Himmelska Vita Varelser via Natalie Glasson, 12 januari 2024

 

Himmelska Vita Varelser via Natalie Glasson

12 januari 2024

Hälsningar, älskade saliga fyrar av ljus. Vi är de Himmelska Vita Varelserna. Vi träder fram som en, ändå är vi många. Vi träder fram med våra himmelska vibrationer. Vårt syfte, vårt fokus, allt vi vill vägleda, är alltid förknippat med salighet – upplevelsen och manifestationen av salighet.

Idag vill vi inbjuda er till vår kammare på de inre planen i en himmelsk nivå. Vi har en diamantkammare. Det är en diamantformad kammare fylld med rent vitt ljus. Det är på många sätt lite som en Merkaba. Man inträder i den diamantformade kammaren och det är som om diamanten omfamnar ens aurafält, hela ens varelse. Denna diamantkammare är infunderad med himmelska vibrationer och vibrationer av salighet. Det är i sanning en magisk plats därför att den har ett fokus och en avsikt av klarhet – tydlighet.

Nu kan klarhet förstås på många sätt. Man kan ha klarhet i sinnet, klarhet och tydlighet i känslorna, klarhet också i kroppen – man kan ha en förståelse för kroppen. När vi tänker på klarhet, tänker vi på lugn, belåtenhet, tydlighet – som en ren duk – så den stöder också rening, föryngring och uppvaknande. Klarhet stöder en djupare förståelse – en förståelse ur sanning – sanningen och essensen i er varelse.

När närvaron av sanning är accepterad och erkänd inom er varelse, är det ofta den klarheten ni upplever. Klarhet låter er förstå vad som sker inom ert varande, vad som sker utanför er verklighet – i miljön omkring er – vad som sker i världen, i Skaparens Universum. Klarhet stöder er också i att förstå hur ni kan handla, hur ni kan stå till tjänst, hur ni kan stödja skiften inom ert varande och också inom andras. Klarhet låter er känna en starkare orientering med er sanning, med er essens och Skaparen. Den låter er släppa det som inte längre behövs, och kanske att acceptera saker ni motsatt er eller ännu inte blivit medvetna om.

Föreställ/känn/erkänn nu att det finns denna kammare i diamantform som har vibrationen av klarhet. Också diamantformen stöder er förbindelse med Skaparen, Jorden och allt som är, liksom klarhet. Den har himmelska kristallvibrationer. Med denna förståelse kan ni kalla på oss, de Himmelska Vita Varelserna, för att förflytta er till Diamantkammaren av Klarhet i de himmelska vibrationerna och de Himmelska Varelsernas kammare.

Ni kommer att inträda i diamantformen, och ni behöver bara andas in – accepterande och badande i energierna. Vi, de Himmelska Varelserna, kommer att vara där för att tjäna er. Då ni andas in energierna, kom ihåg att avsikten i kammaren är klarhet, var medveten om hur klarhet och tydlighet gryr, aktiveras och manifesterar inom er varelse. Detta är en plats ni kan besöka så ofta ni vill, speciellt i tider av förvirring eller motstånd eller blockeringar. Vi, de Himmelska Vita Varelserna, är närvarande för att tjäna er.

Vi tackar er.

Vi är de Himmelska Vita Varelserna.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *