Sananda via Linda Dillon, 23 maj 2020

Sananda via Linda Dillon, 23 maj 2020

Jesus Sananda – Denna Resa Kallad Livet

… den här resan ni kallar ”livet” och jag har kallat ”livet” är inte bara en fråga om att gå igenom. Å nej! Det är en fråga om kärlek, det är en fråga om glädje, det är en fråga om medkänsla.

Denna vackra pärla delas kärleksfullt av Tom från hans personliga läsning med Linda Dillon, 6 maj 2020.

Jesus Sananda ~ Denna Resa Kallad Livet

Hälsningar, jag är Jesus Sananda, jag är Jesus, jag är Yeshua, älskade bror – älskade bror till magenta, magenta och blå, med hjärta av evig smaragd.

Ja, jag gick före din älskade M – och min älskade M, förresten, för det finns ingen sötare ängel än den här – men jag ville komma för att ta din hand, röra vid din axel, omfamna dig, lugna dig, för att uppmuntra dig, stärka dig så att du säkert förstår att du inte går ensam.

Åh ja, du säger att du vet detta, och det gör du intellektuellt och andligt, men du vet inte hur det är fullt ut. Jag säger inte detta, älskade vän, för att kritisera, tvärtom. Jag säger detta för att jag vill att du ska veta hur fullständigt ledsagad du är, i och utan form, det är du verkligen och att denna resa du kallar ”livet” och jag har kallat ”livet” inte bara är en fråga om att gå igenom. Å nej! Det är en fråga om kärlek, det är en fråga om glädje, det är en fråga om medkänsla.

Du har nämnt till kanalen hur du har börjat, söta du, att mycket … kan jag säga ”snävt” … ge dig själv tillåtelse att helt enkelt vara – att leka med tåg, (1) att titta på himlen eller till och med titta i naveln.

Du vet, jag har talat en hel del, ja, genom denna kanal och genom andra kanaler, om hur jag, när jag vandrade på Jorden inte valde att helt enkelt eller bara dra mig tillbaka en gång under 40 dagar i öknen, utan att jag gjorde detta upprepade gånger, och att det var absolut nödvändigt för min resa och för mänsklighetens resa och för det jag kom – och det jag fortsätter att göra, förresten – med detta kollektiv. Nu ska du dra dig tillbaka till vildmarken, till isoleringsplatsen, och låt mig säga denna välsignade söta isolering.

Jag älskade och jag fortsätter att älska min familj för de var en gåva och är en gåva, för vi fortsätter på många olika sätt tillsammans. Och det är lustigt – redan innan jag pratar om retreat – så ofta med hänvisning till mitt liv som Jesus, är det prat om familj och vänner och undervisning, men en av de största gåvorna jag hade med min familj och vänner var skratt och lek!

Ingenting höjer frekvensen snabbare, och mer fullständigt än lek, än skratt, än sött skratt från barn. Och som ni vet finns det inget bättre än barn. De kan vara dina egna eller barnbarn eller vänner, eller att bara titta på i affären. Det finns inget sötare än att se barn under lek och engagera sig med dem i denna lätthet i att vara engagerad och i glädje – inte på grund av komplexitet, inte bara enkelhet, utan på grund av renheten.

Jag har så mycket jag skulle vilja prata med dig om men låt mig fortsätta om retreaten. Det är din tid inte enbart för att reflektera utan att leka – och i skönheten, vildmarken och vildheten hos både ditt eget heliga jag och Gaia, att återupptäcka den renheten.

Så många människor tror att glädje inte bara är illusorisk, utan att den på något sätt är komplex, och ändå, i sanning, är glädje kanske en av de tydligaste, enklaste, renaste energierna. Det är ren gyllene, ren och skär energi, och den kan bokstavligen inhaleras.

Och den kan inhaleras snabbt och kvickt när du inte är distraherad, när ditt sinne inte alltid slingrar sig – och när du verkligen tillåter dig att vara i det oändliga eviga ögonblicket, eftersom det oändliga eviga ögonblicket inte bara är fyllt med kärlek; det är fylld med glädje.

Nu, också, innan jag går åt sidan för din söta M, vill jag prata med dig om medkänsla eftersom detta är en av de primära Gudomliga Kvaliteterna, inte bara som du bär utan som du är. Det är inte en tung börda. I medkänsla finns det faktiskt den perfekta förmågan att hitta balans och att kunna djupt, djupgående, oändligt ansluta dig till en hjärta-mot-hjärta, känsla-mot-känsla nivå, och att veta, att stödja, uppmuntra varandra, utan att låtsas.

Men det jag vill tala med dig om är den växande medkänslan för dig själv. Finns det behov av stor medkänsla under denna övergångstid? Ja, det gör det verkligen. För dem som har varit distraherade eller tappat bort vägen, glömt eller tagit en omväg, ja, medkänsla är nyckeln. Det finns inget liv utan medkänsla.

Men vad jag ber dig om, min bror, min vän, min allierade, mina stövlar på marken – vad jag ber dig om är att ha medkänsla med och för ditt söta, älskade, milda, starka jag. Släpp taget. Ge det till mig. Ge det till vår Moder. Släpp dessa hårda åsikter. Jag vill inte använda ordet ”bedömningar” men du har helt säkert några mycket starka åsikter, ja, säkert om omvärlden, men jag talar om dig själv.

Du är exakt där du måste vara. Och ja, vi och jag – jag – tar dig, söta du, till retreat – inte för att be om förlåtelse för dina synder utan för att leka, för att prata med träden och vattnet och jorden och himlen och med ditt heliga jag – att ge till det och att helt och fullt ta emot de kärleksmeddelanden som jag ger dig varje dag.

Jag skulle vara försumlig om jag inte berättade hur stolt jag är över dig att du har kommit under denna period i en av de svåraste tiderna, kanske den svåraste tiden, på denna planet och långt bortom för att åter förankra mina kärleksmeddelanden och dina kärleksmeddelanden – och inte bara för att överföra dem som ett meddelande utan att helt omfamna och förkroppsligas av dem, för kärlek är inte en avlägsen kusin utan essensen av den du är. Och när du tillåter den när du omfamnar den, min älskade vän, så omfamnar du mig och jag omfamnar dig.

Du är så älskad. Gå i frid. Jag går åt sidan. Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...