Sanat Kumara via Erena Velazquez, 30 november 2021

Sanat Kumara
Via Erena Velazquez, 30 november 2021
Hälsningar Kära Ni. Jag är tacksam över att få komma via Universal Channel idag. Det har gått ett tag sedan mitt senaste meddelande. Jag har varit mycket upptagen med att hjälpa er planet med hennes dimensionella övergång till den Nya Jorden.
Jag är glad att se att fler och fler människor håller på att vakna upp och börja ifrågasätta sin verklighet. De Mörka Själarna försöker störa Uppstigningsprocessen. Den Gudomliga Planen kan inte stoppas. Det tog tusentals år för att komma till detta segerrika ögonblick.
För många av er känns det som att ingenting händer, de korrupta själarna bestämmer fortfarande och kontrollerar de globala händelserna, men ni ser inte allt som pågår. Varje dag står en ny grupp av människor upp mot den världsordning som dikterar hur ni ska leva era liv.
De som vill eliminera mänskligheten börjar få slut på idéer, som att införa ett nytt virus. Även de icke-troende börjar bli trötta på att deras smutsiga uppgifter inte baseras på några vetenskapliga bevis. De glömmer att var och en av er bär på Guds väsen inom er, och en gnista av denna essens kommer att tända resten av befolkningen.
Mänskligheten är trött och utmattad av de ständiga lögnerna och skrämseltaktikerna som kommer från regeringarna och Fake Media. Folk ställer sig upp och säger: ”Nu Räcker Det, Vi Vill Ha Vår Frihet” etc. Den här planeten håller på att förändras mycket snabbt till 5D. De mörka spelarna håller på att lämna i all hast, eftersom de vet att deras tid är ute och att ingenting kan rädda dem. Det är bara kabalen som fortfarande försöker köra showen, som inte fungerar längre. Planen var att döda 90 % av befolkningen och sedan skapa speciella arbetsläger för resten.
Deras agenda misslyckades, och alliansen fortsätter med att rensa upp och rädda kvinnor och barn från att bli torterade och dödade. The Quantum Financial System, fri energi, nya Internet etc. har redan satts upp och har varit redo att användas i flera månader nu. Fortsätt att ha tillit och gör er del genom att sända Ljus och Kärlek till varandra för att hjälpa till att påskynda processen med att flytta till en Ny Jord.
En del av de själar som frivilligt anmälde sig för att hjälpa till med Moder Jords förvandling, lämnade sina fysiska kroppar på grund av att de drabbades av olika sjukdomar. Resten av er har ett stort ansvar för att hjälpa till under Uppstigningen, genom att låta Kärlek och Ljus spridas och göra era dagliga meditationer.
De Mörka skyr Ljuset, eftersom det bränner och orsakar dem smärta. Ingenting står i vägen för att förändra den här planeten. Ni behöver släppa taget om det förflutna och låga energier såsom ilska, ångest, hat, misstro och så vidare. Ni behöver avsluta och fullfölja era plikter här för att skapa ett Paradis. Tack till Universal Channel.
Jag Sänder Er mitt Stöd och Min Kärlek
Ert Öde är i Era Händer
Sanat Kumara
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...