Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 9 juni 2019

Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 9 juni 2019

Per Staffan June 10, 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

Hej där. Förra veckans ämne om abort tycktes skapa en annorlunda förståelse för många. Tack för det. Sådana saker hjälper oss att gå vidare från indoktrineringar som blir inbäddade i barndomen etc. Så vad ska vi arbeta med idag, mina vänner?

Välkommen till dig Blossom och dessutom till de som är involverade i våra samtal. För det första skall vi nämna att frekvensen på er planet stiger exponentiellt. Trots att många ser oro genom sina ögon, startar det ett uppvaknande i deras hjärta, i deras själ, i deras själva Väsen.

Så vi föreslår igen att se på saker från ett alternativt … tillstånd/förståelse … och istället för att vara oroade över ”tillståndet” som er är värld i … se på sådana saker med tacksamhet. För sannerligen, det som ni anser vara kaos och orättvisa … spelar verkligen sin roll för att skapa DEN STORA FÖRÄNDRINGEN SOM KOMMER.

Rörelserna inifrån Var och En når sådana höjder och kräver inifrån att FÖRÄNDRING skall ske. Därför börjar själar som inte ännu har gjort det, söka tankegångar … söka svar. ALLT ÄR INTE SOM DET SER UT… som vi har sagt många gånger.

Vi säger verkligen till er … ur vårt perspektiv är det väldigt mycket på gång.

Det är gott att höra. Ändå vet jag att ni vet, många är dödströtta på att höra det här när allt runt omkring verkar … inget annat än en löjlig situation.

Och till detta, är allt vi kan svara, Blossom, att det här kan ”verka” vara fallet och ändå har det sitt syfte. Allt som händer HÄR NU … ALLT … tar er framåt. Om du vill skulle vi kunna säga att det är som att… i förklaringssyfte … många, många själar går till kanten av en språngbräda. När en viss mängd har placerat sig där … kommer det till en punkt när brädan böjs till sin fulla kapacitet och måste ”studsa tillbaka”. Och sända alla dessa själar till en mycket Högre rymd. Vi hoppas att era hjärtan och sinnen ”förstår det” i sin fullhet. Vi är säkra på att ni gör det.

Ja. Tack. Vi fortsätter att fortsätta. Vilket val har vi?

Ni har alla val.

OK … det tar min hjärna till något som också kan vara kontroversiellt. Så kan vi välja att ”lämna planeten” istället för att fullfölja det hela? Jag fick höra som ett barn att ta sitt eget liv var synd och … med största respekt för White Cloud är jag säker på att för många år sedan sa han att det inte var för någon att göra så. (Jag är ledsen, White Cloud!) Vad är dina tankar om självmord?

Återigen som du säger är detta ett mycket kontroversiellt ämne. Huvudsakligen är det på grund av makt som lyckliga människor skapar regler.

WHITE CLOUD …. Jag skulle gärna blanda mig i om jag får?

Jag trodde på något sätt att du kanske skulle och jag är glad att du gör det, min vän.

När jag tidigare sade att det inte var för en själ att ta sitt eget liv … att det var Guds vilja, så att säga, när en själ lämnade planeten, skulle jag vilja säga tydligt, att det inte anses vara en synd, för jag tror inte på synd, hur som helst. Jag har alltid sagt … att det finns en tid för att bli född och en tid för att dö och om en själ väljer att ta bort sig själv innan dess ”avtal är genomfört” kommer den att komma ”någon annan stans” med samma problem och kanske önska att de hade blivit kvar på jorden för att klara upp allt, för att de vet att de måste gå tillbaka och klara upp detta en gång till (om igen).

Och ändå, White Cloud, det resonerar inte helt med mig. Om vi har valfrihet så har vi fritt val att ta bort oss själva. Jag hade också hört att när en orosfylld själ kommer ”någon annanstans” skulle den tas om hand och älskas och ”lugnas”?

Jag sa inte att detta inte var fallet, Blossom. Men, inom ”sin” egen disposition … kommer de … som har tagit sitt liv tidigt, att ångra sig när de ser ”deras ”livs möjligheter ur ett annat perspektiv.

Okej … då, vad sägs om en man, som är 94, blind, praktiskt taget döv och full av värk och smärta och har förlorat sin fru och helt enkelt inte har någon lust att vara kvar … är det fel?

Nej, inget är fel Blossom. Det finns bara olika perspektiv.

Ändå, minsann … den gamle mannen är redo att lämna utan ånger. Och jag vet att han är glad där han är nu, så … Åh, Lord Maud … Jag önskar att dessa meddelanden som kommer igenom inte var så komplicerade! Enkelt och Elegant… Enkelt och Elegant.

Och skulle vi inte säga att en man/kvinna som tar sitt liv i en ålder av 94 som helt enkelt driver omkring och uttråkad väntar på att dö … är en väldigt annorlunda sak jämfört med en man/kvinna på 18 år med sitt liv framför sig?

Ändå finns det fortfarande ett fritt val.

Faktum är att jag känner, WR Blossom, att vi kunde gå runt i cirklar. Jag är inte emot självmord … Jag säger helt enkelt att själen kan känna sig annorlunda när den ser hur många möjligheter som den kunde ha fått längre fram om den hade stannat och därmed uppfyllt den livstidens syfte. Detta skiljer sig mycket från synd. För i mina ögon … i mina öron är synd inte ett användbart ord.

Jag ska ta avsked vid denna tidpunkt och ge dig tillbaka till våra vänner. Kanske ska de fortsätta … Skrivandet av meddelanden på detta sätt är mer deras stil, liksom min är att prata genom dig. Många tack till Alla.

Tack. Hej till Federationen?

Ja… hej.

Ni sänder stor värme.

För vi känner stor värme.

Jag antar att era åsikter/tankar är desamma som White Clouds?

Naturligtvis. Är dina annorlunda?

Nej inte alls. Jag tycker bara att det är ledsamt att så många väljer att hoppa av … på grund av sådan depression eller vad som är orsaken.

En del av Spelet, Blossom.

Runt och runt vi går.

Du måste förstå att det finns SÅ MYCKET som du inte kan förstå. Det faktum att så mycket inte verkar vettigt för dig ÄR en del av Spelet. Om allt blev förstått skulle det förändra Spelet dramatiskt. Faktum är att det inte skulle finnas något spel.

Det är genom att ni tar er igenom det, som ni får insikt om er själva.

OM SANNINGEN.

OM KÄRLEKEN.

Har det någonsin gått upp för dig att allt som äger rum på er planet hjälper er att KÄNNA KÄRLEK?

Ja.

Allt som ”verkar” rätt och allt som ”verkar” fel hjälper dig att förstå VAD KÄRLEK ÄR?

Vi vet att det är ALLTING.

Och ändå, förstår du det?

Det är svårt ibland att göra det. För mycket som presenteras av vissa människor verkar ”inte” komma ifrån ens KÄRLEKENS lägsta vibration.

Ändå finns det inget annat. Så måste det vara Kärlek.

WR … det hörs en hel del dessa dagar om barnoffer och värre. Kommer från Kärlek? Svårt att acceptera!

Blossom …

WR … om ni säger till mig nu ”Det är en del av Spelet”, kanske jag skriker. Och ändå … jag hatar att erkänna det … Jag vet att det är så. Men det är sjukt och vridet det ”ser ut som” och jag accepterar det bara, eftersom det inte finns något annat än kärlek … så jag tar ert ord för det. Även om, igen … det inte är så lätt att förstå hur det kan vara så… förutom att inget annat existerar. (Om det är vettigt?)

Låt oss titta på ett ord som vi presenterar mellan raderna. Vi använder ordet ”verkar som”. Vi ber dig att kolla upp det här tack. Även om du vet vad det betyder.

Ok … verkar; ge intrycket av att vara.

Tack så mycket. Vi säger, eller hur… att allt är inte som det ser ut? Därför är allt inte som det har gett intryck av att Vara.

Jag känner att ni nu vill att jag ska slå upp ”intryck” … okej … 1, En idé eller åsikt om vad något eller någon är. 2. Att tro att något är sant, särskilt när det inte är det.

Tack. Vi försöker hjälpa dig att förstå konceptet att det här spelet är en ILLUSION.

Men snälla! LOL (Skratt). Detta vet jag… och ändå, förstår jag inte DET heller. Även om, som med allt ni säger … JAG FATTAR DET … Jag förstår det bara inte.

Som vi säger … allt kan inte fattas … allt inte kan förstås.

Sanningen är, Blossom … Ingenting betyder någonting … för ni är i ett Spel, inte av det … och hela Spelet är en illusion ändå … behöver vi säga mer?

Vad mer finns det mer att säga! Har vi verkligen alls kommit någonvart idag? Kommer det att spela någon roll på min dödsbädd? Spelar det någon roll hur som helst, dödsbädd eller ingen dödsbädd? Jag får intrycket av… ja det verkar som … att det gör det inte! En udda en idag … ändå ÄR JAG … i Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst. ÄR JAG.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...