Thoth via Kerstin Sisilla 15 april 2019

Thoth via Kerstin Sisilla 15 april 2019

Thoth är ett av mina namn, vilket jag bar i Egypten. På avbildningar där bar gudarna och gudinnorna en ankh i sin hand. Min ankh är av kristall. Kristallerna är ni människor välbekanta med sedan gammalt, men ni har glömt mycket. Man kan säga att ni har skrämts till tystnad. Stenar och kristaller har använts sedan begynnelsen för sändning och mottagning av energier mellan himmel och jord, mellan den andliga världen och den fysiska världen.

Nu kan ni glömma att en speciell kristall kastades i havet innan den tredje flodvågen/tsunamin kom och Atlantis era upphörde fullständigt. Hade den inte kastats hade katastrofen /Gaias undergång varit ett faktum. Nu överlevde ni människor, en del genom att fly in i jordens inre, Agartha och bygga upp ett fungerande vackert samhälle där. Jag, Thoth, flydde till Egypten där jag byggde Cheopspyramiden som ett kommunikationscenter för förbindelsen med Universum.
Jag ber er att följa med mig på en tur i min pyramid. Välkommen att finna din egen ingång, högt upp eller långt nere, det bestämmer du själv. Stig så in i och gå mot pyramidens centrum tills du kommer till en öppning som går rakt upp mot pyramidens spets. Där, i öppningen, snurrar en gyllene spiral. Hoppa upp på den och följ med upp, rakt upp mot pyramidens topp. Stig av på avsatsen som finns där. Öppna en dörr intill och stig in i KRISTALLRUMMET. Här är allt av renaste kristall. Stig långsamt in i rummet. Kanske ser du färger? Kanske vill du stå och blunda en stund och lyssna efter ljud och klanger? Vill du vila, så materialisera genom din tanke en säng att ligga på eller en skön fåtölj att sitta i. Stå, sitt eller ligg i kristallrummet så länge du vill. Andas lugnt. Kanske hör du en ängel eller får ett budskap av någon annan?
Hit, till Kristallrummet kan du återvända precis när du vill. Jag finns alltid här, bara säg mitt namn så svarar jag dig genast. Avkopplande healing finns här alltid att få och kanske svaret på dina frågor. När du känner dig färdig med besöket för denna gång, stig då ut genom dörren, hoppa på den gyllene spiralen för färd nedåt och finn din egen utgång Jag tackar ödmjukast för ditt besök och du är välkommen åter.
När du känner dig hemma i Kristallrummet kanske du vill följa med mig därifrån till en annan av de tolv pyramiderna, fysiska eller eteriska, som finns jorden runt. En tur till Atlantis eller Maiakulturen kanske kan passa i dessa dagar, för att minnas? Hon som skriver har upptäckt en eterisk kristallskiva i en sjö i hennes land. Det finns mycket att upptäcka i kristallernas eteriska helande och läkande rike.
Med kristallljus och kärlek. Thoth

Du gillar kanske också...