Sanat Kumara via Galaxygirl, 7 och 8 mars, 2018

Sanat Kumara 7/3/2018

Hälsningar kära barn på Jorden, under den stora övergången formas mörker till ljus. Mitt budskap till dig ikväll är ett av yttersta enkelhet, för du är trött och dina dagar med transmutering är långa.

Älska ständigt. För det finns inget annat. Kan ni känna, kan ni se? Dyk upp och var den kärleksfulla närvaron i rummet. Detta i sig hjälper er att uppfylla era uppdrag när ni är Kristus Ljusambassadörer för dem som fortfarande är i sin process med att komma ihåg.

Älska ständigt er själva, med alla era egenheter. Älska dem runt omkring er vart än er väg kan leda. Och vart ni än går, kommer Kärlek att leda vägen, som en enastående fackla av Enhet, så att alla som ser och känner er närvaro kommer att förstå och komma ihåg att samma kraft också finns inom dem. Och den kraften är Kärlek.

Jag är er Sanat Kumara.

Sanat Kumara 8/3/2018

Käraste barn, gamla vänner, det är jag Sanat Kumara igen med ytterligare information för er, eftersom vårt meddelande i går kväll var kort men ljuvt på grund av mycket påtaglig utmattning.

Mitt budskap för idag skulle vara att lita på den ännu lilla rösten inom dig och våga lyssna på den för att den kommer att ha rätt. För det är bara en viskning från din högre jag-aspekt som kommer till dig med tröst och visdom. Mycket av vad du söker hjälp med finns inom dig. För tänk på de myriader av livstider och erfarenheter som ni har haft och kan kalla på för referenser. Det är ett tätt bibliotek av kunskap som ligger inom er, verkligen! Bli inte förvånade över det här, utan stig upp och äg er makt, Mänsklighet! För ert uppvaknande är nära, och ni, vänner som läser dessa visdomsord är verkligen vägvisarna. Naturligtvis förstår ingen er! Det beror på att ni sätter standarden och lägger ribban så långt som uppstigning inom människans fysiska gränser ser ut. Och tja, vänner, den ser ut som ni.

Så grunda er djupt in i ert högre jag och i den Nya jorden och var förvissade och var i frid. Dessa tider av tumultaktiga förändringar är ansträngande för våra transmuterare minst sagt, och vi alla, Himlens Företag och era galaktiska bröder och systrar, tackar alla er för er tjänst till Gaia.

Fortsätt att lyssna. Bli inte avskräckta och var i frid. Allt fortsätter och jag, Sanat Kumara, är alltid tillgänglig för er konsultation. Vi är ett lag. Vi är ett..

Vi är ett

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...