Serafimkollektivet via Galaxygirl | 17 maj 2024

 

 

Serafimkollektivet via Galaxygirl | 17 maj 2024

 ______________________________________________________

Serafimkollektivet 2024-05-17

(Jag ser molniga himlar åt alla håll och när jag zoomar in och tittar närmare är de fyllda inte av dimma utan slående vingar med oändliga ögon av alla former, storlekar, färger och arter. Det hörs ett brummande och bultande ljud från vingarna och mitt hår blåser tillbaka. Det är blåsigt. Alla ögon som tittade någon annanstans fokuserar i min riktning.)

Hälsningar älskade jordmänniska. Vi hälsar dig nu med vingar av kärlek. Vi är Serafimkollektivet. Heligt, heligt, heligt. Heligt är det Kristna kollektivet som föder Ny Jord. Renhet kommer till denna värld i form av många öppna händer och hjärtan, forumet för Ljusarbetare som även om de är nedsmutsade från slitet är fyllda med ljus inifrån. Det är tiden för det stora avslöjandet, det stora uppvaknandet, den stora uppenbarelsen. Att avslöja, att avslöja det som var dolt är vad som äger rum och vad som är på väg att äga rum. Det är mycket mer som kommer att avslöjas och det kommer att kännas ganska personligt. Ni är senapsfröet. Ni är förflyttare av berg för ni är skaparna av dem. Ni har skapat många världar, många arter. Många världar har förlitat sig på era tjänster och kommer att fortsätta att förlita sig på er när ni hjälper värld efter värld.

För närvarande hjälper ni jordriket och det är en utmanande, mörk plats – men med mycket ljus. Det är dualitetens, den bipolära, dysfunktions- och funktionssfären. Hjärtat har förlorats från världen och det återvänder för att balansera det maskulina sinnet. Det feminina hjärtat slår starkare för att balansera det sårade maskulina men i sanning har båda blivit ganska sårade av sig själva och av den andre. Dualitet. Den inre reflektionen reflekteras över vattnet, precis som vattenströmmarna när de flyter över stenar, mönstren som reflekteras förändras och ändras av terrängen under. Ni kommer att se tydligare igenom de skurkaktiga leendena, och de kommer inte att vara trevliga för er. Det som är maskerat kommer att demaskeras. Vi säger inte detta med hänvisning till er pandemi som inträffade för flera år sedan genom skapandet av skadliga saker, av de som vill lemlästa och kontrollera, men vi säger detta när era galjonsfigurer är på väg att falla. Ni kommer att se detta och ni kommer att veta och många kommer att vakna.

(Jag frågar dem varför de ser ut så här för mig, med så många olika ögon och så många vingar.)

Det är så vi ser på Den Enda, Alltet. De olika perspektiven av helheten görs kompletta med enhetligt fokus och tillsammans kan vi se genom varje lins och synvinkel med olika perspektiv. Det rör oss att se era mänskliga ögon. Det finns miljontals varianter av den mänskliga irisen, precis som det finns oändliga ögon i multiversum. Vi önskar att du ska se din egen unikhet, din egen synvinkel som mycket omhuldad och uppskattad.

Vi är Serafimkollektivet. Vi ser den stora bifurkationen komma till sin spets där det nya blir framtiden och det gamla blir det som glömdes bort. Det gamla kommer att glömmas bort, som en dimmig dröm. Du kommer ihåg dina människoliv, dina prövningar och vedermödor när du verkligen försöker, men det kommer att verka som en dröm som hänt någon annan. Du kommer att bli så helad av dessa inkommande energier att du kommer att höja dig över. Ditt fält kommer inte längre att kunna innehålla det sårade, bara lektionerna, bara det som förbättrade dig kommer att dröja kvar. Och är det inte en härlig tanke, älskade människor på jorden, att er bana är väldigt ljus? Vi visar detta enda vita, vita ljus, och det verkar bländande för henne, men det här är den intensitet som behövs för att skala bort fler matrislager, för att väcka de som sover. För att kasta dig djupare in i ljuset måste du bli mer av det. Men det är detta du återvänder till, minnet av vem du är, som ljus.

Vi ser dig med kärlekens, reflektionens oändliga ögon. Vi bevittnade ögonblicket för din själs födelse med skapelsens sång och vi bevittnar dig nu, precis som vi har observerat och erbjudit perspektiv från tidigt på dina tidiga vistelser, som du har haft många av. Som du har haft många, många av. En del av er har haft tusentals, och många av er vill inte återvända till detta rike när denna transformation väl är fullbordad. Ändå påminner vi dig kärleksfullt och försiktigt om att du kommer att bevittna och uppleva förvandlingen av en hel värld, av både en inre och yttre värld. Du kommer att förvandlas ytterligare till mer av det du redan är, vilket är ljus. Du är ljus. Du är en fraktal av allt som är kärlek och ljus och oändlig kraft och styrka. Universums oändliga kraft är kärlek och vi vill kärleksfullt påminna dig om att det är vad du är, vad du var och vad du alltid har varit och alltid kommer att vara. Detta är helt enkelt dimmornas och skuggornas rike, riket av att glömma och minnas.

Ljuset som kommer skingrar dimman och glömskan och skapar stora möjligheter att rena och rensa, att minnas och återställa dina egna minnen till ditt mänskliga liv, att utnyttja dessa krafter av gåvor som du har inom dig och utnyttja dem fullständigare. Vi säger fullständigare eftersom detta kommer att vara en något gradvis process för att inte chocka dina organiska system. Kroppen kämpar för att hänga med några av er. Du kommer att märka att mat och dryck smakar annorlunda för dig och vi utmanar dig att lyssna på din inre värld med stor omsorg som du skulle fostra ett litet barn, när du tittar på din yttre värld med observation, med ljus, med stort hopp. Observera från ljusets punkt där allt redan är ljust och utsikten skiftar. Det är ungefär som att höja ljusstyrkan på en gammal TV där det fanns en färg- och ljusstyrka. Några av er minns. Ja, det är ungefär så. När frekvensen är precis så och i linje ändras bilden från suddig till klar. Ni går in i det stadiet av klarhet.

Vi ser er med ögon av kärlek och öm omsorg, med stor klarhet och vi ser er som de mänskliga änglar i form som ni är. Vi hedrar er. Vi ser er, alla ni och vi ser alla delar av er som ni inte önskar att någon ska se. Det som ger dig skam och skuld måste rensas bort. Släpp det. Det är helt enkelt en del av din resa. Det har inte längre makt över dig om du inte ger det makt. Är det inte dags att du släpper den smärtan? Är det inte dags att du ser värdet av lektionen bakom orden? Bakom upplevelsen? Du är aldrig ensam. Jorden är ett rike av kunskap i handling som erhållits genom erfarenhetsmässig hängivenhet till vägen. Håll dig på vägen. Vägen smalnar av snabbt och ljuset bygger snabbt.

Den här har inte kanaliserat på ett tag och hon har varit tveksam till att börja igen men har funnit det ändå lättare, för de återstående lagren över henne togs bort. (Jag ser att vitt silkespapper som lindats runt mitt huvud slits bort.) Blockeringarna finns inte längre för många av er heller. Ni kommer att upptäcka att de gåvor som är medfödda kommer att komma snabbare och lättare till er. Vår gåva till er denna dag är klarhetens gåva. Vi skickar er vår oändliga kärlek och perspektiv. Mycket perspektiv kommer att behövas eftersom jorden ändrar dimensionella frekvenser för det som du trodde att du visste men du inte gjorde och det som du trodde var fast, men inte är det. Korthuset rasar men bara för att det ska kunna byggas upp igen. Det är dags, stjärnfrön, att skapa och bygga en starkare ram inom era egna mentala matriser så att vanorna av självtvivel och brist inte längre fastnar i er. Det är dags för dig att resa dig som mästare över ditt eget inre universum så att detta bäst kan återspeglas i ditt nya hem. Bjud in ljuset i dig. Bjud in DNA:t att repareras. Vi andas vår oändliga kärlek till dig och slår våra vingar i din riktning och ger dina egna vingar luft att stiga. Vi ger dig inte styrkan för du behöver den inte. Vi ser att du är tillräckligt stark och mer än kapabel för de uppgifter som ligger framför dig.

Vi är Serafimkollektivet.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *