

Och det kommer att bli överväldigande för många som kommer att börja se några av dessa saker, höra några av de saker som ni har upplevt nu ett tag. De kommer att höra det nu för första gången. Och precis som det var ganska chockerande för er ibland – några av de saker ni hört, tänk på hur det kommer att bli för dem när allting kommer fram – nästan allt på en gång. De kommer att bli chockade.

Och ni, de av er som har förberett och acklimatiserat er till dessa energier kommer att vara där för att hjälpa, att dela, att öppna upp de saker som ni har känt till ett tag och det kommer att vara dags för dem att veta nu.

Jag är Sananda. Jag lämnar er nu i Frid och Kärlek och håll er verkligen lugna, för Stormen närmar sig.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...