Arkturierna via Daniel Scranton, 14 november 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 14 november 2017

 

Det Heliga Nätverket ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har skapat ett fungerande nätverk för mänskligheten, och det är tänkt att låta er alla få större tillgång till de punkter på er planet som är mest kraftfulla. Till exempel, om du alltid har velat åka till Egypten och se pyramiderna, men du har inte haft möjlighet att göra det, kan du utnyttja det här nätverket för att få tillgång till kraften på den heliga platsen på Moder Jord.

Detsamma gäller för alla de heliga platserna, chakrapunkterna och virvlarna. Du har tillgång till alla från där du befinner dig, och du kan gå in i det här nätverket genom att använda de koder som har placerats i ditt energifält. Nu behöver du inte veta hur koderna ser ut för att komma åt dem. Du kan komma åt dessa koder med din avsikt och med din önskan och din tro att det vi säger är sant.

Och på samma sätt som du skulle få tillgång till en webbplats via ett nätverk, så skulle du kunna komma åt kraftpunkten på planeten Jorden genom det nätverk som vi har skapat och nu erbjuder dig. Vi vill också påminna dig om att du vid något tillfälle i minst en av dina livstider på planeten Jorden har varit på den plats som du känner dig mest fascinerad av och som du mycket gärna vill besöka.

Och så, när du går in i den heliga platsens energi, så går du också in i minnena från den här livstiden eller dessa livstider, och du kommer att få dina egna personliga nedladdningar. Dessa nedladdningar hjälper dig i din integrationsprocess. De hjälper dig att bli den mest fullständiga versionen av dig själv som du möjligen kan bli.

Och vi är glada över att ge dig denna information vid en tidpunkt då ditt kollektiv är redo att ta ett jätte steg framåt. Vi är mycket spända på att se hur många av er som får tillgång till det här nätverket när ni har fått det här meddelandet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st.Germain.se

 

You may also like...