Sanat Kumara via Kerstin Sisilla, 10 juni, 2019

 

Jag är Sanat Kumara. Händelserna utvecklar sig snabbt i denna stund. Många av er upplever i sina kroppar den stora vackra energihöjningen som sker på Gaia. Ni är underbara mina Vänner, liksom ni alltid har varit, trots att ni tidigare inte alltid har kunnat erkänna det (ler). Erkänn nu er Storhet, ert mästerskap. Ta med alla era sinnen in den kärlek som sänds till er från många skilda håll i Universum. Minns att det är för detta ni är här, minns att många av er har gjort liknande uppgifter tidigare, på andra planeter.

Ni som har blivit lurade att tro att jorden är den enda planeten det finns liv på. Ni börjar nu känna och uppleva att det finns så mycket mer runt omkring er. Det finns så många vänner och så mycket kärlek som strålar till er alla, intensivare för var dag. Vi älskar er och Skaparen har alltid älskat er, i alla tider, i alla dagar för just den ni är – inte för vad ni gör eller vad ni har gjort eller inte har gjort.

Föreställ dig en stor spegel framför dig. Se i spegeln hur Guds / Skaparens Kärleksljus strålar ner över dig uppifrån. Andas in kärleksljuset i hjärtat med lugna djupa andetag. Känn Moder Jord under dina fötter. Känn hennes kärlek strömma in genom dina fotsulor, upp i benen och vidare upp genom dina nedre chakran och vidare till hjärtat där Moder Jord och Fader Himmel förenas i kärlek till alla deras barn som vandrar på jorden. Känn att du är värd denna kärlek och ta in den i alla dina celler. Genom ditt öppna hjärta fördelas kärleken, förs vidare i ett evigt kretslopp in i kroppens celler.

Njut av stunden, njut av livet och njut av skönheten och kärleken som finns i överflöd inom dig själv och i ALLT runt omkring dig. Var NÖJD med vad du har uträttat på denna planet under långeliga tider. Minns att det är vägen som är målet. NJUT av resan som du har väntat på så länge. Glöm kraven på prestation och var i stunden i glädje och tillit.

Vi är med er alla liksom vi har varit i alla tider och vi gläder oss och firar tillsammans med er mina Vänner. VI ÄR ALLA ETT.

I kärlek och glädje. Er alltid närvarande Sanat Kumara

 

 

You may also like...