Sarah via Ann Dahlberg, 31 januari, 2018

Sarah

Onsdag 31 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och idag är det fullmåne hos Er. Det är en vacker måne och den har många historier att berätta. Det finns en tvilling, en feminin aspekt av denna måne, som försvann för många tusen år sedan. Allt sedan dess har denna måne utnyttjats av många resande i rymden. Tiden är snart kommen då den ska få återförenas med sin tvillingsjäl. Ni kommer då att se två månar på himlen. Det blir en välsignad dag för Jorden för då har ni alla återförenats med era tvillingsjälar och allt är frid och fröjd på Jorden. Även månen har börjat att vakna upp och längta efter den feminina aspekten av sig själv. Vi är alla ett och det ena påverkar det andra. För tusentals år sedan kunde människorna som bodde på Jorden stå och titta på dessa två månar och de hade en sällsam och vacker känsla för den värld de levde i. Allt var förenat, allt kändes heligt, de tog tillvara på livet och de gav tillbaka allt de tog för att överleva på Jorden. Allt levde i samklang med allt. Vi är på väg för att leva i samklang med allt igen. Det är ju inte så att allt kommer att se likadant ut, allt rör ju på sig hela tiden men den sällsamma vackra känslan för allt som finns runt om dig kommer att komma tillbaka. Ljus och kärlek i ditt hjärta för dig själv, för allt liv och det liv du lever kommer åter att finna sin plats i ditt hjärta.

Alla dessa tecken på himlen är en början till allt som kommer att ske på Jorden. De talar om en ny tid som föds på Jorden. De visar vägen genom att påverka era hjärtan och sinnen till ett högre medvetande. Detta i sin tur sätter igång förvandlingen i era kroppar så att de anpassas till ert högre själv. Den kvinnliga och manliga sidan av er själva växer sig likvärdiga och ni blir ett med er själva och världen runt er. En ny och vacker värld har öppnat sin port och det är dags för er att stiga in i den porten och ta för er av alla de välsignelser som väntar där. Det blir en underbar förening med era familjer som väntar er på andra sidan porten. Porten är klädd med de underskönaste blommor och det strålar ett ljus där inifrån ut till den värld som ni nu lever i. Steget är inte långt nu käraste vänner så ta några djupa andetag och andas med Källan som finns runt om er. Känn kärleken och tilliten i ert hjärta allt eftersom ni andas in det heliga som strålar runt om er och inom er själva.

Mänskligheten har nu tagit ett stort steg framåt och alla väntar nu andäktigt på nästa steg som kommer att tas på Jorden. Det är många väsen som springer runt er nu och de försöker få er att ta den boll som de skickar till er så att ni fortare ska komma fram. Alla är ivriga och vill så gärna att ett återseende ska äga rum. Deras längtan är lika stor eller till och med större än eran. Tillsammans bildar ni ett stort team, ett stort team av ljus och kärlek. Det virvlar av rosa rosenblad runt era fötter nu för att ni ska kunna ta dem till era hjärtan så att hjärtats port kan öppnas tillfullo. Ett öppet hjärta är ett starkt och modigt hjärta och det vandrar fram på sin väg och har bara sitt mål framför sig. Det finns inga hinder som stoppar detta hjärta, det bara kliver över och gå vidare. Det är detta som alla väsen vill ge er och som virvlar runt om er nu. Ett starkt och modigt hjärta som kliver över alla hinder och går rätt igenom porten till alla dem som så ivrigt väntar på det.

Tack för att jag fick berätta detta idag.

Jag älskar Er så mycket

Sarah

Du gillar kanske också...