Saul via John Smallman, 18 september

56

Saul via John Smallman

18 September

 

Och den förlorade sonen återvände hem.

 

Hej, detta är John med Sauls budskap fredagen den 18 september 2015. Idag publicerar jag hela min konversation med honom eftersom jag känner att många er kan uppleva tvivel, precis som jag, om mänsklighetens uppvaknande.

 

John: God kväll kära Saul. Tack för ditt senaste meddelande. Om du vill kommunicera, är jag här med avsikt att vara redo för att ta emot. Och, som du måste vara medveten om, har jag undvikit att kanalisera igen för sent. Vad händer? Mina humörsvängningar, min skepticism, mitt dömande, min brist på intresse i livet. Om jag är på min väg, och det är säkerligen ingen annanstans som jag kan vara, skulle jag då inte vara lycklig i vetskapen om att jag för evigt är Ett med Gud, med dig, med Jesus, med hela Skapelsen? Är det bara mitt ego som blockerar min tillgång till de andliga världarna med meningslösa distraktioner? I alla fall, ska jag försöka att slappna av till en mottaglig sinnesstämning och lyssna på ditt kärleksfulla svar, som jag tror alltid är tillgängligt för mig. Och ändå, är jag på gränsen till rädd. Detta är dumt, galet – jag i konflikt med mig. Och ändå har jag läst att många heliga på Jorden har upplevt någonting liknande, troligen bara mycket mer intensivt. Så varför skulle det vara annorlunda med mig?

 

Jag blev mycket upprörd i morse när jag lyssnade på Anita Moorjani, som blev intervjuad av Brian Rose, om sin nära döden-upplevelse. (https://www.youtube.com/watch?v=Oz4NUe_hv2M). Det var som att, fastän jag led djupt av saknaden av Guds Kärlek och Acceptans, att jag kunde minnas en tid när jag hade den, men kunde inte komma ihåg det, bara den intensiva smärtan eller tomheten av att inte ha den, men vad ”det” var kunde jag inte föreställa mig alls. Jag gissar att jag bara kände mig ytterst ensam och övergiven, då hon berättade sin historia om oändlig Kärlek och Acceptans, som hon hade upplevt under sin NDU, och av det faktum att hennes vetande om att det har kvarstått hos henne. Ja, jag ”känner” att mitt liv här på Jorden är meningslöst, men ”vet” att det inte är det. Så snälla Kära Saul, lyft upp mig med en kärleksfull kram och ett inspirerande budskap.

 

Saul: Ja John, det vill jag. Och naturligtvis är du på väg, precis där du ämnar vara i detta och varje ögonblick. Dina känslor av ensamhet och övergivenhet känns av många på Jorden vid denna tid. Ett enormt frigörande av negativitet, av ilska, av bitterhet, av förbittring, av rädsla i alla dess former som pågår och är synlig i alla konflikter, krig, och mänskligt lidande över så många delar av världen. Detta är ett förspel till mänsklighetens uppvaknande. Det är viktigt att mänskligheten släpper sitt brist-liknande grepp som hålls om illusionen, genom att släppa allt som upprätthålls, det grepp genom att vara i motsättning och opposition till Kärlek – ilska, avundsjuka, bitterhet, förbittring, dömande, klander.

 

Det finns bara Kärlek, och du vet det, men i din rädsla, som orsakas av det illusoriska separerade tillstånd i vilket du villigt gick in, känner du ett intensivt behov att skydda dig själv. Du tror fullt i ditt tillstånd av separation, och i det tillståndet verkar det som att det finns fiender runt omkring dig, någon som inte är du! Men det finns bara En! Och all den vrede, svartsjuka, bitterhet, förbittring, dömande, skuld, är verkligen själv-riktat, MEN, det är alldeles för smärtsamt för dig att erkänna, än mindre att acceptera och så projicerar du ut det där på andra, och dessa andra är Du!

 

Du har avvisat Kärleken som erbjuds till dig i varje ögonblick på grund av en intensiv känsla av ovärdighet, så att ditt val att separera dig själv från Gud har uppmuntrat och utvecklats inom dig. Liknelsen om ”Den Förlorade Sonen” från Nya Testamentet är den bästa analogi, för att beskriva vad du går igenom.

 

Och den förlorade sonen återvände hem, vilket är vad du gör. Och hälsningen och välkomnandet som du kommer att erfara när du anländer, är ytterligare bortom din fattningsförmåga för närvarande, när du fortsätter att vara begravd i det illusoriska tillstånd, som du till synes byggt för alla dessa eoner sedan, men i sanning var det bara ett ögonblick sedan, eftersom tiden också är illusorisk. Du gjorde ett lysande jobb med att konstruera illusionen, vilket är varför det verkar så absolut verkligt för dig, mer verkligt än Verkligheten, som du tvivlar på.

 

Den ”touchy feely” (snarstuckna) fysiska miljö som är illusionen som du byggde, är oerhört begränsande, och det är därför det är så svårt för dig att föreställa dig om Verkligheten. Begränsningarna är som en stor mantel eller slöja, en tung och ogenomtränglig dimma som döljer Ljuset för dig, Ljus som är evigt närvarande. De som har nära döden-upplevelser, bryter effektivt igenom till Ljuset för ett ögonblick, och den upplevelsen kan aldrig bli glömd.

 

Många av dem inser att en av deras uppgifter är att dela sin erfarenhet för att hjälpa till i uppvaknande-processen, vilket de har insett är ofrånkomligt, och de gör det. Alla deras rädslor har förlösts permanent, genom erfarenheterna av Kärleken som deras NDU gav.

 

Detta betyder inte att de aldrig känner sig ledsna eller lider, för det är en del av illusionen, till vilken de har återvänt, men dessa känslor är ett resultat av deras intensiva medkänsla för hela mänskligheten. De vill också att uppvaknandet ska hända, så att alla kan komma Hem till Verkligheten där det oändliga, lysande och odämpbara Ljus av Guds Kärlek omfattar alla i evig extas.

 

Var och en av er, även om ni inte har haft glädjen av en personlig NDU, bistår också mäktigt i uppvaknande-processen. De många öppnar till förverkligandet av den oändliga Enheten, som är den gudomliga Skapelsen, som ett direkt resultat, av den ständigt ökande intensiteten av Kärleks-Tsunamin som omsluter Jorden och allt liv på den. Det är en intensitet som ni kör i er entusiasm att vakna, och får alla att vakna med er.

 

Mänsklighetens uppvaknande är det enda möjliga resultatet eftersom det är den gudomliga Viljan, och alla viljor är i linje med Guds, även om det inom illusionen verkar vara ett önsketänkande. Behåll den önskan, behåll er vilja att vakna, och få det att hända. Det är varför ni är på Jorden den här tiden.

 

Med så mycket kärlek, Saul.

 

 

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...