Sananda via James McConnell, 3 juni

Sananda

3 juni 2015

Via James McConnell

Det här är ”Sananda”. Det är alltid trevligt att vara här med er, mina bröder och systrar, när ni höjer era förväntningar inför dessa underbara tider som det har talats om.

Ja, det är sant, ni lever i nuet. Det är inte så att ni lever för framtiden och det är inte så att ni lever i det förflutna. Ni lever i det ögonblick som är här och nu. Men nuet fortsätter att förändras. Ni, Ljusarbetarna, är de som ska dela med er av ljuset och sprida det över hela planeten. Ni är de som ska åstadkomma alla dessa förändringar genom att hjälpa alla som arbetar med det.

Jag talar om alla dem som är Ljusarbetare här, alla dem som har kallats Motståndsrörelser, alla Ärkeänglarna och änglarna, det Galaktiska, alla från Agartha och alla dem som är här för att få till stånd denna stora rörelse, denna storslagna plan. Ni är de som kommer att åstadkomma detta.

När ert medvetande förändras kommer också världen att förändras. Även solsystemets medvetande kommer att förändras, liksom Universums medvetande. För ni ÄR Jorden. Ni ÄR solsystemet. Ni ÄR galaxen. Vi är alla allt detta. Vi är Universum – ni är ETT med allt det här!

Kom ihåg det! Därför att ni alla kom, vi alla kom från den Enda Källan och vi kommer alla att återvända till den Enda Källan igen. I den fortsatta rörelsen genom alla olika medvetandenivåer, genom hela den eviga tiden, kommer ni att fortsätta att förändras och utveckla ert medvetande tills ni är tillbaka till Enhet igen, för att bli ETT, det är vad ni är på väg mot, att förstå denna nivå av Enhet.

Avslöjandet är på gång. Den stora Händelsen är på gång. I många avseenden är den redan här eller en serie av händelser håller redan på att ske, därför att på många nivåer har Händelsen redan skett och håller på att hända nu, och det kommer att fortsätta att hända. Därför att allt är Ett och det finns ingen separation förutom den som hjärnan har skapat.

Lita på er själva, mina bröder och systrar. Hitta känslan inom er själva hur ni förändras, hur ni utvecklas. Snart kommer ni att ta det gigantiska klivet (quantum leap) som ni har hört talas om. Det är ödesbestämt och kan inte stoppas. Det kan bara bli försenat, men det är snart slut på förseningarna. Allt kommer att hända på ett ögonblick, när frekvenserna har nått den nivå som krävs för att få detta medvetande att förändras. Och ni, mina bröder och systrar, är denna förändring.

Detta är mitt budskap. Jag är Sananda och jag är alltid med er. Frid och kärlek är med var och en av er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...