Sarah via Ann Dahlberg, 21 juli, 2017

Sarah

Fredag 21 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och det är en ära för mig att få gå med Er på Jorden idag. Jag har följt er under en längre tid och jag har vandrat många månar med er här på Jorden. Det har varit många liv med både svåra och lätta upplevelser. Jag känner er sorg och er glädje. Det är svårt att se hela bilden när tidigare erfarenheter har stängts av. Det är svårt att gå en annan väg än det samhället påbjuder. De som har försökt har ofta fått plikta med sina liv.

Ja det har inte varit lätt att vakna kära människor på jorden men nu när ljuset lyser med en sådan kraft och intensitet så får ni den hjälp ni behöver för att se verkligheten som den egentligen är. Vi går nu alla tillbaka till de vi ursprungligen var men med fler och djupare erfarenheter av oss själva och det spel vi spelade. Ingen kan leva i separation, det blir bara split och tandagnisslan. Det är tillsammans som vi är starka och jag tror att vi alla förstår det nu. Vi ser att förändringens vindar sker när vi håller ihop och arbetar tillsammans sida vid sida. Det är när många kommer tillsammans och arbetar för samma sak som det sker en stor förändring. Ju fler som vaknar och hjälper till att omfamna den nya Jorden med ljus och kärlek, desto större förändringar kan skönjas på det fysiska planet. Det är det som sker nu kära människor på Jorden. Ni är många som vill se en ljusare framtid för er själva och era barn än den som ni just nu har lämnat.

Ja, ni har lämnat den tredimensionella Jorden. Så fort ni har vaknat och förstått er kallelse så har ni lämnat den gamla Jorden och ert nya fokus är den nya Jorden av ljus och kärlek. Det är den ni vill ge er energi och det är den ni funderar på hur ni bäst kan hjälpa, så att det blir så bra som möjligt för alla som lever där. Ni vill bygga en bättre värld för er och era barn och det är det ni gör så fort tanken och känslan infinner sig, ty ni är starka i anden kära barn. Ni är starka i tanken och anden, tro på er själva för vi tror på Er. Vi ser med stor entusiasm och glädje på vad som händer med Jorden idag. Det har skett en stor förändring med fokus på det ljusa och kärleksfulla. Det är många människor som nu har tagit initiativ till att förbättra villkoren för människor och djur lite runtom på planeten. De får hela tiden hjälp och stöd av andra människor som har vaknat och vill hjälpa till att förbättra villkoren för alla som lever på vår Jord. Det är en stor uppgift de har tagit på sig och de är alla lika älskade och hedrade för det arbete de gör.

Alla människor som håller ljuset upp i sina hjärtan gör ett stort arbete på Jorden för utan ljuset skulle mörkret snart ta över. Ljuset sprider sig till fler och fler som vaknar upp och de i sin tur sprider sitt ljus. Det blir en vågrörelse av ljus som tänds och vi ser hur det böljar av ljus på Jorden idag. Det är en fantastisk syn och Vår Jord seglar stolt och majestätiskt vidare ut i Universum och in i de regioner av högre ljus som hon har bestämt sig för att återvända till. Universum hurrar och ger all den stöttning som de kan i denna mycket unika och vackra transformation.

Ja vi är på väg kära människor på Jorden. Jag är på väg med er och jag älskar Er så mycket.

I tacksamhet

Sarah

Du gillar kanske också...