Vivamus via Kerstin Sisilla, 6 november 2019

Vivamus 6 november 2019

Hej mina Vänner! Er tid är NU. Ni har hört det förut, inte sant? (ler) Det är i NUET som allt sker.

Glöm allt det som varit, tänk inte på vad du tror ska ske i framtiden. LEV I STUNDEN, I NUET! Titta på barnen och djuren för de är era allra bästa läromästare. Njut av leken, dansen, musiken, konsten – ja, ALLT som skapas i nuet. Njut av naturens ständiga skiftningar, årstidernas växlingar, månen och solen, ebb och flod. Njut av Moder Jords Skapelse, hennes skönhet och kärlek. Födan hon skänker er genom grönsaker, bär och frukter. Var tacksam för ditt liv på Gaia. NU i denna stund. Var tacksam för vad du har. Kanske har du tak över huvudet? Kanske har du mat på bordet och vänner att dela den med? Var tacksam för vad du har och för den du är. Du kan inte vara annorlunda, var bara Dig Själv i ditt Hjärta.

Känn kärleken som strålar emot dig från Fader Gud/Skapelsens Källa och från Moder Jord/Gaia där din kropp lever. Känn kärleken från dina vänner – själar som vandrat till andra sidan. Känn kärleken från änglarna som har följt dig ända sedan du föddes. Känn kärleken från dina guider och från oss andra hjälpare och följare som alltid har följt dig och så alltid kommer att göra. Känn Kristusenergierna/kärleksenergierna som strålas så starka över er alla vandrare på jorden, ingen nämnd och ingen glömd.
DU är älskad just som den DU är, nu i DENNA STUND. Vi finns här för dig som vi alltid har funnits och vi ger aldrig upp.

Ni är så älskade Kära Vänner.
All min Kärlek, Vivamus

Du gillar kanske också...