Sarah via Ann Dahlberg, 28 april, 2017

Sarah

Fredag 28 april 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag går mitt ibland Er nu. Det är en härlig tid att befinna sig på Jorden. Det är nu som vi har möjlighet att släppa all vår rädsla som på något sätt har satt sig fast i kroppen. Vi tror att den ska bo där men så är det inte. Rädslan har grott sig fast under många århundraden men den är inte en del av kroppen. Den tillhör känslolivet och den skulle komma och gå precis som glädjen och sorgen. På något sätt så har den gjort sig en bostad i kroppen vare sig det är i magen eller bröstet eller någon annanstans, där den har trott sig höra hemma. Det ska porla av klart vatten i kroppen och då måste rädslan göra plats för detta vatten. Den måste flytta ut nu när ljuset kommer för att rena detta vatten i vår kropp. Den kan komma tillbaks om den behövs, om vi utsätts för fara av något slag och behöver vara aktsamma, sedan får den drar sig undan igen. Det ska strömma fritt i vår kropp av klart porlande vatten. Den violetta flamman hjälper Er att flytta på era inneboende rädslor om de har fastnat i kroppen.

Ljuset sköljer över Er nu och era kroppar väcks upp till sin rena naturliga form. Ta hand om det som kommer upp, känn att kroppen är villig att släppa all gammal negativitet och vill gå till ljuset. Det är ju detta ni också har valt i ert hjärta. All den klarhet som kommer fram när ljuset strömmar in i er kropp behövs nu på vår kära Jord. Ljuset som hjälper vår kropp att porla av klart rent vatten ger oss den styrka vi behöver nu. Den hjälper oss att se klart och förstå vilken väg som just du ska gå. Den ger oss styrka och mod att följa den vägen.

Det klara vattnet finns i alla kroppar det har bara blivit lite förorenat på vägen. Ljuset hjälper Er nu kära barn på Jorden att rena ert vatten igen. Det kan kännas lite besvärligt när rädsla och ångest kommer upp till ytan men försök se det för vad det är, gamla företeelser och rädslor som inte hör hemma i din kropp. Be dem vänligt och bestämt att lämna din kropp, ty du och kroppen har valt ljuset – se klart vatten rinna i din kropp och visualisera den violetta flamman som transmuterar bort rädslan som finns där. Det kan vara så att du behöver göra detta fler gånger men det kan också vara så att du efteråt känner en stor lättnad och känner dig styrkt till kropp och själ. Allt beror på hur mycket ni har kommit ner för att rensa. Det kan vara på både en individuell och kollektiv nivå. Vi har kommit ner till Jorden den här tiden för att rensa många lager av rädsla och sorg i både oss själva och i Jordplaneten som vi bor på. Det är ett stort och viktigt arbete som ni har åtagit er och ni har gjort ett fantastiskt jobb. Den här planeten har börjat lätta på sina bojor och ni är en stor del av detta.

Det finns en stor glädje i Vår Moder Gaias bröst när hon ser hur mycket hennes barn har kämpat. Hon har också kämpat för Er då hennes kärlek till er är oerhört stark, det går inte att beskrivas i ord. Hennes stora kärlek och glädje lyfter nu upp er till en högre dimension av kärlek och ljus. Det är det ljuset som nu strålar in i era kroppar och förvandlar ert orena vatten till klart vatten. Ni blir styrkta och klarseende och vandrar målmedvetet in i den dimension av ljus som ni alltid har tillhört. Min glädje är stor och jag vandrar nu in med Er.

Kärleksfullt

Sarah

Du gillar kanske också...