Sarah via Ann Dahlberg, 1 mars, 2018

Sarah

Torsdag 1 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag vill tacka idag för att ni så envist och med en så fast tro håller fast vid ljuset i ert hjärta. Den kärlek som strålar ut där ger liv till allt som finns runt omkring er, vare sig det är till människor, växter eller djur. Allt levande tar till sig av kärlekspartiklarna som strålar ut från ert hjärta. Det är underbart att se dessa kärleksstrålar från så många hjärtan idag. Ni strålar ikapp med naturen som nu har fått ett guldskimmer över sig. Alla auror idag ser ljusare och vackrare ut. De har börjat att få starkare och klarare färger. Njut av er tid på Jorden nu kära vänner för den blir vackrare dag för dag.

Många av er har vänt sig inåt och låtit ljuset rensa den negativitet som tagit fäste där. De har släppt avund, ilska, rädsla och tillkortakommanden i sitt liv och i stället förlåtit sig själva. De har gett sig själva och sin kropp lite mer kärlek. De kan nu gå vidare med ett lättare sinne och en gladare kropp. De ser ljuset i stället för mörkret och de tackar sina guider och sin Fader/Moder Gud för all hjälp som de har fått. De förstår svårigheterna med att ta sig fram på Jorden i denna tunga energi och är ödmjuka till sinnes för sin syster eller broder som de ser bär en tung börda. De förstår att de med sitt eget leverne kan få denna syster eller broder att upptäcka att det finns en annan väg att gå. De är villiga att ta tag i handen som räcks ut till dem, men är ödmjuka nog att förstå att var och en har sin egen resa och att den fria viljan är allas fria vilja. De kan räcka ut en hand men förblir lika kärleksfulla även om handen inte tas emot. De är tacksamma över att få vara en tjänare på Jorden och är glada att få hjälpa till närhelst de kan göra en insats för människorna eller Jorden. Deras hjärta klappar för allt som de ser, hör eller förnimmer. Allt är Guds gåvor och deras kärlek väller ut från deras hjärtan. De är de redskap som Gud sände till Jorden för att människorna än en gång skulle hitta sitt sanna ”jag” att vara en ödmjuk tjänare i ljus, kärlek och visdom.

Vi befinner oss i en pånyttfödelse, en pånyttfödelse i kärlek och ljus. Det är en fantastisk underbar tid och vi ser ödmjukt på hur ni alla strävar mot er egen pånyttfödelse i ljuset. Det är en stor vågrörelse av energi och vibration över Jorden idag och ni påverkas alla av denna stora våg. Det rör sig i era hjärtan och ni vill både skratta och gråta på samma gång. Det är en rörelse mellan sorg och glädje, tuffa minnen och en stark befrielse när ni släpper taget om det förflutna. Ni är födda fria kära barn på Jorden, det ok ni bär på är inte erat ok. Det är inte meningen att ni ska bära på någonting utan ni ska följa med vinden och känna er glada och fria. Hur många av er har inte tittat upp i skyn och velat vara fri som fågeln som flyger där? Är det inte så att ni innerst inne vet att det skulle ni egentligen också vara. Fri och glad med en lätt väg att gå. I stället har ni låtit den tunga energin trycka ner er till marken. Detta är nu förändrat, den tunga energin håller på att luckras upp till en lättare energi. Den påverkar er att släppa det tunga i er kropp för att tacksamt ta emot en lättare energi som ger er den frihet och kärlek som ni önskar. Friheten, ljuset och kärleken är här mina vänner och vi gläds och firar med Er.

Jag älskar Er så mycket

Sarah

Du gillar kanske också...