Sarah via Ann Dahlberg, 20 oktober, 2017

Sarah

Fredag 20 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah som hälsar på Er idag. Jag har också vandrat på Jorden många gånger och det har varit resor som har varit både svåra och lätta. Vi behöver ha både våra svåra och lätta resor även om det är de svåra som utvecklar oss mest. Den här resan som ni går igenom nu tillhör de svårare för de flesta människor idag men det är också den mest utvecklande. Ni går från mörker till ljus och att komma fram till sitt hjärta genom alla de slöjor som ni omgett er med kan vara både vanskligt och svårt. Till hjälp har ni fått det starka ljus som lyser på Jorden idag. Det är ett universellt kärleksfullt ljus och det väcker det ljusa och kärleksfulla som finns i er själva. Det kan vara svårt att till en början ta in det starka kärleksfulla ljuset. Ni kanske känner att ni inte är värda det, det kanske kommer upp saker som ni känner att ni inte borde ha gjort. Men älskade ni, vi har alla har gjort saker som vi inte borde ha gjort. Vi är ändå lika älskade av vår Fader/Moder Gud som endast ser den vackra själ som bor inuti er. Ni behöver bara förlåta er själva precis som er Fader/Moder Gud redan ha gjort. Det viktigaste är att ni tar emot ljuset och låter det hela och rena er så att ni kan fortsätta er resa i kärlek och överflöd. Kärleken läker och renar allt som behöver renas eller läkas. Ni har alla den förmågan inom er själva, ni har bara glömt bort vilka ni är och den stora förmågan som redan finns i era kroppar. Bli vän med dig själv och din kropp och du kommer snart att få se vilka underverk som du själv kan genomföra.

Ja det är en spännande tid som ni nu lever i på Jorden. Jag är tacksam för detta flöde av ljus och kärlek som nu strömmar ner till Jorden och som nu omger allt som växer och frodas där. Jorden befinner sig i skiftet av sin förvandling från att gå från en lägre dimension till en högre. Det är detta som ger det tumult som ni nu upplever på ytan. Moder Jord kastar av sig sina negativa vibrationer och det gör också ni kära människor på Jorden. All negativitet som ni bär på pressas upp till ytan nu och detta gäller också för det kollektiva fält som ni tillhör. Låt det passera och släpp taget om det. Se det för vad det är, gammalt skräp som det nu är dags att slänga för att nya och bättre saker är på väg in. Det kan hända att er värld har vänts lite upp och ner men det står en bättre dager inför dörren. Det är meningen att det bästa hos människan nu ska framträda. Många av er har visat den sidan hos mänskligheten när ni har blivit utsatta för de otaliga katastrofer som har drabbat Jorden. Det finns och har funnits många som har räckt ut sina hjälpande händer till dem som har drabbats. En samhörighet bortom gränser av länder och etnicitet har då uppstått och det är dit ni är på väg. Ni är på väg att bli ett enat folk oavsett vilket land eller vilken etnicitet ni tillhör.

Ett fredens rike har startat på Jorden och det är många som kan dra en suck av lättnad idag och det gäller inte enbart för människorna på Jorden. Vi är ju alla ”ett” så det påverkar mycket mer än vad ni just nu har en förståelse av. Ni kommer ju alla från samma ursprung ”Källan” av allt som är oavsett vad ni kallar denna ”Källa” för. Det vi håller kärt kan ofta ha många olika namn. Det vibrerar en glädje i luften idag. En hög förväntan om att något vackert och underbart ska hända. Jag lyssnar med bävan i hjärtat efter nästa steg i vår stora transformation.

Kärleksfullt Sarah

Du gillar kanske också...