Sananda via Mia Lighthouse, 23 december, 2018

Jesus Kristus Sananda:

Kära er alla,

många av er samlas nu runt om på hela jorden för att fira min födelse, det är vackert, jag uppskattar det, men jag vill fråga er och ni verkligen firar mig? Om ni verkligen tar er tid att minnas mig? Att känna min närvaro?

Jag ställer den frågan då för många har julen blivit en tid för konsumtion, konsumtion av mat och konsumtion av gåvor.

Jag säger inte att ni gör fel men vill be er vara uppmärksamma och ställa er frågan vad som verkligen är viktigt under dagar som dessa.

För några av er är denna tid verkligen en tid av glädje och känn då min välsignelse; må er glädje sprida sig!

De jag försöker närma mig med min frågeställning är de av er som stressar så, som handlar överdådiga mängder av mat och presenter – blir du och dina kära verkligen lyckliga av det? Jag ber dig slappna av, stressa mindre. Inse att det viktigaste du kan ge din man, din hustru, dina barn, dina vänner – är din närvaro, din glädje, din kärlek – din förmåga att se och uppskatta dem!

Alla heliga dagar, i vilken tradition det än är så är de menade att vara dagar av frid, av kärlek, av gemenskap – men också av av kontemplation och andlig närvaro.

Ge dig vad du själv önskar dig och ge det du önskar till andra.

Så fira era högtider i glädje mina kära och tänk att den vackraste gåva du kan ge någon är din närvaro, att vara där, att uppleva denna stund tillsammans med dina nära och kära.

Och är du ensam, vilket många är; kan du känna frid? Kan du ägna dessa dagar åt att fylla dig med frid och kärlek och be om min närvaro? Öppna upp för din samvaro med dig. Öppna upp ditt hjärta för mig på det sätt som Sanat Kumara beskrev, så kommer jag.

Kärleken finns alltid inom er, glädjen lika så, de är de största gåvorna du har, öppna upp dig för dem!

Denna tid firas för ankomsten av Ljuset! Vintersolståndet har varit och ljuset är åter på väg. Jag föddes som manifestationen av Ljuset i en mänsklig kropp – så ska Ljuset födas inom er mina kära! Det är redan där och det har vaknat. Låt det vakna än mer genom att koppla upp er till mig!

Jag älskar er och är alltid med er. Kalla på mig när ni vill.

Er broder i Ljus,

Sananda

Du gillar kanske också...