Saul via John Smallman, 28 augusti

Saul via John Smallman 28 augusti

Ni är kollektivet och det kollektiva har beslutat

att vakna från mardrömmen.

Här i de andliga världarna har vi observerat med stor glädje de fantastiska framsteg som mänskligheten har gjort nyligen mot uppvaknande från illusionen. Ja, ni gör verkligen underbara framsteg. Ett stort antal är nu helt inriktade på att vara kärleksfulla i varje ögonblick och att släppa alla aspekter av sig själva som inte är i harmoni eller i linje med Kärlek. Att göra det är oerhört kraftfullt, och det har en enorm inverkan över hela världen. Om ni kunde se vad ni ljusbärare och ljusarbetare uppnår, så skulle ni bli helt häpna. Fortsätt att göra vad ni gör eftersom det är en viktig del av uppvaknande processen och också för att det är mycket effektivt. Ni är mycket hedrade för det stora arbete ni gör. De flesta av er upplever inte mycket av något i vägen av positivt gensvar för era insatser, men jag försäkrar er att det ni gör förändrar världen!

Ni är kollektivet och det kollektiva har beslutat att vakna upp ur mardrömmen, illusionen, och det här uppvaknandet händer just nu, i detta eviga nu ögonblick. För ett enormt antal av er görs detta synbart av det faktum att era skuggsidor, den del av er som ni döljer eller förnekar, aspekter av er själva som ni bedömer dåligt, skamligt, ondskefullt, eller bara allmänt oacceptabelt, är, som det vore, att spränga sig själva till sin medvetenhet, vilket gör er chockade och bestörta!

Dessa ”saker” måste erkännas, eftersom det är en del av vilka ni är som människor, och för er att väcka varje aspekt av er själva, måste accepteras och kärleksfullt integreras. När ni gör detta, kommer allt som inte är i linje med Kärleken bara att falla bort, eftersom det är overkligt.

Ändå frågar ni er själva, ofta ganska förskräckligt, ”om jag ständigt gör och har för avsikt att vara kärleksfull i varje situation, och om jag mediterar, ber regelbundet, och besöker min heliga inre plats dagligen, hur kan jag ha dessa fruktansvärda och ofta mordiska tankar? Hur kan jag möjligen ha sådana fruktansvärda tankar och idéer? Bara galna män och brutala diktatorer tänker så här.

Nåväl, som ni så ofta fått höra, Gud skapade En Son. Så en dag tänkte Guds Son tillfälligt, att Han skulle separera sig själv från sin Far och bevisa för sig själv att Han inte hade något behov av Gud. De flesta av er är väl medvetna om tonårsupproret, nå, det är hur illusionen startar!

”Dessa mordiska tankar är bara ”där ute,” de är inte era. Ni alla har förmågan att ”ta emot” dem, MEN det finns ingen anledning att agera på dem, och

majoriteten av människor har ingen önskan eller avsikt att göra det. Men eftersom varje mänsklig ras och kultur har uppföranderegler, har ”ingenmans-land” inom sig själva där de vägrar att titta, där de är i förnekelse, där finns en hel del begravda ”skatter!” Det är tankar och idéer som är en direkt följd av att välja att separera från Gud, från er himmelske Källa, som är i absolut opposition eller förnekande av er sanna natur, Kärlek. I valet att skilja er från Gud var ni tvungna att välja ett sätt som var helt motsatt till Kärlek och det är från den idén som dessa tankar uppstod.

Det är ”skatt” i den meningen att när ni bekräftar och släpper allt kommer ni att vara fria, för det finns INGEN motsats till Kärlek, det är bara Kärlek!

Att vara separerad från Gud, som det verkade att ni var, var ett skrämmande koncept, en skrämmande verklighet. Ni såg er själva som icke-accepterade, ovärdiga Guds Kärlek, eftersom ni hade separerat er från Honom, och så, på grund av rädsla, utvecklade ni möjligheten att dölja och förneka delar av er som ni trodde att Gud skulle straffa er allvarligt för- fördöma er till helvetet där ni skulle brinna för evigt i olidlig smärta.

Men helvetet är en del av illusionen. Det finns ingen sådan plats eller miljö. Som ni så ofta har varit mycket kärleksfullt informerade om, finns det bara Gud, Himlen, Verkligheten, Kärlek. Och det är här som ni har er eviga tillvaro i varje ögonblick, utan paus, avbrott, eller ens i ett tillfälligt tillstånd av karantän.

Som alla i de andliga världarna fortsätter att berätta för er, genom kanaliserade meddelanden och som mystiker och mästare, vilka har tillbringat tid på Jorden i alla raser, religioner och kulturer också har berättat för er genom eoner, den enda Verkligheten är Kärlek. Men på grund av rädslan som illusionen ingjuter och uppmuntrar, särskilt när ni tror att ni bara är kroppar med mycket kort livslängd, är det rimliga och logiska resultatet av den tron att ni måste försvara er från döden, som verkar vänta mest entusiastiskt på att slå ner er permanent vid första tillfälle.

Då kommer de små glädjeämnen och nöjen som ni kanske tidigare har gillat som människor, att gå förlorade när ni upphör att existera, och absolut inte vill upphöra att existera. Djupt i era hjärtans kunskap om evigt liv och allt vad det innebär – Guds eviga och oändliga Kärlek till var och en av er – ligger gömd, men ändå påverkar er tro och era tankemönster så att begreppet icke-existens, förlust av hans oändlig Kärlek, är skrämmande.

Ni kommer aldrig att upphöra att existera! Gud skapade er i Kärlek i all evighet för att njuta av oändligt liv med Honom, och ingenting kan ändra på det, någonsin. Men döden är fastställandet av fordonet som ger er möjlighet att uppleva livet i illusionen som en människa, men i verkligheten är det overkligt, trots den intensiva känsla av verklighet som det ger er, särskilt när era kroppar är i smärta eller lidande.

Inom illusionen är rädsla en stark drivkraft av mycket irrationellt och farligt beteende, när rädda människor försöker skydda sig själva, sina familjer, sina nära och kära, deras stammar, och deras nationer till en trygg miljö i vilken de lever sina människoliv. De flesta tror att med lite tur och med hjälp av modern vetenskap som krig, pest, sjukdom och död, kan utrotas, ofta genom att utrota dem som de tror är ett ständigt hot mot deras existens, deras inbillade fiender.

Hur kan ni möjligen ha fiender när alla är Ett? Tydligt uttalat, då det är ganska uppenbart att detta begrepp är galet, och modern andlig psykologi skulle hålla med. Dock är er rädsla så intensiv att även om ni kanske håller med om att det sätt som människor samverkar på ofta är vansinnigt, är de flesta av mänskligheten oförmögna eller ovilliga att kliva över deras intensiva känsla av rädsla och omfamna den ultimata och enda lösningen – KÄRLEK! Att göra detta visas i bästa fall vara oklokt, och i värsta fall helt irrationellt, vilket är varför det verkar fullständigt omöjligt att man kan uppnå ett konsekvent tillstånd av världsfred.

Var och en av er ljusbärare och ljusarbetare, genom er avsikt att vara kärleksfulla i varje ögonblick, fokuserar och integrerar Kärleks-tsunamin som omger er i ett personligt energifält av stor styrka som sträcker sig långt utöver era mänskliga kroppar och samverkar kärleksfullt med energifält hos varje kännande varelse på Jorden. Ni hjälper till att väcka Kärleken latent inom alla människor utan undantag, mycket ofta osynliga och icke-erkända, och det är Kärlek som leder dem framåt mot sitt eget oundvikliga uppvaknande, och därifrån kommer ni att flytta in i ett tillstånd av världsomfattande fred och harmoni där alla samarbetar som Ett för allas bästa, och fattigdom och sjukdom är utrotat, permanent.

Med så mycket kärlek, Saul.

Översättning : Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...