Sanat Kumara via Mia Lighthouse, 4 december, 2018

Sanat Kumara (via Mia Lighthouse):

Step it up!

Sanat Kumara:

Jag kommer för att inspirera, för att vägleda, för att påminna dig om vem du är.

Du har förmågan att skapa det liv du önskar, du har förmågan att transformera dig själv och ditt liv och i ett större perspektiv påverkar dina energier hela mänsklighetens energier.

Du är en av de som lovat att vara i framkant, att vara en av de som har valt att stiga i medvetande under denna livstid. Du vet din upplysning hör ihop med mänsklighetens upplysning. Du är en av de utlösande faktorerna till att detta stora skifte kan ske och du vet det inom dig eftersom du har tagit detta beslut innan din födelse till Jorden i denna unika tid. Det hänger på dig, på alla ni som läser texter så som denna. Ni läser dem för att ni känner ett kall inom er, ni vet att ni har ett uppdrag. Och det är nu dax att göra det ni kommit till Jorden för att vara, vilket är att vara de kärleksvarelser ni egentligen är, att minnas vilka ni är är att minnas er connection med det gudomliga, med Gud, med Allt som Är, med din själ, med ditt högsta jag.

När ni är tillräckligt många som höjer era frekvenser till en mycket hög nivå då kommer den kollektiva upplysningen att ske och detta är verkligen ett stort skifte in i en ny dimension, en ny era.

Som de flesta av er vet så pågår detta skifte nu.

För några är dessa ord självklara och uppmuntrande eftersom ni känner att ni är på rätt väg. Medan andra kämpar med er livssituation och oroar er över detta. Jag har tidigare berättat för er att ni valde olika livs-scenarior innan er födelse och vissa av er valde svåra sådana. Att då oroa er för att ert liv inte ser ut som de som valt en lättare väg tjänar er inte. Släpp taget om sådana tankar och fokusera på där du är.

Hur ditt liv än ser ut så har du tillgång till den största kraftkällan av alla och det är dig själv. För i dig finns din kontakt med det gudomliga och denna kontakt kan du medvetet väcka allt mer.

Allt börjar med dig. Fokusera på dina tankar, dina känslor och hur du kommunicerar med din omvärld. Fokus och avslappning på samma gång. Fokus är att ta ett beslut att leva livet från hjärtat och ju mer du gör detta ju mer kan du slappna av och ju mer avspänd du är desto enklare blir det. Men tveka inte längre, vela inte längre, utan ta verkligen beslutet varje morgon;

”Jag börjar min morgon med att connecta med mitt hjärta, jag börjar med att känna den frid och kärlek som finns där i. Jag börjar med att känna den tillit som mitt hjärta har till mig, i mitt hjärta finns ingen tvekan om att jag är ren kärlek. Jag ska påminna mig om att vara i kontakt med denna kraftkälla under dagens lopp, med målet att leva mitt liv centrerad i detta kärlekscentrum. Dag för dag. Nu för nu. Att följa mitt hjärta innebär att säga ja till det som känns bra och säga nej till det som inte känns bra. Jag följer mitt hjärta i vetskapen om att mitt liv kommer att blomma allt mer av kärlek och glädje när jag gör så. Mina allra vackraste önskningar kommer att uppfyllas allt mer. Jag låter mig inte nedslås om jag ibland förlorar kontakten med hjärtat för jag vet att det är en process som inte alltid är enkel, men jag vet också att om jag bara påminner mig om denna kontakt så stärker jag den och då kommer den att växa sig starkare i mitt liv. Så jag andas djupt och kopplar in mig i hjärtat och påminner mig ständigt om att hjärtats väg är vägen till födelsen av mitt högsta och allra vackraste jag.

Jag vet att i mitt hjärta finns också en andlig krigare som kan säga ifrån, sätta gränser och avsluta det som inte är gott. Jag vet att när jag lever mitt liv i ständig kontakt med mitt hjärta så är jag en del av skapelsen av Fredsriket på jorden, jag är en del av det stora skifte som nu sker på jorden”

Använd de ord du vill. Det kan vara mycket enklare än detta exempel, det kan vara så enkelt som att sluta dina ögon, gå in i hjärtat och placera ditt fokus där och ta ett tyst beslut att leva dagen från detta center. Gör det så enkelt så att det passar dig min kära, det viktiga är att du gör det.

Hur ditt liv än ser ut så kan du andas djupare, du kan andas lugnare, du kan medvetet connecta med kärleken inom dig. När du envist fortsätter så kommer kärleken att växa och bli en allt större och mer självklar del av ditt liv. Du kan alltid hitta ljuset, hur dina yttre omständigheter än ser ut, för Ljuset finns inom dig.

Ha intentionen att släppa allt som oroar dig och släppa in allt mer tillit i livet. Ha inställningen att allt löser sig. ”Bara jag behåller mitt positiva fokus så kommer allt att lösa sig! Ju mer glädje och tillit jag har i mitt liv, desto enklare kommer allt att gå. Ju mer jag fattar beslut från hjärtat desto bättre beslut kommer jag att ta.”

Jag ber er inte att addera mer i era liv, snarare tvärt om; fokusera på det som är viktigt och släpp taget om det som inte längre gör dig gott.

Istället för att ge tid till att titta på en skärm, oavsett om det är en dator, telefon eller tv-skärm, ge tid till dig själv, till de omkring dig, till livet självt! Du skulle få så mycket om du skulle minimera din tid framför denna typ av störande och störande underhållning och istället; omfamna livet!

Men, var ni än befinner er på er resa så ber jag er att ”step it up” när det gäller er medvetna kontakt med era hjärtan, att säkra era energier, era frekvenser. För upplysnings-energierna som strålar mot Jorden höjs nu allt mer. Ni ska vara ljuskällor som lyser över jorden. Ni är förebilder, de som visar vägen.

De av er som tagit den lättare vägen och otåligt väntar på att andra ska komma ikapp; varför vänta? Det finns ingen anledning. Ta nästa steg. Vad känns rätt för dig? Vad är viktigt för dig?

Många känner stor oro över klimatförändringar och liknande, istället för att oroa er; gör något som gör situationen bättre.

Några av er har mycket pengar; köp en del av Brasiliens regnskog som nu hotas av skövling! Köp den enbart med syfte att skydda den. Låt de ursprungsbefolkningar som bor där få bo kvar.

Andra av er sitter i beslutsfattande positioner; använd den makt du har till att förhindra utfiskningen av haven, föroreningen av vattnet, luften, jorden, vad det än är du kan påverka så gör det!

Om du inte har pengar eller makt men ändå känner att du har kraft ett ge; det finns så många goda projekt som ni kan ge ert stöd och ni kan skapa egna projekt, öppna upp er fantasi och se möjligheterna. Börja skapa den värld du vill leva i!

Gör det som känns roligt, viktigt, inspirerande.

Lyft er, lyft er, lyft er! Målmedvetet och ihärdigt, allt mer stadigt i ljuset.

Upplysnings-energierna som nu flödar mot Jorden är av en mycket hög frekvens. Ni som medvetet har helat och renat era energier så som jag och många andra har guidat er att göra, blir nu allt mer medvetna om dessa energiers ljuvliga kraft.

När man är hel och ren i sitt mottagande är dessa energier ren salighet att mottaga.

Om ni däremot inte gjort de reningsövningar som vi rekommenderat så är dessa energier ganska plågsamma, och detta kommer att fortsätta, så mina kära, gör det ni måste för att vara hela rena mottagare av dessa energier.

Ni vet hur ni gör; slut era ögon, stilla er, andas djupa lugna andetag. Känn oron, rädslan eller vilken känsla det än är som plågar er. Erkänn den, se den. Be en bön till den av Ljus och Kärlek som ni vill ska vara med er i denna process, be om hjälp att läkas. Andas så in ljus, djupa lugna andetag av rent ljus. Låt detta ljus fylla hela din varelse, när du andas ut släppar du taget om det som smärtat dig. Andas så in ljuset igen och känn att för varje andetag blir du lättare och lättare, smärtan försvinner allt mer och ersätts allt mer av detta allt starkare kärleksljus. Fortsätt denna process så länge som du behöver och gör om den så ofta som det behövs. Läkningen kan gå fort nu i denna tid av höga frekvenser, men det krävs att ni kopplar upp er till dem, gör det så ofta ni kan.

Ni är alla där ni är av en anledning. Ni är alla betydelsefulla. Tro på dig, tveka inte, step it up!

Er broder i Ljus,

Sanat Kumara

Du gillar kanske också...