Sanat Kumara via Kerstin Sisilla 3 juni 2019

Sanat Kumara 3 juni 2019

 

Mina vänner, jag är Sanat Kumara. Jag hörsammar era frågor om vad som händer på jorden i dag. På många håll är det starka och plötsliga vindar eller snabba väderomslag med regn och åska. Moder Jord, er älskade och beskyddande Gaia, rensar sig från allt som är gammalt och förlegat. Nu är det dags för nya tider på jorden. Tider som är så nya så att de aldrig har funnits här förr och därför påverkar hela Universums utveckling.

Som ni vet är ni, just alla NI, här av den enkla anledningen att ni ville uppleva detta fantastiska skifte, denna omvandling / metamorfos som sker i denna stund. Ni har bett om att återfödas i många tuffa tider och har samlat på erfarenheter av de mest skiftande slag. Många gånger har det varit ofattbart tungt och mörkt, men ändå har ni valt att återvända till er kära planet gång på gång. Så mycket kunskap har ni samlat inom er, så mycket visdom som ni nu delar med er av till varandra och till oss i universum. Många här har aldrig levt fysiskt på Gaia och därför är era erfarenheter oerhört värdefulla. Er fantastiska utveckling bildar “ringar på vattnet” på många planeter och i många civilisationer.

Ert ursprung, er arbetsgivare och tillika era föräldrar som älskar er över allt annat är Gud Fader och Gud Moder. Vi alla här är så stolta över er. Ni Människor har åstadkommit vad ingen annan har gjort tidigare. Ni har omvandlat era fysiska kroppar till Gudomliga Väsen. Väsen av ljus och kärlek som i sin tur sprider vidare kärleksenergierna jorden runt och vidare ut, som strålar till universum.

Nu arbetar ni febrilt tillsammans med er Moder Gaia. Många av er har rensat färdigt inom er och hjälper nu era medmänniskor med rensning, ljus och glädje. Och i dessa dagar hjälper ni er planetmoder i hennes utrensning genom att ni håller ert ljus trots att det stundtals blåser hårt runt omkring er. Ni vet att nu äntligen händer vad ni har väntat på så oerhört länge. Ni minns er egen storhet och ni minns att ni inte är ensamma, ni har återknutit kontakten med era vänner, både de fysiskt levande på jorden och oss som finns här i den andliga världen. De flesta av er hade tillfälligtvis både glömt bort oss och glömt att det är lätt som en plätt att uppta en andlig kontakt både med oss och människor jorden runt. Vi är mycket rörda och lyckliga nu när vi har återfått kontakten med er.

Tillsammans med er Gaia går ni in i en ny Era, förutspådd sedan länge. Ingenting kan hindra Gaias uppstigning. Händelsen är iakttagen, beundrad och vägledd av så många fler än ni någonsin kan föreställa er. Vi, liksom ni, har väntat länge på detta. Men som ni säger; den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge.

Var i TILLIT kära Vänner när ni håller i hatten i blåsten. Vi är alla tillsammans i detta, vi är alla ETT.

Med beundran och stor Kärlek. Sanat Kumara.

You may also like...